Kadınlar erkeklere oranla iki kat fazla göz kırparmıs.
walla bence dogru cunku erkeklerı gorunce gozlerımıze ınanmıyoruz. bır kere kapatıp gozlerını ovusturup bır daha actıgımız ıcın erkeklere oranla 1 kat daha fazla goz kırpıyoruz....
quote:
Orjinalden alıntı: WaKe TuRBuLaNCe
walla bence dogru cunku erkeklerı gorunce gozlerımıze ınanmıyoruz. bır kere kapatıp gozlerını ovusturup bır daha actıgımız ıcın erkeklere oranla 1 kat daha fazla goz kırpıyoruz....
Kızlar çoğalmaya başladı forumda ya
quote:
Orjinalden alıntı: WaKe TuRBuLaNCe
ama ben kotu bısı demedım yanlıs anlasılmasın. yanı sızın cekıcılıgınız yuzunden oluyor butun bunlar...
erkeklerin sayısının azaldığını varsayarsak yakında öyle olacak zaten şimdiden 84 bin mi 840 bin mi ne açıkta kız varmış gazetede okudum.. Yakında altın kadar değerli olacağız
wake bunların hepsini aynı metinden alıp herbiri için farklı topic açmak baymadı mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: _Asi
wake bunların hepsini aynı metinden alıp herbiri için farklı topic açmak baymadı mı ?
öyle mi yapıyor
sıkılsaydım yapmazdım
wake fake
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme