Şimdi Ara

hadi bakalım cıkın işin içinden

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisini almak mantıklı w910i nokia 5610

• 5610 diyorum
  • Nokia 5610 diyorum bende
  • mazeme kalitesi ve ses yönünden w910i daha iyi degilmi sizzce 2008 e iyi telefonu secildi w910i
  • fiyat farkı fazla

5610... Aynı fiyat olsa W910 derdim...
  • Fiyat onemli degilse,

Tasarim ve batarya acisindan,W910 bence
  • 5610
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ya batın ya çıkın kuponu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Nokia 5610 Xpress Music öneriyorum.
  • 5610'u bilmiyorum ama Nokia'nın diğer xpress music telefonlarının bataryasını gördük mp3 dinlerken 1 gün dayanırsa dua et, o yüzden Walkman serisi bu konuda çok iyi, müzik telefonu alıyorsan batrayaya önem ver sonra hiç bir anlamı kalmıyor. Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _bilge_

5610'u bilmiyorum ama Nokia'nın diğer xpress music telefonlarının bataryasını gördük mp3 dinlerken 1 gün dayanırsa dua et, o yüzden Walkman serisi bu konuda çok iyi, müzik telefonu alıyorsan batrayaya önem ver sonra hiç bir anlamı kalmıyor. Saygılar.

evet şarjları iyi deyildi ama 5610 kullanan arkadaşlar iyi diyo
  • 22 saat kesintisiz müzik dinleyebiliyorsunuz ben w610i ile test ettim 5610'la arasında dağlar kadar fark var walkman serisi bitti nokia xm serisi 5610
  • 5610 pazarlarda satılan plastik cep telleri gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

5610 pazarlarda satılan plastik cep telleri gibi duruyor.

• W910i; Malzeme olarak 5610 dan daha kaliteli ve bu telefonun kullanım ömrünü bir hayli uzatıyor.Gerçekten kaliteli bir malzeme kullanılmış.Ekranı daha büyük, daha parlak ve daha net.Müzik performansı olarak ilk sürüm 5610 kadar iyi bir performans vermiyordu fakat güncelleme ile ortalama aynı performansı verdiğini söyleyebilirim.Kamerası 5610 kadar iyi olmasada anlık fotoğraflar için yeterli.Daha ince ve tasarım olarak daha şık.Batarya süresi çok fark etmesede 5610 dan daha uzun gidiyor.Sens Me(Duyguya göre müzik) ve Shake Control(Salla değiştir özelliği) gibi ekstra özellikleri var.İyi bir müzik telefonu.

5610;Malzeme olarak w910i den daha kötü.Özellikle kaydırma tuşunun ilerde problem yaratabileceğini düşünüyorum.Malzeme kalitesi idare eder.Ekranı w910i den küçük ve 16 milyon renk olmasına rağmen daha katı bir ekranı var.Ekran güzel fakat w910i nin ekranı daha iyi geldi bana.Müzik performansı olarak ortalama aynı diyebiliriz özellikle w910i nin son güncelleştirmesinden sonra.Kamerası w910i den iyi ve oldukça kaliteli.Tatmin edecek derecede video da çekiyor.Tasarım olarak w910i den biraz daha kalın fakat oldukça iyi bir tasarımı var.Ama w910i nin tasarımı daha hoş duruyor.Batarya süresi olarak ortalama aynı fakat w910i ye göre biraz daha az gidiyor.İyi bir müzik telefonu.

Fiyat performans oranına göre Nokia 5610 Xpress Music daha uygun gibi görünüyor.İki telefonunda birbirlerine göre üstünlükleri mevcut ve bu bir tarz meselesi.Seçimini ona göre yapmalısın..

Not: Yukarıda belirttiklerim tamamen şahsi görüşlerimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

5610 pazarlarda satılan plastik cep telleri gibi duruyor.

napayım ama cidden öyle görünüyor. özellikle tuşları çok berbat. bir ton para ver.. ee ne alıyoruz plastik telefon.. adı nokia olduğu için kurtarıyor biraz.
  • ömür boyu kullanamassın ki isterse hazır betondan yapsınlar cep telefonları sonuç itibari ile ileride sıkılmış olacağız , daha yenisi alacağız.

w serisi bir kere hoparlör olsun kulaklık olsun XpressMusic serisine biraz mahdur kalıyor bu bir gerçek w910i tamamiyle bir bayan telefonu andırıyor fakat malzeme kalitesi olarak 5610 'dan üstün ama diğer işlevlerine bakacak olursak ve bir sony ericson'cu olarak 5610 daha üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenacesur -- 25 Mart 2008; 17:28:12 >
  • 5610
  • Nokia 5610 Xpress Music'i tavsiye ediyorum.
  • Fiyat sorun değilse w910i..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.