Şimdi Ara

HADİ ARKADAŞLAR LİSE VE ÜNİVERSTE MACERLARIMIZI YAZIĞ GÜLELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yazalım maceralarımızı hatırlayıp eski günlerimizi gülelilim duygulanalım

ilk ben başlayım aslında bizim lise çok komediğdi tam kafa arkadaşlarım vardı hala çoğu ile görüşürüz

nese bigün sınıfta uzun eşşek oynuyoz dersde boş demek ki çok gürültü oldu kapı açıldı palabıyık kırk yaşlarında biri geldi ilk defa görüyorduk adamı neyapıyorsunuz siz dedi bizim bi arkadaş görmüyomusun uzun eşşek oynuyoz dedi ayıp değilmi dedi adam okumaya mı geliyonuz uzun eşşek oynamayamı dedi bize naasihat felan verdi çekti gitti neyse iki gün sonra cuma çıkışı istiklal marşında bi baktık o adam meyer okula yeni gelmiş okul müdürüymüş bizim sınıfa bakarak aranızda bazı eşşekler sınıflarda uzun eşşek oynuyor onlar kendilerini biliyor isim verip burda rencide etmiycem ama gözüm hep o sınıfta olcak dedi tabş biz şok olmuştuk

birde lise bire yeni başladığım zaman lardı daha okulda çömeziz beden dersimiz pazartesi ilk iki saatti beden dersi bitti zil çaldı çantamı aldım sınıfa çıkıyordum tabi bazıları okula ilk iki saat girmemiş bir müdürümüz vardı ismi faruk neyse bunları kat giriinde yakalamış topkatlıyordu( maşşalah bu hocamız hiç disiplin cezası vermezdi hep cezayı kendi yöntemleriyle hallederdi) ulan bi baktım benide çekti ne oluyoz demöeye kalmadı çat bitande bana vurdu neyse yedik tokadı ama hocam bizim ders beden di dedim müdür de neyse bidahakine söle sana curmam dedi

ha bu arada okulum ankara 100.yıl kılıç arslan lisesiydi forumda varsa arkadaşalar tanışalım evete arkadaşalar sizde yazın eskiği şaad edelim

• hiçmi maceranız yok ya

amd64 3000 k8nf-9 1gb ram 6600gt 17 benq lcd
  • Var ama muzur neşriyat olur.

Orjinalden alıntı: tuncay

Var ama muzur neşriyat olur.

tahmin ettiğim şeyler gibi öle bizde de çok kardeş düz gün olan yku hiç
    Açıkçası yarı kapalı ceza evi..Öğlen arası okula giriş yaptığınızda eğer sonradan kaçmayı falan düşünüyorsanız imkanı yok dışarı çıkmanızın..

Bi gün bi arkadaşımla öğlen arası okulda birbirimizi arıyoruz..Aramamın sebebi kız arkadaşım başka bi okulda okuyor dersi boşmuş dedi burger'da buluşalım..Bende bu durumu haber aldığımda okula çoktan girmiştim..Çıkmam imkansız yani..Neyse kanka dediğim ark.ı buldum..Meğer buda beni arıyormuş olum kaçalım sıkıldım ben derse girmiecem die..Neyse nasıl kaçsak nasıl kaçsak die düşündük..Bu yatılı binasından okulun arka tarafına açılan bi cam var dedi bana..Hemen apar topar koştuk sırtımda da bi çanta var..

Camı bulduk..2. katta baya yüksek bi yer ama tam altında arka çıkış kapısının çatısı var...
    Bu arkadaş heyecanla atladı beni unuttu..Bi koşuyor..bi koşuyor..Ulan ben kaldım camda sırtımda da hayvani bi çanta var..Neyse refleks olarak bıraktım kendimi aşağı..Kafamı sola doğru bi çevirdim bi baktım meğer hocaların hepsi arka bahçede çay içiolar

Bi tek dinci gördü beni...Sallamadım nasılsa olan oldu diye..
    Neyse biz hatunlarla buluştuk..

Aradan 2 hafta geçti..Biz bu süre içinde devamlı kaçıoruz..
    Bi gün istiklal Marşı sırasındayız..Müdür bey saolsun çok sert bi adam..Vurunca yapıştıran cinsten..
    Konuşurken dediki..

O Aranızda İki Tane İt varmış..Yatılı binasının camından tüyüyorlarmış..
    Valla dedi bilmediğimi sanıyorlar ama bi tutarsam parça parça ederim dedi..Bu arada sırada millet bizim kaçtığımızı bildiğinden herkes bize bakıo arkasını dönmüş..

Ulan dedi hadi şimdi de kaçın bakalım..Neyse bi tarafımız parça parça olmadan yırttık o gün..
    Sonra merak ettik kaçabiliomuyuz die yine gittik yatılı binasına..
    Bi baktık herif tüm camlara Demir Koruma ördürmüş..
    Hevesimiz kursağımızda kalıp geri dönmüştük..Ne müdürdü şu bizim hoca yaa hey allamm

• ben anlatam bari,

lise hazırlıktayım, arkadaşlarla ingilizce dersine geç girdik- 8 kişi beraber-. hocada kızdı bize siz dedi, arkada tek ayak ustunde bekliceksiniz. biraz itiraz ettik ama neye yarar geçtik arkaya tek ayak duruyoz. hoca sınıfa sorular soruyor kimse el kaldırıp cevap vermiyor biz arkada el kaldırıyoz, el kaldırmadan cevaplıyoz bu boyle biraz devam etti cevap veren kimse yok gene biz cevap veriyor. en sonunda tmm siz oturun dedi. ]

gene lise hazırlıkta olan bi olay, derse geç kaldık(bu sefer başka bi hocanın dersi, aynı 8 kişi ) hoca girmiceksiniz derse dedi bizi almadı derse. bizde bahçeye çıktık. bizim sınıfın onune oturduk, ztn derse girmek istemiyoduk iyi oldu diyip başladık halay çekmeye.o sırada sınıftan bizim arkadaşlar bizi farketmiş + hocayla birlikte bizi seyrediyolar,dahasıda var diğer sınıflardaki öğrenciler hocalarda bizi seyrediyo. biz bunu gördük daha bi hevesli,hızlı halaya geçtik.herkes gülüyo hocalar öğrenciler fln ama bizim hocanın surat beş karış asık. bi süre devam edip oturduk sonra.

üniversite 1 deyiz, lisedeb gelen çok hiper aktif haylaz bi arkadaş vardı, kafa dengi bi kaç arkadaş toplayıp geçti fakültenin onunde uzun eşek oynamaya. bu sırda fakulte mudur geldi. biz soruyo kim bu ? diye, bizde yeni öğrencilerden dedik. müdür, aman ha bunla fazla takılmayın sizide bozar bu

aynı arkadaşla lisedede az uzun eşek oynamadık ne pantolonlar yırttık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 7 Ocak 2006 18:08:00 >

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi tane daha anlatayım..

Şimdi yine lise' 1'deyim..Sınıf başkanı ve onur kurulu başkanıyım..Ders Beden Eğitimi..

Ama Hocamız olacak kişi keyfi girmedi derse..O sırada Dayak konusunda ünlü olan müdürümüz bizim sınıfa her ne hikmetse geldi..Dedi bana hocanız nerde?Dedim hocam bilmiyorum gelmedi daha.

Hımm tamam dedi..Sen dedi ses yapan olursa yaz tahtaya sonra eğer ses çıkarda sınıfta geldiğimde tahtada kimsenin adını görmezsem seni evire çevire döverim Fatih' dedi bana..Bende peki hocam dedim..

Neyse tabi sınıfta bana ayar olan bi kaç arkadaş var..Bunlar başladılar ses yapmaya..
    Bende yazdım..Sonra bu adını yazdığım ark. kendini sınıfın ağası sanan kişi bi yardakçısını yollayıp tahtaya adını sildirdi ben başka bişeyle uğraşırken..Bi baktım bunun arkı siliyor adını..Dedim ne yapıon sen?
    Neyse sonra ortam gerildi bu adı silinen ark geldi orada itişmelerden sonra kafa göz bi girdik birbirimize..
    Ama kızlar falan ağlıyor korkudan o kadar feci yani..Ayrıldık..Sonra Müdür yukarı çağırttı bizi..Sordu teker teker..Sonra tabi ben haklıyım buna allah ne verdiyse bi girişti yanımda..Müdür vuruyo Bizim arkadaş bi duvara bi masaya çarpıp geri gelio..

Neyse ertesi gün ne hikmetse Derse girmeyen Beden Hocası gelior Tenefüss arasında sınıfı rehin aldı..
    Dedi dün kavga eden o iki kendini okulun ağası sanan hayvan herif tahtaya gelsin dedi..
    O dönemde de bizim sınıf okulda 1 numara..Herşeyde biz varız..
    Neyse çıktık tahtaya..O sırada hocanın sırtı sınftakilere dönük..Adam çok ciddi bi şekilde sordu..
    Ama çokta kızgın hanginiz başlattı lan kavgayı diye? Tam bana bakarken arkasından yanımda oturan arkadaşım bize doğru el hareketi çekti ama nasıl ya olmaz böyle bi ses..Şlaaap diye..
    Ben o ciddi konuşmada başladım püskürtmeye deliler gibi gülüyorum..
    Hoca büyük bi hışımla bir girişti bana..Ama yok böyle bişey o kafam tahtaya bide tahta vuruyor..Tekme tokat bilmem ne..
    Kızlar yine ağlıyor..O sırada Müdür girdi..Dedi hocaya sen napıosun çık dedi dışarı..Saolsun beni herşeye rağmen sever..Dışarıda bi fırça bastı buna...

İşte uzun oldu ama böyle bi anıydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 7 Ocak 2006 18:35:20 >

• sizin kızlarda herşeye ağlıyomuş ha

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • abi çok komik oluyo ama yaaaa. sen orada kavga ediyon, kızlar sanki teröristin rehin aldığı otobüsteki yolcular gibi sinmiş bi köşeye ağlıyo
  • bizim eski okulda da çok süt bi çocuk vardı. felaket de inek tabi. benim yanımda oturuyo bu. abi yazılıda ben bununla kağıdı değiştirdim. ama bu bi ödlek bi ödlek. sonra bu tabi kağıdını geri almaya çalışıyo.

hoca gördü bunu. bu daha manyak gibi benim önümdeki kendi kağıdını çekiştiriyo. hoca kalktı ayağa. bu daha görmedi ama. ben de al dedim verdim buna kağıdını. hoca bize doğru geliyo ama bunun daha haberi yok.

geldi bunun kadığı aldı sıfırı bastı. bana da sen devam et dedi. meğer çakmamış olayı.

bizimki ağlamaya başladı dışarı çıktı. tenefüs oldu baktım bizden 2-3 kişi bunu tutuyo bu salya sümük ağlıyo ama o süt çocuk kudurmuş ban saldıracak. bi yandan bağırıyo koridorda. ama ben onu öyle gördü
    m artık gülmekten yerlere yatıyorum. bunun gömlek falan açıklım, kıravatı ilk kez aşağıda gördüm bunun. bi de bağırmıyo mu koptum zaten orada

"ulan d.ötsuyuuuu, öküzümtrak beyinliiiiii...."

• ben sarhoş sarhoş istiklal marşında bayrak tutmuştım
    salana sallana tabi arkadaşlar koptu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.