Şimdi Ara

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.806
Cevap
139
Favori
207.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1...45...88899091
Sayfaya Git
Git
Giriş

Anladım hocam. Valla ben kullandığım world, bonus, maximum, axess kartlarında böyle problemler hiç yaşamadığım veya kampanya ve taksit konusunda da hepsi yeterince doyurucu olduğu için bu karta pek ısınamamış olabilirim. İyi yanları yok mu var. Mesela çay iadesi için kayıt açtım aynı gün yatırdılar. Diğer bankalarda talep açsak cevap gelmesi genelde 2 haftayı bulduğu oluyor.

Tombank ın sıkayet var sayfası kredi kartı sıkayetleri ile dolu google play yorumlarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 25 Eylül 2026; 20:5:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101]
    • Kampanya, 25 Eylül – 31 Ekim 2026 tarihleri arasında yapılacak harcamalarda geçerlidir.
    • Kampanyadan faydalanabilmek için ilk elektrikli şarj istasyonu harcamasından önce “Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya katılman gerekmektedir.
    • Kampanya kapsamında Hadi Black Kredi Kartı ile farklı günlerde yapılacak tek seferde 450 TL ve üzeri Elektrikli şarj istasyonu harcamasına 100 TL iade kazanılacaktır.
    • Kampanya, Hadi Black Kredi Kartı ile farklı günlerde, tek seferde yapılacak 450 TL ve üzeri elektrikli şarj istasyonu harcamalarında geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında toplamda en fazla 500 TL iade kazanılabilir.
    • Kampanyaya yalnızca Hadi Black Kredi Kartı ile yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanyanın geçerli olduğu şarj istasyonları: VOLTLA, ONIZSARJ, SOLARGIZE, TEDY, SOLAR, RHG ENERTURK, GIOEV, 5SARJ, EFISH, RONESANS, ASTOR, POWERSARJ, TUNCMATIK, AYDEM, SEPAS, AKSA, TRUGO, OVOLT, BORENCO, KSARJ, BORUSAN ENBW, VOLTRUN, ZEPLIN, EN YAKIT, NEVA, BEEFULL, OTOJET, ASTORSARJ, WAT MOBILITE, ESARJ ve ZES DIGITAL.
    • Kampanya, yalnızca iş yeri sektör bilgisi elektrikli şarj istasyonu olarak tanımlanan iş yerlerinde yapılan harcamalarda geçerlidir. İş yeri sektör bilgisinin doğruluğu iş yerinin sorumluluğundadır.
    • Kampanya kapsamında kazanılan iadeler, 3 Kasım 2026 tarihinde harcamanın yapıldığı kredi kartına yüklenecektir.
    • Kampanyaya yalnızca yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanya kapsamındaki harcamaların iptal veya iade edilmesi durumunda iade kazanımı gerçekleşmez. Önceki dönemden kazanım bulunması halinde, ilgili kazanım tutarı kredi kartına borç olarak yansıtılır.
    • İade tutarının yüklenebilmesi için yükleme tarihinde Hadi Black Kredi Kartı’nın açık olması ve ekstre borcunda gecikme olmaması gerekmektedir.

https://tombankhadi.com/kampanyalar/elektrikli-sarj-istasyonlarinda-500-tl-kazan

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

• Çay kampanyası ortalıktan kayboldu unutup da almayın yanlışlıkla :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İki arkadaşa da itafen diyeyim şimdi haklarını yemiş olmayım bankanın bana iyi bir limit vermişlerdi denemek için asgarinin üstünü ödedim ama 300 bin üstü ödedim 2 gün sonra da kalanı kapattım ne hesabı kapattılar ne başka bişi ama dün yine kendi adıma hesaba havale para geçtim 6 haneli rakam beni aradılar güvenlik biriminden siz mi yaptınız diye ben de kardeşim dalga mı geçiyorsun alıcı aynı gönderici aynı kim olacak başka dedim onay veriyorum dedi para geçti hesaba , eksiklikleri var ama ben diğer kilit bankalardan bıktım o yüzden umarım bu banka onlar gibi olmaz o yüzden kötü yorum yapmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 1...45...88899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.