Şimdi Ara

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.806
Cevap
139
Favori
207.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1...45...8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Etmiyorlar hocam. Harcama sözü kampanyası tanımladılar mesela o da 750 TL’di. Aidat 1000 TL. Kampanyalar da dışardan güzel gözüküyor ama şartlarını okuyunca çok komikler. Şahsen hiç başarılı bulmuyorum tavsiye de etmem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: CampaignHunter

Etmiyorlar hocam. Harcama sözü kampanyası tanımladılar mesela o da 750 TL’di. Aidat 1000 TL. Kampanyalar da dışardan güzel gözüküyor ama şartlarını okuyunca çok komikler. Şahsen hiç başarılı bulmuyorum tavsiye de etmem.
    Bende black kart var ama hiç kullanmadım. Normal kart için de kampanyalar pek iyi değil
    Geçen ay harcama hedefi geldi. 1000/50000 kullanmadım. Okul formalarını faizsiz sonradan altıya bölerim diye düşündüm ama DenizBank üçe bölünce gene kullanmadım çünkü kazananlar kulübü için günlük faize en az 10 bin lira atmak lazım onun da 7500 lirası pasif bakiye zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Aman hocam hiç bulaşmayın asla tavsiye etmem. Bende Black var. Bazen alakasız yerlerde sanal fiziki pos farketmez red veriyor. Kendi paramı kullanırken hırsız gibi hissetmek en nefret ettiğim şeydir. Telefon faturası öderken bile işlem yaptığım kurumu beğenmeyip onaylamıyor falan filan. Süt ürünlerine %50 iade diye bir kampanya var mesela günde maksimum 25 lira kazanılabiliyor :D Mesela bugün geçen ayın çay iadesi hala yatmadı. Kampanyaya dahil olan çayı bulmak da çok zor bu arada onun da farkındayım. Yarın arayıp kapatacağım. Kendi paramın dilencisi olamayacağım daha fazla.

Orijinalden alıntı: CampaignHunter

Aman hocam hiç bulaşmayın asla tavsiye etmem. Bende Black var. Bazen alakasız yerlerde sanal fiziki pos farketmez red veriyor. Kendi paramı kullanırken hırsız gibi hissetmek en nefret ettiğim şeydir. Telefon faturası öderken bile işlem yaptığım kurumu beğenmeyip onaylamıyor falan filan. Süt ürünlerine %50 iade diye bir kampanya var mesela günde maksimum 25 lira kazanılabiliyor :D Mesela bugün geçen ayın çay iadesi hala yatmadı. Kampanyaya dahil olan çayı bulmak da çok zor bu arada onun da farkındayım. Yarın arayıp kapatacağım. Kendi paramın dilencisi olamayacağım daha fazla.

Foruma olan katkınız için teşekkür ediyorum. Olumlu olumsuz deneyimler hakkında paylaşımlar bize yol gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ne zaman A101'e girsem Hadi uygulamasındaki A101 Hediye Bakiyelerimi kullanmak istediğimde sistem bozuk diye karşı çıkıyorlar. Bakiyelerimi hiçbir yerde kullanamayıp süresi geçtiği zaman siliniyor.

Kasiyerler kasada kuyruk olumca hediye bakiye ödemesiyle uğraşmak istemedikleri için bozuk diye başından savıyorlar. Bu sorunun önüne nasıl geçebilirim?

Bir gün ağzına kadar alışveriş arabası doldurup hepsini kasadan geçirdikten sonra "sistem bozuk" dedikleri zaman "bozuksa almıyorum" diyip tepkimi koymak istiyorum. Uğraşıp dursun adi pislikler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hediye bakiye ise yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi durum. Hediye çeki zaten çabucak silinen bir şey değil.

Evet hocam, uygulamadaki hediye bakiyeler. Bugün 482 liralık alışverişi pos cihazından geçtim fakat hediye bakiye halen silinmedi. Ekstreden düşmesi için ayrı bir ayar yapılması mı gerekiyor? Rica etsem bakabilir misiniz.

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 22 Eylül 2026; 23:1:44 >

• careemm kullanıcısına yanıt

Hocam ilk resimde de açık olarak gözüken "Hediye bakiyelerimi kredi/banka kartı ile yaptığım alışverişlerimde kullanmak istiyorum." seçeneğini eğer ki şimdi açmadıysanız yani alışveriş yapmadan önce açıksa puanlar 2-3 gün içersinde ekstrenizden düşer aynı gün içinde gerçekleşmiyor. Resimde de bir örnek paylaşıyorum. 

• CampaignHunter C kullanıcısına yanıt

Açıklamanız için çok teşekkür ediyorum hocam. Sizin ekran görüntünüzle durum daha iyi anlaşıldı. Tekrar çok teşekkür ederim.

Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)))

• Bugün Twitter'da denk geldim bu banka bide kredi kartının asgari tutarını yada üstünü ödeyen birinin bile kartını anında iptal ediyormuş doğru mu başına gelen var mı hiç yoksa bankayı karalama işi mi

• 500 tl hedıye bakıyem vardı vay kampanyası ıcın lıpton cay aldım ama hedıye bakıye ıle odedım. yınede onumuzdekı ay cayh tutarını ıade edermı yanı cayın hedıye bakıye ıle alnmaması yada ılla kredı kartı ıle alınması gıbı bı sart goremedım ama bılen varmıdır

Hocam dogrudur bunların bankacılık anlayışı bu kadar ve kıt

Boşuna limit hakkımızı yemesin o zaman iptal etsek mı ki , hiç başına gelen var mı burda

Bi kart kredi kartı ise taksit özelligi olmalı on bank bile is bankası ile anlastı kullanmaya bile gerek yok buradan kaç arkadas limitini kullanırken sorun yasadı hepsiburada da da mesela

Asgari ödemeden emin değilim ama borcu geç ödeme, yüksek para transferleri, yüksek limit kullanımı vb. durumlarda banka politikalarımız sebebiyle sizinle çalışamayacağız diyip hesap ve kart kapadıklarını duydum ben de. Bence aidatsız world, bonus ya da maximum sadece taksit imkanı ile bile daha tercih edilesi olabilir...

borcu geç ödeme, yüksek para transferleri, yüksek limit kullanımı vb. durumlarda banka politikalarımız sebebiyle sizinle çalışamayacağız

Bu durum diger katılım bankalarında da mevcut bazılarında cok katı bazılarında hafif albaraka da cok kredi kartı basvurusu yaptım diye int bankacılıgı blokesi yedim (sudan sebepler ile ban yiyen cok sıkayet vara bakın ) Bence içlerinde en iyisi ktürk o da pek mükemmel degilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 25 Eylül 2026; 17:2:2 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.