Şimdi Ara

Hackleme Taktikleri.Dikkat! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ggokhann

Bu resimler pek hackla ilgili değil ama yinede koyayım dedim:D

Hackleme Taktikleri.Dikkat!

Bu da devamı

Bunlara bu devirde kim kanar şaşarım vallahi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi 31.4 -- 24 Aralık 2007; 21:10:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -JuDgE-

ya arkadaslar adamlar bu zekalrını okullarda gösterseler ne mühendisler cıkar

+1
  • eskiden beri vardı bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmetKutluhan

Wallaha bundan 2 sene önce oyuna ilk baslamısım daha forum flan ne bilmiom tabe pc de yeni eve alınmıs heveslice ko ya basladım int den knight yazıp arama fln yapardım böyle sasıra sasıra izlerdik.Babamında yanımda olduğu humanlar luferi basınca aniden pc ye gecip sana taktik akın öğreteyim dediği zamanlar ite kaka düse kalka 48 lwl ıce mage olmusuz her kolluğu yanan clandan adamı friende ekleyip para istiyorduk neyse zar zor babamın goblin de 8 saat para kasmasıyla aldığımız spell of glacier blastımız wardı.Yemek yerken lufer kapı önüne pazar kurduk ve 1 gb ye koyduk 35 blastını babamla geldiğimizde Baktık Dark4Warior diye birisi pm atmıs 999.999.999 kazanmak istermisin diye bizde tabiki eft dedik gek benle dedi lufer de bir sağda bir solda bulunan meydanın birine götürdü bizi ben gm yim fln dedi daha gm ne bilmiyorus :) lag oulnca townda gm ............. diye küfür edenler cok wardı o zamanlar ben hemen abi sana küfür edşyolaar diye yağlanmaya basladım oda biliorum dedi neyse anılarım aklıma geldikce duygulanırım mesgul etmek istemem sizleride 999.999.999 a koy dedi oda saklınmıs orda ben onu göremiorum koyduk sonrra 999.999 a koydurdu yine koyduk babam iskilendi ama baba dur adam gibi hayatımıza bakarız oyunda kral oluruz dedim en son 999coine koy dedi koydum adam alıp town cekti baya üzülmüstüm cep telefonuyla pm lerin resmini cekip yollucaktım ama nasıl yollanıo onu bile bilmiordum o günden sonra abbam sadece 1 saat ko oynar oldu oda pk belki o olay basımız gelmesiydi her ay ğremıum,gb ve cash paramı babam alıyo olcaktı.

Aynısı bana olmustu Edanada ilk oynayısımdı +7 cleaverim vardı sonra gitti :) ama ne şanssa adam geldi geri verdi ve dediki bu olaylar cok oluo aklını kullan bu oyuna gelme :)

• bu devirde bu hileler işlemez
  • bunlar cok asıt seyler beyler ..ben bırısıyle harbıden arkadaslık kurdum dıe dusunuodum oyundan bırbırımıze ıtemlerı felan verıyoduk ole ıyı ıtemler deıl de +7 md +8 cleaver felan bıgun bu bıkac ıtem versene vs felan yapcam dedı ben de elımdekılerı ve takıları verdım yuzyuzde de gorusmustuk 1 2 kez ama sora bı baktım pm block msn sılmıs engellemıs.. bu hack deıl terbıyesızlık o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pi 31.4

quote:

Orjinalden alıntı: ggokhann

Bu resimler pek hackla ilgili değil ama yinede koyayım dedim:D

Bu da devamı

Bunlara bu devirde kim kanar şaşarım vallahi...

Hala hatırlatmakta yarar var.Sınıfta arkadaş vardı, geçen gün törende geldi dedi ki;
    O:len ben yine hacklendim
    B:hadi yav üzüldüm :( ilk hacklenişinden sonra format falan attırdın mı?
    O:yok attırmadım
    B:keşke attırsaydın virüs falan vardır.
    O:Virüs yok yav ama nasıl hacklendim ben
    B:Letter'a falan 5 gb kazandınız gibi şeyler gönderiyorlar onlara falan mı girdin yoksa
    O şaşkın bir şekilde baktı
    B:Allah seni ne etmiye, olm hiç öyle şey olur mu, oradan keyloger yapışabilir bilgisayarına bir format at sen
    char gitmiş artık yapılabilecek bir şey yok
    O ise sonrasında konuşmadı

Yani kanıyorlar hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 25 Aralık 2007; 19:13:30 >

• bi kere benim başımada gelmişti. yalnız ben bu işlere pek inanmazdım ama adam olmaz dedikçe o kadar çok yemin etti ki inanmamak mümkün değil benim de baya bi iyi itemim gitmişti. buna da dikkat edin arkadaşlar ne kadar yemin ederlerse etsinler inanmayın bazı kişilerin müslümanlıkla alakası yok bi oyun için yalan yere yemin edeiyorlar.
  • Benim de başıma çok geldi dikkatli olmak gerek .

2. yöntem çok zekice .
  • bir yöntem daha var.Bunı genelde saglam accountlara yapıyorlar.
    A:Kanka senin hakkında çok kötü şeyler yazmıslar falanca forumda
    B:kim yazmış,kimseyle sorunum yok ki benm
    A:Ben bilmem gir bak sorunu neymiş ögren,bende seni iyi biri olarak biliyordum ama sanırım yanılmısım
    B:ne yazmıs söyle işte
    A:yok ben karısmam.muhatap olmam zaten senle.kendini git savun
    .....................
    falan filan bu sekilde serverda adı duyulmus yada lvl item bakımından saglam adamlara bu numaraları yapıp hackliyolar

girdigi forumlarda trojen oluyor siteye girdigi an trojeni yiyor.Bu yöntem genelde profesyonel kişiler tarafından yapılıyor.(ÇOLUK çocuk işi deil bu siteler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mevsall__

quote:

Orjinalden alıntı: -JuDgE-

ya arkadaslar adamlar bu zekalrını okullarda gösterseler ne mühendisler cıkar

+1

+1
  • quote:

Selam arkadaslar

Dün bir sms sitesi buldum uye oluyosun hergun 5 sms kendi numarandan (Yani cepten gondermis gibi)bedava istedigin sebekeye gonderiyo.ingilizce bilmek üyelik icin gerekli ama gayet basit..cepten yazmaktansa klavyeden yazmayı tercih ediyorum ben artık ...ayrıca gizli numaradan msj,ekrana cıkan msj,gonderenin ismini kendin yazma gibi msj (ben gönderen avea yazıyorum,arkadaslara inanılmaz komik şakalar yapıyorum) özellikleride mevcut.Biraz anlatmaya calısıyım.

*free sms bölümü her gun aksam 18.00 19.00 saatleri arasında calısıyor sınırsız her sebekeye bedava msj
    *send sms bölümü ise sizi üye olunca kazanacagınız krediden yiyor gunun her saatinde msj gonderebilirsiniz..
    *group sms ise özel günlerde toplu msj atmak icin telefonlar arasına virgül koyarak msj atmanıza yarıyor
    *anonymous ise gönderenin ismini bile sizin yazacagınız kim tarafından gonderildigi bilinmeyen msjdı..cok hos şakalar süprizler yapabilirsiniz..

sens sms bölümünde No advertisements e tik atarsanız site ismini gostermeden cepten msj atar gibi atıyorsunuz..ama fazla krediniz gidiyor.ilk uyelikte 20 kredi veriyor her sms 8 eger reklamsız gonderiyim diyorsanız 10 kredi.yani günde 2 msj eder.eger arkadaslarınızı üye yapar (your link kısmındaki linki onlara gonderip uye ederseniz)50 kredi kazanıyorsunuz her uyelik icin.gayet güzel bir sistem..umarım yardımcı olmusumdur.

http://smscity*****.COM/?rid=900050

önce yukardaki Linke kayıt icin tıklayın mail adresini ve telefonunuzu dogru yazın once mail adresine sonrada maili onaylayınca (maildeki linke tıklayınca)telefonuna aktivasyon kodu geliyor..telephone bölümünde prepaidi isaretleyin yani kontorlu demek..mail adresinize gelen kodu siteye girdikten sonrada gunluk 5 sms hak kazanıyorsunuz..umarım memnun kalırsınız..Gayet güzel ve hızlı bir site.. bu arada bugun bir sey daha kesfettim..18.00 ile 19.00 saatleri arası happy hour ve sınırsız sms hakkınız var..

BUNU ALINTI OLARAK ALDIM BİR AZ ÖNCE BU SİTEDE BİRİSİ YAZDI BUNU
    BU DA BİR HACKLEME YÖNTEMİ
    ADAM DURDUK YERE BEDAVA SMS DİYE KONU ACIYOR KNİGHT ONLİNE BÖLÜMÜNE
    AMAN SİZ SİZ OLUN BU SEREFSİZLERE MEYDAN VERMEYİN

• quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Bana da arkadaşım söyledi rastgelmiş ona. Anlatıyor.Ne derece doğru bilmiyorum. Şöyle bir diyalog geçmiş aralarında.(Arkadaşım bu sırada moradonda merchantta +8 warrior shell satıyor.)

O : Aga tezgaha koyduğunu dupe yapak mı ?
    Arkadaş : Nasıl olacak ?
    O : Aga tezgahı boz, sana söylediğim kodu fiyat kısmına yaz. Ben program sayesinde onu dupeleyecem. Fiyat kısmına (arkadaşımın söylediği kodu tam olarak hatırlamıyorum ama) 456k1231591 yaz. "K" yı eklemeyi unutma.

Bunun üzerine arkadaş yazmış kod diye tabir edilen yazıyı. Bir bakmış shell 456k'dan tezgahta. Hemen bozmuş tezgahı... Böyle dalgaya düşürenler olabilir dikkat etmek gerekiyor.

Not : Arkadaşımın söylediğini henüz denemedim ama bir deneyenler olursa sevinirim.(K'yı ekleyince 456k olması)

Aynen Dedigin Gibi Sayıların ARasına Harf Koyarsan Oyle Oluor..
    Allah'a Sukur ßen Hic Dusmedım Oyle Seylere..

• quote:

Orjinalden alıntı: beymen_ksk

bir yöntem daha var.Bunı genelde saglam accountlara yapıyorlar.
    A:Kanka senin hakkında çok kötü şeyler yazmıslar falanca forumda
    B:kim yazmış,kimseyle sorunum yok ki benm
    A:Ben bilmem gir bak sorunu neymiş ögren,bende seni iyi biri olarak biliyordum ama sanırım yanılmısım
    B:ne yazmıs söyle işte
    A:yok ben karısmam.muhatap olmam zaten senle.kendini git savun
    .....................
    falan filan bu sekilde serverda adı duyulmus yada lvl item bakımından saglam adamlara bu numaraları yapıp hackliyolar

girdigi forumlarda trojen oluyor siteye girdigi an trojeni yiyor.Bu yöntem genelde profesyonel kişiler tarafından yapılıyor.(ÇOLUK çocuk işi deil bu siteler)

ow fenaymış buda

• Bu yazdıgım cok saglam bi yontem:

Adam pm den yazıyo size 30 adet percicent hp sc (mesela) (delosda satılıyo bunlar) ye 5 gb ustune md +7 verilir diyor mesela
    tabe siz 2. serverdasınız percicent hp sc olsa adama verırdım diyorsunuz. o anda adamın biri alttan yazıyor percicent hp sc satılır diye (aslında bunların 2 si arkadas tezgahı kurmuslar :) ) adama soruyosun percicent hp sc ne kadar diyosun adam mesela 2 gb diyor tabi siz dusunuyorsunuz adam beni kazıkladıgını dusunucek diyosunuz ama siz ondan 2 gb ye alarak ona kazıklanmıs olacaksınız ve sizden 5gb ustune md +7 ye alcak adama kazık atmıs olacak ve karlı cıkıcaksınız
    alıyosunuz nası olsa 5 gb ye vercem diye
    ama aldıktan sonra o 5gb ve md +7 vericek olan adam pm bloclayıp gidiyo bunların 2 si ark demıstım
    sizden aldıkları 2 gb yi 1 gb 1 gb bolusup baska enayi arıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minorticman33 -- 25 Aralık 2007; 20:09:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Minorticman33

Bu yazdıgım cok saglam bi yontem:

Adam pm den yazıyo size 30 adet percicent hp sc (mesela) (delosda satılıyo bunlar) ye 5 gb ustune md +7 verilir diyor mesela
    tabe siz 2. serverdasınız percicent hp sc olsa adama verırdım diyorsunuz. o anda adamın biri alttan yazıyor percicent hp sc satılır diye (aslında bunların 2 si arkadas tezgahı kurmuslar :) ) adama soruyosun percicent hp sc ne kadar diyosun adam mesela 2 gb diyor tabi siz dusunuyorsunuz adam beni kazıkladıgını dusunucek diyosunuz ama siz ondan 2 gb ye alarak ona kazıklanmıs olacaksınız ve sizden 5gb ustune md +7 ye alcak adama kazık atmıs olacak ve karlı cıkıcaksınız
    alıyosunuz nası olsa 5 gb ye vercem diye
    ama aldıktan sonra o 5gb ve md +7 vericek olan adam pm bloclayıp gidiyo bunların 2 si ark demıstım
    sizden aldıkları 2 gb yi 1 gb 1 gb bolusup baska enayi arıyorlar

bu yontem cok super cok fazla kek bılmıo bu yontemı bız bu yontemı daha deısık bı sekılde yapıoduk :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pr0Life -- 25 Aralık 2007; 20:28:50 >

• en iyisi pm blocklu trade blocklu gezceksin bişicikde olmucak kimseyede inmıcaksın kendi yoluna girceksin kimsylede sayısal işlere karışmıycaksın .gir partiye ex kas gir partiye np kas koy çarıpazara item sat bu kadar .
    ha bide yukardada yazıldığı gibi her form sitesine girmiceksin.tek form siten olacak o da DH
  • bu iki yöntemde başımdan geçti milet harbi ya çok akıllı yada cok salak yaw böyle katakullelere düşüorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

bu iki yöntemde başımdan geçti milet harbi ya çok akıllı yada cok salak yaw böyle katakullelere düşüorlar

ee napsınlar onlarda da suç yok adamlar öyle bi organizson yapıo ki feleğin şaşıyo
  • Çok Dikkatli Olmak Gerekir İnsanlar Herşeyi Artık Hırsızlığa Vurmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.