Şimdi Ara

Hackintosh-Windows Silmeden Kurulum ve Dual Boot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Sistemime Hackintosh Kuracağım, Fakat Bir Oyunsever Olarak ( ) Kurulu Olan Windowsumun ve Yedeklerimin Kalmasını İstiyorum. Şuan Bilgisayarda Win8 RP ve Win7 Var, Win8 Silinip Üstüne Hackintosh Kurulacak. Kurulumu Yaparım, O Sorun Değil, Daha Öncede Kurdum, Fakat Win7'yi Silmeden Nasıl Dual-Boot Yapabilirim Onu Merak Ediyorum?

• http://tonymacx86.blogspot.com/2009/11/dual-boot-windows-7-and-os-x-snow.html

İlgini çekerse ve ihtiyacın olursa gerekli yerlerini tercüme edebilirim. Yalnız bu işin bence en kolay yolu sistemine 2. bir HDD ekleyip OS X'i oraya kurman ve bios boot menusunden Mac OS X açmak istedigin zaman o HDD'yi seçmendir. Bunları yapmadan önce kesinlikle yedek almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 23 Temmuz 2012; 15:28:33 >
  • Teşekkürler, fakat şimdilik kurmayı erteledim,sürekli sorun çıkartıyor. Boot flag olarak cpus=1 maxmem=2048 -x -v vesaire, hepsini tek tek denedim, beraberde denedim fakat sürekli "BootCacheControl: Unable to open /var/db/BootCache.playlist: 2 No Such file or directory" hatası aldım. dvdyi transmacle en yavaşta yazdırdım fakjat 24mb/sn ile yazdı. tekrar diski yazdırıp deniycem
  • "BootCacheControl: Unable to open /var/db/BootCache.playlist: 2 No Such file or directory"

bu hatayı alman kada rnormal bir durum yok ki. Kurulmamış sistemde bootcache mi olur :) Bekleyeceksin orda yaklaşık 1-2 dk içinde geçer o kısmı. Ayrıca öyle cpus=1 falan gibi fi tarihinden kalma parametreleri girmenede gerek yok.

xtreme4495 kardeşimin dediği gibi 2. bi hdd daha sağlam olur, bunun en büyük en önemli sebebi dual boot olan windows'a update yapamamandır. OS X in bootloader i windows update i bozuyor. Bu yüzden en sağlıklısı çift hdd.
  • "BootCacheControl: Unable to open /var/db/BootCache.playlist: 2 No Such file or directory" hata fazla kişide yok gibi
  • Bu hata değil arkadaşlar kafanıza takmayın o kadar. Henüz bootcache oluşmadığı için verdiği bir uyarı sadece. Ölümcül bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Bu hata değil arkadaşlar kafanıza takmayın o kadar. Henüz bootcache oluşmadığı için verdiği bir uyarı sadece. Ölümcül bişey değil.

Tesekkurler hocam, bu sefer hicbir boot fkag kullanmadan kurulumu yapmayi basardim, gerekli driverlari sectim. Fakat suan icerde [ PCI Configuration Begin ] yazip donuyor. Bundada beklemelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buda resim:

Hackintosh-Windows Silmeden Kurulum ve Dual Boot

• npci=0x2000 -v boot flagiyla osx sorunsuz aciliyor. chameleonun ayarlarından bunları kalıcı yaptım. Sorunsuz Çalışıyor. İlk Boot'da seste cızırtı sorunu vardı, voodooHDA kext'iyle bunu çözdüm. Fakat hala WUSB54GC Ağ adaptörüm için kext'i çalıştıramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirbas -- 26 Temmuz 2012; 16:24:58 >
  • Arkadaşlar detaylı ve türkçe anlatımlı bir Hackintosh rehberi var mı ? 2 sene önce epey ugrasmiş ve yapamamıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIA

Arkadaşlar detaylı ve türkçe anlatımlı bir Hackintosh rehberi var mı ? 2 sene önce epey ugrasmiş ve yapamamıştık.

Ben de bunu istiyorum bir de snow leopard icin en dusuk neler gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: FIA

Arkadaşlar detaylı ve türkçe anlatımlı bir Hackintosh rehberi var mı ? 2 sene önce epey ugrasmiş ve yapamamıştık.

Ben de bunu istiyorum bir de snow leopard icin en dusuk neler gerekiyor

Hackintosh İçin Uyumluluk Rehberi Var. 10.7.4 Sürümü Test Edilmiş Donanımlar İçin Burdan

10.6.8 İçin Burdan

Eğer Donanımınız Bu Linklerden Birinde Varsa Orda Yazan Komutlarla Beraber Çalışma İhtimali Var Demektir (İhtimali Diyorum Çünkü Kesin Değil, ve Donanımınıza Göre kext [Windowstaki Driver] patchlemeniz gerekebilir.). Ancak Bu Liste Eksik, Yani En İyisi Deneme Yanılma Yöntemi Olacaktır. Hackintosh Kurmak Türkçe Rehber Vardı, Bir Saniye Bakıyorum

EDİT: iATKOS L2 Türkçe Kurulum Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirbas -- 4 Ağustos 2012; 18:47:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.