Şimdi Ara

Hackerrank'teki soruların ifade bozukluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizcesi iyi olanlara soruyorum, bu hackerrank sorularının ingiizcesi ne kadar kötü yahu, dikkatinizi çekti mi? 1 haftadır bakıyorum sorulara, bir tane düzgün ifadeli bir soruya rastlamadım henüz, yığınla gramer hataları, kulağı tersten gösteren cümleler, 4-5 defa okuyorum anca "haa, şunu demek istemiş yani" oluyorum. Benim zamanımda ingilizce önemliydi, düzgün ifadesi olmayanların bulması proje yapması falan zordu. Şimdi yok mu öyle kaygılar? Tarzan ingilizcesiyle mi yurtdışında herkes iletişim kuruyor IT firmalarında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 6 Mayıs 2018; 14:48:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hindular hazırlıyor sanirim sorulari :D

• İngilizceyi milyonlarca kişi y.dil olarak konuştuğu için ifadelerin mutasyona uğraması normaldir. Dünya dili olmanın negatif etkisi. Bazen forumlardaana dilim ispanyolca, italyanca, vs ile başlayıp ifade bozuklukları için kusura bakmayın diyen kişiler oluyor, ancak onlar örnekteki gibi, ispanyol, italyan, vs oluyor, hintli olmuyor.

Bu durumdan menfi etkileniyorsan, İspanyolca ve Almanca gibi başka bir y.dil öğrenmeni tavsiye ederim, cunku o zaman dolaşacağın sitelerde herkes dili garanti cok düzgün kullanıyor.

• Sokakta konuşulan ingilizceden bahsetmiyorum, yine resmi eğitimin olmadığı için neyden bahsettiğimi anlamıyorsun. Senin herşeye cevap vermen şart mı? Bak mesajın başında kalın olarak ne demişim... özellikle böyle cevaplar gelmesin diye yazdım onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

Sokakta konuşulan ingilizceden bahsetmiyorum, yine resmi eğitimin olmadığı için neyden bahsettiğimi anlamıyorsun. Senin herşeye cevap vermen şart mı? Bak mesajın başında kalın olarak ne demişim... özellikle böyle cevaplar gelmesin diye yazdım onu.
    You 've said it before and keep saying the same bullshit over again that I have no official education or degree, what an absolute and ridiciluous nonsense! Who are you to know about my education credentials and to measure my English knowledge?

Just because you 've written there that only those with good English should reply and because I replied, so it made me a candidate of poor English. How ridicilous is that! Plain garbage. So I've decided to use english to expose all those bullshit.But please don't misjudge it: I'm not tryin to prove any of my knowledge or skills or anything to anyone. It's just that my bullshit detector has alarmed and alerted me to get things right.

Oh by the way, I speak English as a second foreign language. That means I don't give a damn care about English which you're making a big fuss about.

But still, from now on I'm gonna use English whenever I talk to you. So you 've got 2 options, when you wanna communicate to me: You either talk in english or activate the block option. If U don't block and don't speak english I will block you.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLGİNÇ BİR ZEKA SORUSU!!
    15 yıl önce açıldı
    EA soru-cevap,tavsiye (Y-76)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.