Şimdi Ara

hack mack diodunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: playfs

noldu geldi oyun :D ??

alt tarafı oyun oyun olmayınca canı sıkılan konu açıyor..bu haberde onlardan biriydi geldi geçti hatta unutuldu bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erc4nk -- 3 Şubat 2010; 18:30:47 >
  • öyle gibi:D
  • bence hepsi hurafeydi.Bizim internetin bağlantılarında sorunlar vardı.İp adresleriyle ilgili.
  • yok TURK50 falan hepsine inanan çocuk akıllı bana kafa tutan adamlar nerde çok merak ediyorum
  • Oyun geldi gelmesine de olan bizim premiumlara oldu.2 gündür dogru düzgün oyuna giremedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

yok TURK50 falan hepsine inanan çocuk akıllı bana kafa tutan adamlar nerde çok merak ediyorum

Bende çok merak ediyorum D-Dos cuları Turk50 cileri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DDos ile koskoca oyunu çökertebileceğini sanan bir grup insan.
  • arkadaşlar herkes bu Turks50 denilen şahısa saydırıyor..Onu savunmak korumak maksadım değil ama bundan birkaç ay önceki olan olaylarda gözlerimin önünde k2network in twitterinden adamın twitterine teklifler geliyordu saldırıyı durdurması için..2-3 kere teklif verdi en sonda 83 lw char + rof iron set falan filan almıştı..Gözlerimle görmüştüm yani..Hatta SS li konu falanda açmıştım..k2 networkun vurdumduymazlığı bence bu olay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

arkadaşlar herkes bu Turks50 denilen şahısa saydırıyor..Onu savunmak korumak maksadım değil ama bundan birkaç ay önceki olan olaylarda gözlerimin önünde k2network in twitterinden adamın twitterine teklifler geliyordu saldırıyı durdurması için..2-3 kere teklif verdi en sonda 83 lw char + rof iron set falan filan almıştı..Gözlerimle görmüştüm yani..Hatta SS li konu falanda açmıştım..k2 networkun vurdumduymazlığı bence bu olay..

dediqLerin iLiqinc..Ama k2 icin 83 lwl char iron set fln neqi (:.gif]
  • quote:

arkadaşlar herkes bu Turks50 denilen şahısa saydırıyor..Onu savunmak korumak maksadım değil ama bundan birkaç ay önceki olan olaylarda gözlerimin önünde k2network in twitterinden adamın twitterine teklifler geliyordu saldırıyı durdurması için..2-3 kere teklif verdi en sonda 83 lw char + rof iron set falan filan almıştı..Gözlerimle görmüştüm yani..Hatta SS li konu falanda açmıştım..k2 networkun vurdumduymazlığı bence bu olay..

Yok artık. Nerde SS ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

quote:

Yok artık. Nerde SS ?

konu açmıştım valla 2 saat aramam lazım

• evet bende hatırlıyorum o olayı ama adam item aldı mı bilmiyorum
  • yinemi amacı itemmiş ben hiç inanmıorum ama oyun gene geldi çünkü
  • quote:

ama buldum konuyu yine turks50

http://forum.donanimhaber.com/m_35623368/mpage_1/f_/key_nin%2Cacizligi//tm.htm#35664223

Twitter kullanmayı bilmiyosun. Yorum yapma bence. Bak o konunun 2. sayfasında K2 Bana Serverları hakkında bişiler soruyo, Ceyhun Yılmaz bana abi diyo filan..

• oyun sadece türk iplerine kapalıydı.
  • quote:

quote:

quote:

Yok artık. Nerde SS ?

konu açmıştım valla 2 saat aramam lazım

O fakeydi. Kendi kendine teklif yapmış adam. Yarım ingilizcesiyle bende görmüştüm fake yani

• Tatil nedeniyle baya bi yıgılma oldu oyuna sunucular bunu kaldıramadı yükü azaltmak için oyunu Türk iplerine kapattılar ben Hss ile gayet rahat giriyordum.
  • quote:

quote:

Yok artık. Nerde SS ?

no ss no güven

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.