Şimdi Ara

hack and slash tarzı rpg önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hack slash tarzı bi rpg varsa öneriniz nedir? bide hack slash olması bile payaa aksiyon olsun yni ben hep aksiyon oynadım o yüzden aksiyonu fazla bir rpg önerirseniz iyi olur. aksiyonn lu rpg lütfennn.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hack and Slash RPG'leri: Nihai Kılavuz

Giriş: Hack and slash RPG'leri (rol yapma oyunları), aksiyon dolu savaşlarıyla bilinen, hızlı tempolu ve heyecan verici bir video oyunu türüdür. Bu oyunlarda, oyuncular genellikle yakın dövüş silahları veya büyüler kullanarak düşman ordularını doğrayıp biçerler. Eğer bu tür oyunlarla ilgileniyorsanız, işte bilmeniz gereken her şey:

Hack and Slash Mekanikleri: Hack and slash oyunları, hızlı tempolu savaş mekaniklerine sahiptir ve oyuncuların düşmanlarına mümkün olan en hızlı şekilde ağır darbeler indirmeleri gerekir. Bu oyunlarda, zamanlama ve konumlandırma her şeydir ve oyuncular karmaşık kombolar ve özel saldırılar kullanarak etkili bir şekilde savaşabilirler.

Karakter Sınıfları: Çoğu hack and slash RPG'si, her biri benzersiz yeteneklere ve yeteneklere sahip çeşitli karakter sınıfları sunar. Örneğin, savaşçılar yakın dövüşe odaklanırken, büyücüler yıkıcı büyüler kullanır ve suikastçılar gizlilik ve çeviklikten yararlanır.

Ödüller ve Yağma: Hack and slash oyunları, düşmanları yendikçe kazanabileceğin zengin ödüller ve yağmalarla doludur. Bu ödüller, daha güçlü silahlar ve zırhlar gibi karakterini geliştirmek için kullanılabilir. Bazı oyunlar ayrıca, nadir eşyalar ve benzersiz yetenekler sunan gizli hazineler veya zorlu patron dövüşleri içerir.

Ortak Özellikler: Hack and slash RPG'lerinin ortak özellikleri arasında şunlar bulunur:

• Karmaşık savaş mekanikleri: Hızlı tempolu ve aksiyon dolu savaş
    • Çeşitli karakter sınıfları: Her biri kendine özgü yeteneklere sahip
    • Zengin ödüller ve yağma: Karakter gelişimini destekler
    • Gizli hazineler ve patron dövüşleri: Ekstra zorluk ve ödüller sağlar
    • Karakter geliştirme: Yeni yetenekler ve beceriler kazanarak

Önerilen Oyunlar: Hack and slash RPG türüne ilgi duyuyorsanız, işte mutlaka oynamanız gereken bazı öneriler:

• Diablo III
    • Path of Exile
    • Grim Dawn
    • Torchlight III
    • Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

Sonuç: Hack and slash RPG'leri, aksiyon dolu savaşları ve zengin ödülleri ile heyecan verici ve bağımlılık yapan bir oyun türüdür. Hızlı tempolu oynanışları ve özelleştirilebilir karakter sınıfları ile bu oyunlar, RPG hayranları için saatlerce eğlence sağlayabilir. Yukarıdaki önerileri göz önünde bulundurarak, kendi hack and slash maceranıza bugün başlayın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • senin dediğine aksiyon oyunu denir, paso aksiyon oynadıysan hack n slash aksiyonu bile sana yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Nisan 2012; 19:35:52 >
  • yinede önerinizi alabilrsem sevinirm hack slash tarzında. denemek istiyorum o türü
  • mass effect, dragon age bu 2 oyun olabilrim sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusbaba98

mass effect, dragon age bu 2 oyun olabilrim sizce.

ikisi de olmaz keza diyalog ağırlıklı seriler, gerçi dragon age 2'de aksiyon bol ama alemin en kötü oyunu olma ünvanına sahip.

şöyle öneri yapayım.. ilk defa girip yapacaksan rpg veya hack n slash olayına fallout 3 veya fallout new vegas ile başla, diyalog bolluğu kadar aksiyon da bulacaksın üstelik fazla kompleks olmadıkları için zorlanmazsın..

yine skyrim çok kompleks olmayan bir aksiyon-macera-hack n slash onunla da başlayabilirsin..

titan quest deneyebilirsin hack n slash olarak, pek diyalog yok bol bol yaratık kesme var..
  • ben daha çok yeni bi rpg oyuncusu olacam diyalog minumum olsa aksiyon bolsa oyunda var mı böyle bi oyun öneriniz? olmadı diablo 2 .D
  • bide skyrimle fallout birz ağır geldi bana silmiştim bir saat oynadıkdan sonra 2sinide. pek aksiyon yoktu oynadığım sırlarda skyrimle falloutta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Room tarzı oyun ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben daha çok yeni bi rpg oyuncusu olacam diyalog minumum olsa aksiyon bolsa oyunda var mı böyle bi oyun öneriniz? olmadı diablo 2 .D

diablo 2 oynayabilirsin tabi ama eskiliğine dayanır mısın bilemem. eğer grafik meraklısı değilsen diablo 2 tam aradığın oyun (keza alışınca o grafikler bile harika görünüyor göze öyle sağlam bir sanatsal dizaynı var)

ama uyarayım diablo zor oyundur, başlangıç karakteri olarak necromancer felan seçmeni tavsiye ederim, sen skeleton, golem felan summon eder arkadan yayıla yayıla iksirini içersin o sırada çağırdığın yaratıklar gelir düşmanları kıtır kıtır keser.

edit: skyrim'den ben aksiyonu bol diye bıkmıştım, skyrim rpg bile değildir, açık dünyalı hack n slash oyunudur. o yüzden biraz daha zaman vermeni tavsiye ederim. ama fallout new vegas rpg'dir bak ağır gelmesi normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Nisan 2012; 20:02:49 >

• evet diablo ya çok iyi dyolar diablo kadar olmasa diabloya yakın çakma oyun varmı başka.diablo ve ona benze tüm oyunları alıcam.

bide fallout ta diyalog çok, skyrimde pek yokta 10 1-5 dkka dolaşıyom yaratık çıkmıyo karşıma arkadaş yaaa.
  • belkide skyrime zaman ayırmadım pek görev filan veriyodu onlara uymadım o yüzden belki sıktı
  • quote:

evet diablo ya çok iyi dyolar diablo kadar olmasa diabloya yakın çakma oyun varmı başka.diablo ve ona benze tüm oyunları alıcam.

bide fallout ta diyalog çok, skyrimde pek yokta 10 1-5 dkka dolaşıyom yaratık çıkmıyo karşıma arkadaş yaaa.

skyrim'de başıboş dolaşmayacaksın, görev ekranından görevi işaretleyeceksin, haritanda gösterecek ve gidip yaratıkları felan keseceksin.

diablo benzeri oyunlar titan quest, sacred 1-2, dungeon siege serisi felan var..
  • peki bu söylediniz oyunu denicem bunları seversem skyrıme yyazın belkide bi 150 saat ayırırm D: yardımınz için teşekürler sırasıyla deneyim bunları
  • Fallout New Vegas çok iyi ya.Tam anlamıyla bir RPG oyunu gerçekten.Hele Hardcore modu yok mu off off
    Keşke Elder Scrools serisi Fallout'u örnek alsa biraz.
  • DmC serisine bakmalisin.
  • -Diablo 2 ve Expansion
    -Torchlight
    -Titan Quest + Immortal Throne
    -Sacred 1-2
    -Spellforce 1-2
    -Neverwinter Nights 1-2

Hack & Slash ağırlıklı diyalogları veya seçimleriyle seni yormayacak oyunlardır bunlar.
  • SAOLUN
  • diablo sarıyo yaa 6 level oldum D:
  • dostum james bond oyna en yeni çıkan oyunu . Bol aksiyon ve az diyalog var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

evet diablo ya çok iyi dyolar diablo kadar olmasa diabloya yakın çakma oyun varmı başka.diablo ve ona benze tüm oyunları alıcam.

skyrim'de başıboş dolaşmayacaksın, görev ekranından görevi işaretleyeceksin, haritanda gösterecek ve gidip yaratıkları felan keseceksin.

diablo benzeri oyunlar titan quest, sacred 1-2, dungeon siege serisi felan var..

Ya niye boşuna anlatıyorsun ki. Hele "Çok konuşma var yahuuu" dediler mi? O zaman oynamayacaksınız RPG. Yani kusura bakmayın ama gidin COD felan oynayın ne bileyim. Şu zihniyetin çoğalması sebebi ile oyunlar iyice konusuz boş oyun olmaya başladı. RPG oyunları RPG oyunları olmaktan çıktı. Eskiden FPS'lerde bile sağlam konu vardı. Çok değil daha yeni bitirdiğim Call Of Juarez bile konu olarak sağlamdı. Şimdi ise vur kır parcala oyunları doluyor. Eğer öyle oyun istiyorsanız bulaşmayın bu tarz oyunlara. Her ne kadar eskisi gibi sağlam içerikli olmasa da azıcık elimizde RPG oyunu var onları da mundar etmeyin lütfen.

Not: Lafım size değil aslında tek. Ama sıkıldım artık bu muhabbetden.

Son Not: Artık RPG bölümünde oyun tavsiyesi isteyen arkadaşlara DMC'ler, James Bond'lar konusuluyor. Biz bu kafa ile RPG severler olarak daha çok 3 renkli oyun sonu görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 8 Nisan 2012; 0:17:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MadeMeMad

-Diablo 2 ve Expansion
    -Torchlight
    -Titan Quest + Immortal Throne
    -Sacred 1-2
    -Spellforce 1-2
    -Neverwinter Nights 1-2

Hack & Slash ağırlıklı diyalogları veya seçimleriyle seni yormayacak oyunlardır bunlar.

ben burdan sacred la titan quest hoşuma gitti. bu 2sinden başka öneriniz hangisidir acaba?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.