enişteme 6.100ytl ye kefil olmuştum, ödedim dediği halde borcu hiç ödememiş 7,5 milyar haciz geldi geçenlerde ancak öyle haberimiz oldu, neyse ki bir miktar para vererek hacizi durdurdum bayramdan sonraki haftaya kadar, elimde ne var ne yok satmam lazım haliyle, lütfen neden kefil oldun vs diye sormayın, gerçekten moralim zaten inanılmaz bozuk, insanın evine kendisi yokken haciz gelmesi çok zormuş, Allah hiçbirinize yaşatmasın diliyorum, herkese iyi alış-verişler...
not: 1 ay önce gelmişti haciz, hatta papa ankara geldiği gün, kredi mredi alıcaktım ama maaşıma de tedbir konmuş, son çare ne var ne yok satıyorum...
1... ACER 5024, 5 AYLIK, FATURALI GARANTİLİ ....
ÖZELLİKLER:
AMD Turion ML-34 1.8GHz 64bit (Hyper Transport Destekli) İşlemci ile üstün multimedya performansı ve uzun pil ömrü.
AYRICA LİNKTEKİ ÜRÜN 512MB RAM E SAHİPKEN, ELİMDEKİ 1GB A UPGRADE EDİLMİŞ HALİDİR...
ŞU AN İTİBARİ İLE EN İYİ EKRAN KARTINA SAHİP LAPTOPLARDAN BİRİSİDİR HER OYUNU RAHAT RAHAT OYNAYABİLİRSNZ, ÇOĞU MASAÜSTÜ SİSTEMDEN DAHA ÜSTÜN PERFORMANS SAĞLAYAN AMD TURİON VE ATİ X700 ÜN BİRLEŞİMİ ÜSTÜNE BİR DE 1GB RAM EKLENİNCE, 100GB HDD Sİ İLE BÜYÜLEYİCİ BİR MAKİNE OLUYOR...
acer 5024 ün iç kasası servis de müşteri mennuniyeti nedeni ile sıfırı ile değiştirilmiştir, bunun dışında içi ve fanları temizlenerek ilk günkü hale getirilmiştir ilgili bakıma ait infronic belgesi mevcuttur...