Şimdi Ara

Hacim,Yağ yakımı ve Program ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıf bir yapıda olan biriyim,ama belirttiğim gibi alkol ve alkol sonrası yemeler yüzünden göbeğim oluşmuştu .. 2 ay boyunca yediklerimden hiç ödün vermiyerek günü gününe çalışarak 20 dk cardio (10 dk eliptik bisiklet 10 dk 3 dk yürüyüş 2 dk hızlı koşuş) + ağırlık antrenmanları + mekik hareketleri ile 4.5 kilo verdim göbeğimdeki yağlar baya bir gitti,adonislerimin olduğu bölge belirginleşti,kafes kısmının yanlarında boşluklar oluştu ve göbeğim düz bir hale geldi .. Halen daha yağ olduğunu düşünüyorum ve onlardanda kurtulmak için yine sistemime devam ediyorum .. Kollarım,göğüs,sırt ve omuzlarımdada gelişmeler var ama sıkılaşma ve birazcık oluşan kasların belirginliği var baya .. Dahada iyi olucak inşallah uzun vadede =) bacaklarımdada zaten yıllardır futbol oynadığım için (eskiden Karşıyaka Futbol Klübünde oynuyodum ve bütün öğretm hayatım boyunca ilköğretimden üniversiteme kadar hep Okullarımın futbol takımında oynadım) ve şimdide Halı saha maçı yaptığımdan sabit olarak,ağırlık kaldırma,calf,H.Squat çalışmanında baya bi meyvesini aldım =)

Ancak daha fazla hacim isteniyorsa,cardio yu azaltmak lazım..

Beslenme programımda yukarıdaki gibi,isterseniz sizde öyle yapabilirsiniz,gerçekten çok faydasını görüyorum..

Merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz ..

Edit:kelime =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 6 Mayıs 2013; 13:01:01 >

• Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var ve bilgilendirirseniz çok sevinirim .. Şimdi bildiğiniz gibi 2 aylık yağ yakımını bitirdim ve bu 3. ayımdada yağ yakımı için devam ediyorum ondan sonra 4.ayımda artık Hacime geçmek istiyorum.. Yukarıda beslenme programım duruyor, .. Şuan kilom tam 79 kg 400 gram civarında boyum 1.89 ,yani 2 ayda 5 kilo kaybım oldu,yağlardanda baya bi kurtuldum ama halen 1 aylık dönemim var yani,Neyse şimdi merak ettiğim konu şu 5 kilo kaybım yağ,sular olarak desek ve hacim Dönemine geçiceksem Beslenme programımda yine ''YAĞLANMAMAK'' için nasıl bir değişiklik yapmalıyım? Whey Protein ile birlikte Gainer Kullansam sizce hacim dönemim için etkili olurmu? Bu işi bilmeden,kafama göre yapmak istemiyorum,sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum .. Hacim dönemimde kurtulduğum yağları almak istemiyorum,göbek fırlamış bir şekilde kollarım deli gibi şişse ne olcak ki,çok kötü bi görüntü yani .. Bu yüzden yapmam gerekenler ne ? Ek Gıda almak istiyorum ve bu Hacim dönemimde ne yapıcağımı şimdiden öğrenmek istiyorum.. Yardım ederseniz çok sevinirim..

• Definisyon döneminde kaç kaloriye indiysen haftadan haftaya 100 kalori artır. Akşam öğünlerinde karbonhidratı minimumda tutarsın, kardiyoyu da bırakmazsın haftada 1-2 kere yaparsın. Bu sayede yağ oranını düşük tutabilirsin. Dönem dönem de dev set olarak çalışabilirsin.

Gainer almak yapacağın en yanlış seçim olur çünkü gainerların hedefi kişiyi yağlandırmak diyebiliriz. Ne yapsa kilo alamayan kişilerin tercihi olan bir ürün olmalı.
  • Ozaman bu beslenme programıma devam ediyorum ama porsiyonları arttırıyorum biraz,Eklemem gereken lapa,yulaf yada pilav olmalımı bi öğünüme? Varsa nekadar olmaalı? Peki birde Whey Protein olarak hangi ürünü almamı önerirsiniz ..? + buna ek olarak yanında kullanmam gereken bir ek gıda daha olmalı mı Hacim döneminde?

Gaineri sildim direkt kafamdan =)

Weider Premium Whey

Weider Whey Protein

Optimum Nutrition - Hydro Builder

CytoSport Monster Milk

MusclePharm Combat Powder

Bunlar arasında kaldım,sizce hangisini alıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 11 Mayıs 2013; 19:46:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.