Şimdi Ara

hacettepenin altında çapa mı cerrahpaşa mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacettepe gelecek gibi ama her ihtimale karşı onun altına çapa mı cerrahpaşa mı yazayım ikisinden biri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylll -- 3 Ağustos 2012; 22:33:53 >

• Yaz. Ne olur ne olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl-Heinz Rummenigge

Yaz. Ne olur ne olmaz

hocam yazacam zaten de hangisi diye soruyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laylaylll

quote:

Yaz. Ne olur ne olmaz

Ben olsam

Hacettepe
    Cerrahpasa ing
    Capa
    Cerrahpasa turkce

Yazardim

• quote:

quote:

quote:

Yaz. Ne olur ne olmaz

Ben olsam

Hacettepe
    Cerrahpasa ing
    Capa
    Cerrahpasa turkce

Yazardim

hocam o zaman cerrahpaşa ing ölü oluyo cerrahpaşa ing 1de 2de hacettepe 3e cerrahpaşa mı çapa mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaz. Ne olur ne olmaz

Ben olsam

Hacettepe
    Cerrahpasa ing
    Capa
    Cerrahpasa turkce

Yazardim

hocam o zaman cerrahpaşa ing ölü oluyo cerrahpaşa ing 1de 2de hacettepe 3e cerrahpaşa mı çapa mı ?

Capa hocam

• rahatlık istiyorsan cerrahpaşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    6 yıl önce açıldı
    Çapa mı ankara tıp mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rahatlık istiyosan Cerrahpaşa falan değil.. Ben Çapa dayım gayet de rahatım. Sistem değiştiği için çok yıprandı üst dönem bizde gayet oturdu rahat. Zorlukla gözünüzü korkutup yanıltmasınlar öyle bi fark yok..
    Ve pratik için kesinlikle ÇAPA.
    ÇAPA..
    Son 1 yıla kadar sıralamada İTF farkına dikkat çekmek isterim.. Sistem oturma sıkıntısından dolayı zor diye Cerrahpaşa yazdı bizim dönem, ama sistemimiz artık oturdu :) bunu düşünmeyin İstanbul Tıp Fakültesi -İTF başkadır :)
    Herkes 14 Mart tıp bayramında bizi, biz kendimizi kutlarız ;)
    Ulaşım açısından Cerrahpaşa çok sıkıntı ayrıca..
    Kadavra bakamayız kontenjan çok olayı falan da yok ona göre ayarlıyorlar, zaten tüm kadavraları kimse çıkarmıyor kadavra da yeterli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: irem2706

Rahatlık istiyosan Cerrahpaşa falan değil.. Ben Çapa dayım gayet de rahatım. Sistem değiştiği için çok yıprandı üst dönem bizde gayet oturdu rahat. Zorlukla gözünüzü korkutup yanıltmasınlar öyle bi fark yok..
    ÇAPA..
    Son 1 yıla kadar sıralamada İTF farkına dikkat çekmek isterim.. Sistem oturma sıkıntısından dolayı zor diye Cerrahpaşa yazdı bizim dönem, ama sistemimiz artık oturdu :) bunu düşünmeyin İstanbul Tıp Fakültesi -İTF başkadır :)
    Kadavra bakamayız kontenjan çok olayı falan da yok ona göre ayarlıyorlar, zaten tüm kadavraları kimse çıkarmıyor kadavra da yeterli :D

Kız olmasan kabul ederdimn bunları üzgünüm cerrahpaşa daha iyi demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

Rahatlık istiyosan Cerrahpaşa falan değil.. Ben Çapa dayım gayet de rahatım. Sistem değiştiği için çok yıprandı üst dönem bizde gayet oturdu rahat. Zorlukla gözünüzü korkutup yanıltmasınlar öyle bi fark yok..
    ÇAPA..

Kız olmasan kabul ederdimn bunları üzgünüm cerrahpaşa daha iyi demek ki

Derken?

• http://forum.donanimhaber.com/m_107494189/tm.htm
    hocam bu konuda adamlar 50.000 olanın baba parası ile tıp okumasını savunuyorlar, baştan sona okuyup sizde tercihinizi yorum yaparsanız iyi olur ki insanlar görsün gerçekleri
  • Tıpçı arkadaşlar, sizleri de anlıyorum tamam ancak sizin yaptığınız şey yol göstermek değil, okulunuzu övmekten başka bir şey yapmıyorsunuz burada. Sayısal verilerle nesnel şekilde önerilerinizi yapmanızı öneririm.

Daha bu yıl çapa 1. sınıflar ağladı yoğunluk ve sıkışıklıktan dolayı. 450 kişiyle tek amfide nasıl bilim adamı yetiştiriliyormuş anlayamadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_107144558/f_//tm.htm#107605709 burada görüşlerimi açıkladım.
  • Okulumuzu övmek değil.. Ben tercihimde forumlardan çok bilgilendiğimi düşünüyordum. Çapanın zorluğunu o kadar abartıyorlardı ki. Ama tıpsa zor olacak rahatlığa girmiyorum diyerek seçenlerdenim. Girdim, hak etmediği kadar karalandığını gördüm okulumun. Bu haksızlığa karşı, yanlış reklamlara karşı yazıyorum.
  • quote:

Okulumuzu övmek değil.. Ben tercihimde forumlardan çok bilgilendiğimi düşünüyordum. Çapanın zorluğunu o kadar abartıyorlardı ki. Ama tıpsa zor olacak rahatlığa girmiyorum diyerek seçenlerdenim. Girdim, hak etmediği kadar karalandığını gördüm okulumun. Bu haksızlığa karşı, yanlış reklamlara karşı yazıyorum.

Ctf is the best

• quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

Okulumuzu övmek değil.. Ben tercihimde forumlardan çok bilgilendiğimi düşünüyordum. Çapanın zorluğunu o kadar abartıyorlardı ki. Ama tıpsa zor olacak rahatlığa girmiyorum diyerek seçenlerdenim. Girdim, hak etmediği kadar karalandığını gördüm okulumun. Bu haksızlığa karşı, yanlış reklamlara karşı yazıyorum.

Ctf is the best

İTF is the best yazıp geçmek isterdim de yazıp geçmekle olmuyor kardeşim. Gidip iki okula da baksınlar, ben başakşehirde oturuyordum. 1,5 saat yol çapaya git gel 3 saat. Cerrahpaşaya ulaşım yanıbaşındaki çapadan bile giderken zor oluyor. Ulaşımın önemi her zaman çıkacak meydana gidin ulaşın okullara bakın ikisi de çok iyi okul kardeş okul. Facebookta TIP FAKÜLTESİ DOĞRU TERCİH REHBERİ var herkes yazıyor okuyun, gidin görün karar verin arkadaşlar...

• bazı yanlış bilgilendirmeler yapıldığından yazma gereği duydum. normalde kıyas yapmak bize yakışmaz ancak karşı taraf sürekli kıyas yaptığından bi sıkıntı hissetmiyorum.
    Öncelikle cerrahpaşanın ulaşımının çok çok sıkıntılı olduğundan bahsedilmiş. Bana göre cerrahpaşanın ÖĞRENCİ İÇİN ulaşımı çapadan daha rahattır.istanbula yabancı arkadaşlar için örneklerle ispatlayacam.
    Cerrahpaşa tıp fakültesi istanbulun en büyük 4 metro hattının 3ünün kesiştiği (marmaray,havalimanı,taksim-hacıosman) Yenikapı istasyonuna yürüyerek 7-8 dakika uzaklıktadır. Diğer büyük metro hattı anadolu yakasında bulunuyor zaten.
    öte yandan cerrahpaşanın önünden beyazit, eminönü, taksim otobüs hatları her dakika geçer ve otobüslerin içinde yoğunluk yoktur. Cerrahpaşa tıp fakültesi, çapalıların çok sevdiği tramvaya ise 10 dakika yürüme mesafesindedir.
    Avrupa yakasının sahil yolu olarak bilinen ve yoğun olarak kullanılan Kennedy caddesine 5 dakika uzaklıktadır. Okul samatya sahilini cepheden görüyor, istanbulda yaşadığınızı hissedebileceğiniz marmara denizi manzaralı kantinimiz mevcuttur.
    Çapanın meşhur tramvaya yakın olmasından başka ulaşım açısından hiçbir avantajı yoktur. zaten istanbulda bi süre yaşadıktan sonra o tramvaya binmemek için türlü türlü alternatifler arayacaksınız.

Okulların sistemine gelince Cerrahpaşa entegre sisteme geçeli yıllar oluyor mezunlarımızı bile verdik.. Çapa ise 2-3 sene önce entegre sisteme geçiş yaptı. burda dikkat etmeniz gereken konu şu cerrahpaşa entegre sisteme ilk geçtiği sene bile
    büyük problemlerle karşılaşmamıştır öte yandan çapa sağlam bi temele oturtmadan sistem değiştirdiğinden sağdan soldan ilham alarak daha yeni yeni büyük problemlerini halletmeye başladı. Sistem konusunda çok fazla şey yazmaya gerek yok zaten
    herkes biliyor bu konuyu ve çapalılar dahi "sistemimiz artık oturdu." aldatmacasından öteye gidemiyorlar.

Bir diğer konuyu dile getirip yazımı tamamlayacağım, cerrahpaşanın öğrenciden yana olan tutumu. okulumuzda yarıyıl tatilleri 38-42 gün arası değişmektedir, yaz tatilleri ise hiç bir fakülteyle kıyaslanmayacak kadar uzundur,
    sebebi ise aynı konuyu defalarca görmek yerine 1-2 kerede halledebilen sistemidir. 1. sınıflara özel olarak cuma günleri tatildir. 6. sınıfa geldiğinizde hem tus belasıyla uğraşmak hem de okuldaki hocaların egolarını tatmin etmek zorunda kalmazsınız,
    anlayışlı hocalarımız sayesinde ister kütüphanemizde intern öğrencilere ayrılan bölümde ister sıcak yuvanızda tus'a çalışabilrsiniz.

Cerrahpaşayla ilgili sorularınız için bana ulaşabilrrsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trappyy

bazı yanlış bilgilendirmeler yapıldığından yazma gereği duydum. normalde kıyas yapmak bize yakışmaz ancak karşı taraf sürekli kıyas yaptığından bi sıkıntı hissetmiyorum.
    Öncelikle cerrahpaşanın ulaşımının çok çok sıkıntılı olduğundan bahsedilmiş. Bana göre cerrahpaşanın ÖĞRENCİ İÇİN ulaşımı çapadan daha rahattır.istanbula yabancı arkadaşlar için örneklerle ispatlayacam.
    Cerrahpaşa tıp fakültesi istanbulun en büyük 4 metro hattının 3ünün kesiştiği (marmaray,havalimanı,taksim-hacıosman) Yenikapı istasyonuna yürüyerek 7-8 dakika uzaklıktadır. Diğer büyük metro hattı anadolu yakasında bulunuyor zaten.
    öte yandan cerrahpaşanın önünden beyazit, eminönü, taksim otobüs hatları her dakika geçer ve otobüslerin içinde yoğunluk yoktur. Cerrahpaşa tıp fakültesi, çapalıların çok sevdiği tramvaya ise 10 dakika yürüme mesafesindedir.
    Avrupa yakasının sahil yolu olarak bilinen ve yoğun olarak kullanılan Kennedy caddesine 5 dakika uzaklıktadır. Okul samatya sahilini cepheden görüyor, istanbulda yaşadığınızı hissedebileceğiniz marmara denizi manzaralı kantinimiz mevcuttur.
    Çapanın meşhur tramvaya yakın olmasından başka ulaşım açısından hiçbir avantajı yoktur. zaten istanbulda bi süre yaşadıktan sonra o tramvaya binmemek için türlü türlü alternatifler arayacaksınız.

Okulların sistemine gelince Cerrahpaşa entegre sisteme geçeli yıllar oluyor mezunlarımızı bile verdik.. Çapa ise 2-3 sene önce entegre sisteme geçiş yaptı. burda dikkat etmeniz gereken konu şu cerrahpaşa entegre sisteme ilk geçtiği sene bile
    büyük problemlerle karşılaşmamıştır öte yandan çapa sağlam bi temele oturtmadan sistem değiştirdiğinden sağdan soldan ilham alarak daha yeni yeni büyük problemlerini halletmeye başladı. Sistem konusunda çok fazla şey yazmaya gerek yok zaten
    herkes biliyor bu konuyu ve çapalılar dahi "sistemimiz artık oturdu." aldatmacasından öteye gidemiyorlar.

Bir diğer konuyu dile getirip yazımı tamamlayacağım, cerrahpaşanın öğrenciden yana olan tutumu. okulumuzda yarıyıl tatilleri 38-42 gün arası değişmektedir, yaz tatilleri ise hiç bir fakülteyle kıyaslanmayacak kadar uzundur,
    sebebi ise aynı konuyu defalarca görmek yerine 1-2 kerede halledebilen sistemidir. 1. sınıflara özel olarak cuma günleri tatildir. 6. sınıfa geldiğinizde hem tus belasıyla uğraşmak hem de okuldaki hocaların egolarını tatmin etmek zorunda kalmazsınız,
    anlayışlı hocalarımız sayesinde ister kütüphanemizde intern öğrencilere ayrılan bölümde ister sıcak yuvanızda tus'a çalışabilrsiniz.

Cerrahpaşayla ilgili sorularınız için bana ulaşabilrrsiniz :)

Elinize sağlık hocam çok güzel anlatmışsınız.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drctfing -- 9 Temmuz 2015; 19:41:23 >

• trappyy T kullanıcısına yanıt
    Hocam cerrahpasa ile ilgili soru sorabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://sempatiksinirler.wordpress.com/2013/05/31/puaniyla-rezil-olmanin-katalogdaki-karsiligi-itf/

https://sempatiksinirler.wordpress.com/2015/06/21/itfde-degisenler-ve-degismeyenler/

Şu kontenjanları Cerrahpaşayla kıyaslamıyorum rakamlar ortada.

max 170 kişiyle, CTF türkçe eğitim alır. (uygulama grupları bunun 1/3 i kadar)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.