Arkadaşlar tercihlerin son günlerine geliyoruz ama ben hala kararsızım bu konuda.Hacettepe ucundan bir olasılık gelebilir.Çapa ve Ege yüksek ihtimalle gelecek. Benim fakülteler ile artı ve eksi düşüncelerim. Hacettepe +En önde gelen tıp fakültesi belki de +Yüksek TUS başarısı +Ankara(Ben şahsen Ankara’yı çok ucube görmüyorum) -Eğitimin çok zor olduğunu duydum,gereksiz miktarda zorlanmak istemiyorum. -Barınma imkanı ile ilgili bilgim yok. Çapa +Kolay bir fakülte,bu açıdan beni çok cezbediyor. +Baktığım kadarıyla en sosyal tıp fakültesi. +İstanbul olduğu için kendini geliştirme olanakları daha fazla(diye düşünüyorum). +İstanbul’u gezmek çekici geliyor. -Barınması sıkıntı gördüğüm kadarıyla.Bilgisi olan biraz daha aydınlatsa sevinirim. -İstanbul pahalı bir şehir,KYK bulmazsam imkanı yok geçinemem. -Fatih’i Araplar basmış.Arkadaşların övdüğü İstanbul’u görür müyüm bilmiyorum. -Deprem açısından en riskli bölge ve binalar eski.Bu çok caydırıcı benim içim. Ege +Çapa kadar olmasa da rahat diye biliyorum. +Barınma imkanı çok iyi. +Konumu ve kampüsü çok güzel. -Eğitim kalitesi olarak diğer ikisine yaklaşır mı bilmiyorum.Onlar kadar havası yok. Olmazsa olmazları eğitim kalitesi ve yurt.Mardin’den geleceğim için barınma önemli.Siz hangisini tavsiye edersiniz? |