< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DÜŞÜNENLER SORULARINIZI YANITLIYORUZZ!! (2. sayfa)
-
-
ring sırası zaten kampüsün hemen başlangıcında oluyor ve evet maalesef biraz fazla sıra olduğu zamanlar olabiliyor fakat bu Ankarada bulunan büyük üniversitelerin hepsi için geçerli otostop kültürü biraz fazla ama hiçbir sorun olmuyor öğrenciler arasında
-
Hacettepe üni psikoloji bölümü iş imkanı vs nasıl ??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba diş hekimliği eğitimi ve sıhhiye kampüsüyle ilgili bilgi alabilir miyim ve konumunu nasıl değerlendiriyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızılay’dan Koru metrosuna binin, Beytepe durağında inin. Ardından 200m ilerde otobüs durağı var. 230’a binin kampüse gidiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek Hacettepe denilen bölge orası. Konumu kusursuz. Sıhhiye-Beytepe arası ücretsiz servis var.
https://www.youtube.com/watch?v=jarnDmcrPAY&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu soruyu şöyle yanıtlamak daha doğru olacaktır sanıyorum. Hacettepe Türkiye'de bulunan en köklü ve en iyi üniversitelerden biri olduğu için sloganında da olduğu gibi Hacettepe'li olmak ayrıcalıktır. İş imkanları konusunda bazı firmalar Hacettepe ismini gördüğünde elbette buna dikkat etmektedir fakat burada Hacettepe isminin önemli olduğu kadar kendinizi nasıl geliştirdiğiniz de çok önemlidir. Kendinizi geliştirmek adına gönüllü stajlar yapmanız sizin için çok büyük avantaj sağlayacaktır ve Hacettepe bunun için çok fazla olanak tanımaktadır.
-
merhaba hoş geldiniz, beytepe biraz uzak malum, ankara içi ulaşım nasıl oluyor? özellikle çankaya gibi yakın olmayan eryaman, batıkent gibi yerlerden?
-
Konumu ile ilgili bir arkadaş cevap vermiş cevap gayet yeterlidir diye düşünüyorum diş hekimliği hakkında bilgi için ise aşağıdaki videodan bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum :)
ACM HACETTEPEyoutubeBizlere ACM Hacettepe Instagram ve Twitter adreslerinden ulaşabilirsiniz! #acmhacettepe #dişhekimliği #tercih #yks2021 #tercih2021 #üniversite #bölüm #kampüs #hacettepeüniversitesi #dişhekimliğifakültesi #yks #hacettepehttps://www.youtube.com/watch?v=Rhgrw3uweR0Farklı sorularınız olduğu taktirde bize forumda bulunan iletişim numaralarından, forumdan ya da instagram adresimizden iletebilirsinizzzz
-
merhaba evet maalesef biraz uzak olduğu doğru bunun için genellikle önce kızılaya gelip oradan metro ile beytepeye geçişler çok fazla gerçekleşiyor.
-
isteğe bağlı ingilizce hazırlıkla ilgili bilgi alabilir miyim?
Yurtlarda ve ogrenci evlerinde kontenjan az mi? Siralamam 6405 ve İstanbulda yaşıyorum. Orta duzeyde bir ailedenim. Cikmama ihtimali nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECTheHunter -- 17 Ağustos 2021; 13:56:12 >
merhaba isteğe bağlı hazırlık için aşağıdaki videomuzu izleyebilirsin :) eğer sorularına cevap olmazsa tekrardan sormayı unutma
ACM HACETTEPEyoutubeBizlere ACM Hacettepe Instagram ve Twitter adreslerinden ulaşabilirsiniz! #acmhacettepe #hazırlık #tercih #yks2021 #tercih2021 #üniversite #bölüm #kampüs #hacettepeüniversitesi #yabancıdil #ingilizce #almanca #yks #hacettepehttps://www.youtube.com/watch?v=Jf5WK2MxfBI -
okulun yurtları alımlarda başarıya göre ve ekonomik gelire göre alım yapıyor çok fazla kişinin bulunduğu bir okulda yurtlar hiçbir zaman yeterli olmuyor maalesef ama eğer kampüs dışındaki yurtlarda konaklamak senin için sorun olmazsa kampüs dışındaki kyklar daha fazla çıkabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaye.karacalbu soruyu şöyle yanıtlamak daha doğru olacaktır sanıyorum. Hacettepe Türkiye'de bulunan en köklü ve en iyi üniversitelerden biri olduğu için sloganında da olduğu gibi Hacettepe'li olmak ayrıcalıktır. İş imkanları konusunda bazı firmalar Hacettepe ismini gördüğünde elbette buna dikkat etmektedir fakat burada Hacettepe isminin önemli olduğu kadar kendinizi nasıl geliştirdiğiniz de çok önemlidir. Kendinizi geliştirmek adına gönüllü stajlar yapmanız sizin için çok büyük avantaj sağlayacaktır ve Hacettepe bunun için çok fazla olanak tanımaktadır.
@s4nanur ilk dersimizde rehber öğretmenimiz rahmetli Levent hocamız bize demişti ki "biz başlayan 4 yılda size bi pok vermeyeceğiz"
Sınıfa soğuk duş etkisi geçtikten sonra devam etmişti "herşeyi siz alacaksınız"
Bu hocamınız fizyolojik psikolojide Doçent Dr idi. Hacettepeden sonra Amerikada Princeton üniversitesinde yüksek lisans yapıp orada doktora da yapmıştı.
O yüzden iş imkanı beklemeyin. Kimse oradan mezun diye hop diye iş bulmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kgöwççdwççsw doğru demiş aslında , sağ oll bilgi için
Bir arkadaşım tıp okuyanlara çok yüksek ihtimal çıkıyor dedi bunun doğruluğu nedir ?
hocam maalesef sıhhiye için bir bilgim yok ama olabilir çünkü başarı derecesine de önem verdikleri için
-
herkes tercihlerini tamamladı mı yaa
-
İsteğe bağlıda kontenjana alım neye göre oluyor düzey belirleme sınavı oluyormuş burda en iyi yapanlara göre mi alım olcak yoksa en kötülerden mi? Öğrenci işleri ile konuştum ve en iyilere göre sıralama olcağını söylediler ama çok saçma iyi olsam hazırlık okumak istemezdim zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X