Şimdi Ara

#Hacettepe Universitesi# [2016, Tanıtım, Yeni Öğrenciler vs.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
6
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  #Hacettepe Universitesi# [2016, Tanıtım, Yeni Öğrenciler vs.]

2016 Tanıtım Filmi

Misyon

Hacettepe Üniversitesi bilim, teknoloji, görsel ve işitsel sanat alanlarında yürüttüğü araştırmalar ve verdiği eğitim-öğretimle, değişime ve gelişime açık bireyler yetiştirmeyi, her alandaki birikimini toplum yararına sunmayı görev edinmiştir.

Vizyon

İlham verici bir dünya markası olan; öğrencisi, personeli ve mezunu olmaktan gurur duyulan; değişime ve gelişime liderlik eden bir üniversite olmaktır.

Temel Değerler

Hacettepe Üniversitesi; şeffaf ve hesap verebilirlik ilkesine uygun hareket eden, sürdürülebilir güçlü bir mali yapıya sahip, çalışanlarına karşı adil ve paydaşları arasında ayrım yapmayan, çeşitliliğe saygı duyan, hakkaniyete ve liyakate önem veren, görev tanımının sınırlarını aşmaya hazır, yaptığı işi daha iyi yapabilmek için değişimi zorlayan ve katma değer üreten bir üniversite olarak aşağıdaki temel ilkelere uygun hareket eder.

Öngörülü Olma: Hacettepe Üniversitesi, öngörü ile pozisyon alır, plan yapar. Plan Alternatifler içerir. Bireylerin proaktif davranarak inisiyatif ve sorumluluk almaları teşvik edilir. Sonuçlardan kurumsal ve bireysel tecrübe edinilmesi esastır.

Saygı: Hacettepe Üniversitesi, kurumsal çevresindeki (toplum ve tüm paydaşlar) ve doğal çevresindeki değerlere saygılı ve duyarlıdır. Hacettepe Üniversitesi tüm eylemlerinde toplumsal norm ve değerleri öncelikle gözetir. Hacettepe Üniversitesi, birey hak ve özgürlüklerine inanır ve saygı gösterir, kendi görev alanında bu hak ve özgürlüklerin genişlemesi için çaba gösterir, sürdürülebilirlik ve çevreye saygı anlayışının gelişmesinde örnek olmayı amaçlar.

Estetik: Hacettepe Üniversitesi, toplum ve kendi çalışanları ve öğrencileri açısından spor, sanat ve bunlara bağlı estetik kazanımlara önem verir. Estetik değerlerin toplumda ve üniversitede yayılmasına önayak olur.

Katılımcılık: Hacettepe Üniversitesi, çalışanlarının bireysel özellik ve idealizmlerini koruyarak her kademede yönetim süreçlerine katılmalarını sağlar. Hacettepe Üniversitesi, tüm paydaşlarının görüş ve düşüncelerine değer vererek süreçlerinde bu görüş ve düşünceleri gözetir.

Wikipedia

Hacettepe Üniversitesi, 1967 yılında başkent Ankara'da kurulmuş olan devlet üniversitesi. Üniversitenin beş kampüsü bulunmaktadır.

Sıhhiye Kampüsü,
    Beytepe Kampüsü,
    Beşevler,
    Polatlı Kampüsleri.
    Balâ Kemal Şahin Kampüsü

Ana kampüs Ankara şehir merkezinde bulunan Sıhhiye Kampüsü 210.238 m²'lik, Beytepe Kampüsü ise 5.877.628 m²’lik alan üzerinde kurulmuştur. Üniversite rektörlüğüne, son olarak 18 Aralık 2015 tarihinde yapılan rektör adayı belirleme seçimi sonrasında en çok oyu alan Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Haluk Özen,Cumhurbaşkanlığı tarafından 13 Ocak 2016 tarihinde atanmıştır.

Yerleşkelerden Fotoğraflar

Yeni Kazananlar (2016)

Bu link kayıt ve kayıt sonrası programlar bazı tarihler ve genel sistem hakkında bilgiler içeriyor her kazananın okuması zorunlu.

Evet arkadaşlar merhaba bende sizin gibi hayallerime giden bu yolda üniversite öğrencisi olmayı başardım. Hemde ülkemizin kaliteli üniversitelerinden birine girdim. Eğer Hacettepe kazanıp içinde bir kuşku olan insanlar varsa olmasın. Çünkü emin olun hayatınızın en güzel senelerini geçireceksiniz burada ben bunu nereden biliyorum? Biliyorum çünkü hayatımın tamamı Ankara'da geçti ve araştırma yapmayı seven bir insanım araştırmalarım ve gözlemlerim Hacettepe'yi hayallerim için güzel bir yol olarak belirledi. Çok mutluyum ki güzel insanlarla güzel bir okulda güzel bir eğitim görebileceğim.

Şimdiki durum şu eğer hangi kampüste olduğu fark etmez ama genel olarak beytepeli olursa iyi olur. Dostlar tanışalım kaynaşalım güzel bir ortam oluşturalım hep beraber bunun için bir kaç konu açılmış fakat yeterli değil ilgisizlik gördüm ben o yüzden bu konuyu açıyorum.

Bu sene kazanan arkadaşlar bölümlerini yazarlarsa bir liste oluşacak ve bu listeden gelmek isteyen arkadaşlarla bir facebook grubu, whatsapp grubu gibi oluşumlara gidilecek.

Okulun ilk günleri buluşma düzenleyip Donanım Haber insanları olarak güzel vakitler geçirebileceğiz.

Şimdiden üniversite hayatımızın çok iyi geçmesini diliyorum. Hepimize güzel günler

Daha İleriye... En İyiye...

LISTE

Imvokal - Sanat Tarihi
    BangFish - Otomotiv Mühendisliği
    ghost society - Kimya Mühendisliği
    Nordic Spirit - Diş Hekimliği
    naheglib - Tıp Fakultesi (İngilizce)
    Jugitive - Psikoloji
    Mavi Penguen - Mütercim Tercümanlık (Fransızca)
    2305_ - Hemşirelik
    erhan_837 - Bilgisayar Mühendisliği
    hakim66 - Ergoterapi
    Magnetor - Türk HalkBilimi
    sabfur06 - Otomotiv Mühendisliği
    hekatemetis - Bilgisayar Mühendisliği
    Çerkez* - İngiliz Dil Bilimi
    Afutges Inc. - Tıp (İngilizce)
    Nord Synthesizer - Maden Mühendisliği
    1stwarrior - Geomatik Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imvokal -- 18 Ağustos 2016; 15:23:19 >

• Otomotiv Mühendisliği
  • Tamamdır. Güncel
  • Kimya Mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimliği

• ingilizce tıpa başlayacağım
  • Tamamdır eklendi. Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psikoloji
  • Arkadaşlar iyi günler, okulun yeni kayıt sisteminde e-postamın sonuna .tr eklemeyi unuttum
    Ne yapmam gerekiyor? Sisteme tekrar girişte yapamiyoruz.

• Beytepede hacettepe yurdu veya hacettepe evlerinin ikisinden birinin çıkmama gibi bir durumu var mı?
  • Magnetor kullanıcısına yanıt
    Öğrenci işlerini arayabilirsin.
  • Blindson B kullanıcısına yanıt
    tesekkurler.

• e devletten kayıt zorunlu mu? Direk üninin adresinden yapanlar var mı?Ona göre bugün e devlet üye olacam
  • Fransızca Mütercim Tercümanlık

• Blindson B kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenci işlerinin numaraları sürekli mesgul caliyor bir turlu ulasamadim.
    Okula mi gitsem ?

• Arkadaslar öncelikle hepinizi tebrik ederim insallah bundan sonrada her sey istediginiz gibi olur.

Size sormak istedigim bir sey var, ben e devletten kaydimi yaptim.
    Hacettepe nin online kayit sisteminden bilgi forumunu tamamlayip ordanda kayit oldum ancak e postama mail gelmedi.
    Sisteme tekrar giris yapamazsiniz diye uyarida var.
    Ben e posta adresimi mi yanlis girdim acaba yoksa e posta sizede mi gelmedi?
    Lütfen bana bildirirseniz sevinirim.
    Öğrenci işlerini arıyorum mesgul çalihor surekli, okula mi gitsem ne yapmaliyim?

Şimdiden yorumlar icin tesekkurler, iyi gunler

• Hemşirelik

• Magnetor kullanıcısına yanıt
    Az önce bende yaptım da bana da e mail gelmedi daha

• 2305_ 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam mailiniz gelirse bana bildirir misiniz?

• smelly cat kullanıcısına yanıt
    Sanırım zorunlu, ben de onu merak ediyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.