Şimdi Ara

HACETTEPE üniversitesi 2014 Girişliler #Yardımlaşma veSorularınız için# (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
26
Favori
25.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle de bir imza yaptım isteyen kullansın diye atıyorum

Bu arada logoyu @Kasayı Ters Çevir in imzasında (ç)aldım teşekkürler

HACETTEPE üniversitesi 2014 Girişliler   #Yardımlaşma veSorularınız için#

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_94808680/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/b8/34/aa/B834AA480883C140EF776FC0A89F2E08.png[/image][/link][/center][b][u][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_94808680/tm.htm][color=black]HACETTEPE Üniversitesi 2014 Girişliler[/link][/center][/color][/u][/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang Fastback -- 24 Temmuz 2014; 4:50:45 >

• Ben de gecen yil hazirlik okudum bu yil insallah başlayacağım. Hazirlik ve muafiyet ile ilgili sorusi olan alintilasin lütfen. Bolumum Tıp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlldmr -- 24 Temmuz 2014; 4:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ben de gecen yil hazirlik okudum bu yil insallah başlayacağım. Hazirlik ve muafiyet ile ilgili sorusi olan alintilasin lütfen. Bolumum Tıp.

Benim hazırlıkla ilgili sorularım var. Hazırlık eğitimi sence nasıl? Öğretim üyeleri yeterli mi? Hangi seviyeden başlayacağımız önemli mi ben pre-intermediate olarak başlayacağım. Hazırlık için ders programı nasıl oluyor mesela günde kaç saat ders hafta sonu boş mu :)
    Şuan yatmak zorundayım öglen kalkar kalkmaz bakarım teşekkür ederim şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelp

Hacettepe Jeoloji Mühendisliği :) Hazırlık okuyacaklar varsa tanışalım hazırlıkta görüşürz :D

Size hazirlik zorunlu mu? Bölüm Türkçe diye biliyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Ben de gecen yil hazirlik okudum bu yil insallah başlayacağım. Hazirlik ve muafiyet ile ilgili sorusi olan alintilasin lütfen. Bolumum Tıp.

Benim hazırlıkla ilgili sorularım var. Hazırlık eğitimi sence nasıl? Öğretim üyeleri yeterli mi? Hangi seviyeden başlayacağımız önemli mi ben pre-intermediate olarak başlayacağım. Hazırlık için ders programı nasıl oluyor mesela günde kaç saat ders hafta sonu boş mu :)

Oncelikle sunu soyleyeyim siniflar cok kalabalik. Biz gecen yil iki kurda da 35-40 kisiydik.
    Her kurda iki hoca oluyor, biri asil kitabi islediginiz derslere geliyor, digeri skill derslerine (writing listening speaking).
    Ilk kurdaki iki hocamiz cok iyi degildi, akıcı bir sekilde ingilizce ders anlatamiyorlar, cok bos birakiyorlar vs vs.
    Ama ikinci kurdaki iki hoca da cok iyiydi. Gercekten bizrbir seyler ogretmeye calisiyorlardi. Yani hocalar biraz sans isi.
    Gecrn yil iki kura da ogleden sonra gittim. Iki tane 80-90 dk blok ders sonra da 40 dklik bir ders oluyor hafta ici her gun. Sabahcilar da oluyordu ama ben denk gelemedim

• quote:

quote:

Gecen yil A1 A2 veya B1 ile baslayabiliyordun hazirliga. A1 tamamen sifirdan basliyor renkler sayilar falan. Bizden onceki sinif a1'di tahtada goruyorduk.

Alacağın egitim kura gore degisir tabi ki ama zaten yapilan seviye belirleme sinavi sonucu dogru kura yerlesirsin. (Bilmedigin sorulari sallamazsan tabi )

• Maliye öğrencisi olarak hazırlık okuyup okumama konusunda çok kararsızım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ogretim eleman sayisi yeterli ancak tabiki hepsi ayni nitelikte degil.

7 haftada toplam 3 sinav yapilip bi ust kura gecmeye hak kazanip kazanmadiginiz degerlendirilir.

%30 ingilizce bolumler icin gecme notu 55, %100 ingilizce bolumler icin gecme notu 65 tir.

İcinde tatil icermeyen 7 haftalik kur surecinde toplam 35 saat devamsizlik yapma hakkiniz vardir.

Orijinalden alıntı: Mustang Fastback

Şöyle de bir imza yaptım isteyen kullansın diye atıyorum

Bu arada logoyu @Kasayı Ters Çevir in imzasında (ç)aldım teşekkürler

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_94808680/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/b8/34/aa/B834AA480883C140EF776FC0A89F2E08.png[/image][/link][/center][b][u][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_94808680/tm.htm][color=black]HACETTEPE Üniversitesi 2014 Girişliler[/link][/center][/color][/u][/b]

Ne demek hocam

Person of Interest ~ Fringe ~ Suits ~ The Flash ~ Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. ~ Agent Carter ~ Arrow ~ Daredevil ~ Da Vinci's Demons ~ Supernatural ~ Prison Break ~ Graceland ~ The Tomorrow People ~ Gotham ~ How I Met Your Mother ~ Fargo ~ The Last Ship ~ Hannibal ~ The Walking Dead ~ The Mentalist ~ Game of Thrones ~ New Girl ~ Crossing Lines ~ Spartacus ~ Sherlock ~ Vikings ~ The Strain ~ Homeland ~ Sleepy Hollow ~ Dexter ~ Breaking Bad ~ Merlin ~ True Detective ~ Supergirl ~ Dominion ~ Turn ~ Under the Dome ~ Witches of East End

• Videoda 6:13 e bakın. 230 boş beyler hepsi söylenti olabilir

Teşekkürler harika olmuş umarım herkes kullanır :)

Ben teşekkür ederim Hocam imzayı da ilk mesaja eklersek kullanmak isteyenler buraya kadar gelmesin sayfa sayısı arttıkça burada görülmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang Fastback -- 24 Temmuz 2014; 12:28:04 >

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

Videoda 6:13 e bakın. 230 boş beyler hepsi söylenti olabilir

Şans eseri bence o. Tatil zamanına denk gelmiştir falan.

Dün sayfada paylaşmışlar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 24 Temmuz 2014; 12:35:40 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.