Şimdi Ara

hacettepe uni bahar şenliklerinden görüntüler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Loop

grup 84 gelene kadar ağaç olduk Allah razı olsun kendilerinden.2 saat gecikme ile geldiler bi ton laf ettiler bi de.

mersın unv. grup 84 de geldı
    cok artızler walla habıre zıplıyorlar baska bı numara yok

ama bengü olemı?
    walla bengü superdı

• Bence saha eskir diye bizi j blogun önune yolladılar ...

Bu tıpcı rektore

Beytepe umrunda bile degıl...
  • bize de kargo geldi
    süleman demirel üniv.
  • Bize de

Kargo

Mor ve Ötesi & VEGA

Şebnem Ferah Geldi

Selçuk Üniversitesi, Bunlar 1 er gün ara ile geldiler, diger günlerde de etkinlikler vardı ama, beni alakadar etmediği için gitmedim.

ya erciyes te oldugu gibi gülşen gelse, intihar ederdim ben herhalde, aman allah korumuş bizi.
    ayrıca Şebnem öncesi Cem Köksal Bizdede vardı.. güzeldi yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 22 Mayıs 2006; 20:56:10 >
  • Kocaeli Üniversitesi Süperdi Hiç Şenlik Olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Kocaeli Üniversitesi Süperdi Hiç Şenlik Olmadı

Olurmu hannibal yanlış biliyorsun rektörlüğün gündeminde olan final sınavı şenlikleri var önümüzdeki pazartesi başlıyor :D
  • millet ne güzel şenlik yapıyo bizim gazi de bi halt yok.konser oluyo paralı.ne anladım bu işten çankaya üniv. bedava go kart varmış 2 tane jip getirmiş adamlar test sürüşü yapmışlar konserler vs. oh ne güzel dünya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_smach

millet ne güzel şenlik yapıyo bizim gazi de bi halt yok.konser oluyo paralı.ne anladım bu işten çankaya üniv. bedava go kart varmış 2 tane jip getirmiş adamlar test sürüşü yapmışlar konserler vs. oh ne güzel dünya.

çankaya vakıf üniversitesi değilmiydi ?
  • evet öyle ama zaten çankaya gibi olmasını beklemiyom.
  • quote:

grup 84 gelene kadar ağaç olduk Allah razı olsun kendilerinden.2 saat gecikme ile geldiler bi ton laf ettiler bi de.

Ya Sorma Ağaç Olduk Bizde Sonra Basdık Çıktık Dangoz Adamlar
  • Ben de bir hacettepe li olarak arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

bir hacettepeli olarak söylemek istiyorum ki bu seneki şenlikler berbattı,rezaletti..
  • quote:

"bize isterseniz gidin, çalmak istiyomusunuz dediler, biz çalmayı seçtiikkkkk" diye bağırması hala kulaklarımda çınlıyor, ha bide bu lafa karşı bizim yuhlamamız kulaklarımda çınlıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: josekiamora

abi hayatımda bu kadar rahat bi ortam görmedim adamlar votka-portakal die bağırıyolardı duyan vardır heralde

hehe sen ne diyosun, bamdaki heryer hafta sonu cezalıydı, içki satmaktan ceza yediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: steareth

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Kocaeli Üniversitesi Süperdi Hiç Şenlik Olmadı

Olurmu hannibal yanlış biliyorsun rektörlüğün gündeminde olan final sınavı şenlikleri var önümüzdeki pazartesi başlıyor :D

25 Mayıs deniyoduda oda bişiler yüzünden iptal olmuş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.