Şimdi Ara

hacettepe tıp & tıp sorularınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68
Cevap
7
Favori
14.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam vikipedi den baktim kastamonu ogrencileri de sizinle ayni amfilerde egitim goruyormus.
    tr.m.wikipedia.org
    Hacettepe Üniversitesi Kastamonu Tıp Fakültesi - Vikipedi
    http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hacettepe_%C3%9Cniversitesi_Kastamonu_T%C4%B1p_Fak%C3%BCltesi

aradaki puan farkina bakiyorum uçurum

nerede adalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 26 Temmuz 2014; 5:01:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba.

ben tıp istiyorum alttan alttan fakat şartları beni mühendisliğe itiyor

tıp oku oku bitmiyor, tusu var zorunlu görevi var. adam gibi para kazanmaya 35 yaşında başlıyorlar doktorlar neredeyse. hayatımın belki de en enerjik 15 yılını tıp okumak için harcamak beni düşünmeye zorluyor.

bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? bir mühendis gitse çince japonca öğrense, adam gibi okulunu bitirse daha erken yaşta daha çok para kazanabilir.
    siz neden tıp seçtiniz ?

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

merhaba.

tıp oku oku bitmiyor, tusu var zorunlu görevi var. adam gibi para kazanmaya 35 yaşında başlıyorlar doktorlar neredeyse. hayatımın belki de en enerjik 15 yılını tıp okumak için harcamak beni düşünmeye zorluyor.

bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? bir mühendis gitse çince japonca öğrense, adam gibi okulunu bitirse daha erken yaşta daha çok para kazanabilir.
    siz neden tıp seçtiniz ?

teşekkür ederim

mühendislik için :
    +adam gibi okul bitirme 3.5/4 ortalama
    + proje çalışmaları
    +ingilizce + isteğe bağlı bir dil daha
    +yüksek lisans/master

Mühendis sahaya 23-24 yaşında çıkar , askerlik falan 25 olur. Doktor da 24de bitirir askerliği koy 25 oldu.Tusu hemen kazandı desek 29-30 yaşına kadar 3000-4000 TL para ile çalışır.Sonrası devlette kalırsa ne istediğine göre +5000 olur gider.Mühendislik ise 1500 ile başlayan da var , 3000 ile başlayan seni geliştirmene göre.Tıp daha ağırdır katılıyorum ama sınav zamanları çalışılarak biraz kafayı yiyerek okul biter , ama zaten parası için yapılmaz.Ben sevdiğim için yazdım açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

merhaba.

siz neden tıp seçtiniz ?

teşekkür ederim

mühendislik için :
    +adam gibi okul bitirme 3.5/4 ortalama
    + proje çalışmaları
    +ingilizce + isteğe bağlı bir dil daha
    +yüksek lisans/master

Mühendis sahaya 23-24 yaşında çıkar , askerlik falan 25 olur. Doktor da 24de bitirir askerliği koy 25 oldu.Tusu hemen kazandı desek 29-30 yaşına kadar 3000-4000 TL para ile çalışır.Sonrası devlette kalırsa ne istediğine göre +5000 olur gider.Mühendislik ise 1500 ile başlayan da var , 3000 ile başlayan seni geliştirmene göre.Tıp daha ağırdır katılıyorum ama sınav zamanları çalışılarak biraz kafayı yiyerek okul biter , ama zaten parası için yapılmaz.Ben sevdiğim için yazdım açıkcası

cevap için teşekkür ederim öncelikle.

ben de tıpa eğilimli olduğum için yazmayı düşünüyorum zaten parası o kadar da önemli değil.

neyse düşünmek için daha önümde 1 yıl var. teşekkür ederim tekrardan

• beyler en çok para kasan uzmanlık dalı hangisi ya ?
  • Hocam hacettepe için akademik kariyer yapmak isteyen gitsin diyorlar, sahada çalışacak doktorlar için ankara tıp daha ideal imiş (Ankara'daki üniversiteler için konuşuyorum). Ankara tıp'ın laboratuvarlarının daha iyi olduğunu da duydum, ne dersiniz bu konuda?

Hacettepe'nin ismi ve prestiji elbette çok farklı, bunun için hacettepe tercih edilir mi? Geçmenin çok zor olduğunu söylüyorlar. Bizim komşu da hacettepe'de okuyor, kız depresyona girdi resmen, kullanmadığı ilaç kalmadı, korktum açıkçası ben de; bu kadar ağır mı yahu dersler? Ankara için de zor diyorlar ama hacettepe ile mukayese edilince kolay olduğunu söylüyorlar. Belki ankara'dan tanıdığınız vardır, bilirsiniz diye soruyorum. Anlamışsınızdır yazımdan, ankara ve hacettepe arasında kaldım. Bir bilene sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.

• hocam bölümün öğrenci profili nasıl genel olarak?
    bölümün yurtdışı imkanları nasıl? yani odtü boğaziçi bilkent gibi okullarda ortalama yaparak mezun olup yurtdışında (abd avrupa) doktora yapma gibi bir olay sizin okulda da var mı?
  • Diş ve tıp arasında okuma zorluğu olarak fark var mı? Tıp zor diye diş düşünüyorum da.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.