Bildirim
hacettepe tıp & tıp sorularınız (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ne yazmissin be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: PGAL
Ne yazmissin be
iyi yazdım ama , bilgilendirmek bizim işimiz -
quote:
Orijinalden alıntı: cansu144
quote:
Orijinalden alıntı: yogurtcanavari
quote:
quote:
quote:
quote:
Türkçe okumak bence dezavantaj yerine , avantajdır hele ki bir de çok rahat ingilizce okuyup , yazılanı anlayamıyorsan.Hiçbir eğitim ana dilden daha iyi olamaz.
Sınıfların kalabalık olmasının şu ana kadar eğitim kalitesinin düşürdüğünü görmedim , şöyle amfiler 200er kişilik 2 amfi var mevcut kalabalık olduğundan.2 farklı hoca giriyor atıyorum biyokimya için , sorular farklı olmasına rağmen , hoca kalitesi değişiyor ama 2.sınıfta amfiler birleşiyor.Bu durum 1.sınıf için böyle. Zaten derse gitmeden de notlardan hallediliyor 1.sınıf.Lablarda da çok sıkıntı olmuyor , bazen sabah-öğleden sonra grubu olarak ayırıyolar sıkıntı çıkmıyor.
Orta çalışmadan kastın ne bilmiyorum ,herkesin kendini iyi tanır , kimisi 1 okumayla hepsi aklında kalırken , kimisi 3-4 tekrar atıyor anca aklında kalıyor.
Özel tıp okunur , mevcut daha az , imkanalar daha geniş.Ama devlet tıplarının isim yapmasını sorun etmezsen ve özel hastanede 4-5-6 sorun çıkmayacaksa , devlet üniversitesi hastanesindeki gibi kaliteli klinik ortamı bulacağına inanıyorsan yazılır.
Hocam ben Kastamonu tıp yazmayı düşünüyorum. Sınavları ortak ya. Diğerleri ile seviye farkı çok oluyor mu ? Sınavlar açısından ?
bu dönem içinde en zor sınavdı bence .Resimde de görüldüğü fazla fark olmuyo , farklılıklar oluyor dalgalanmalar sınavdan sınava , bozok-kastamonu-türkçenin soruları aynı , İngilizce farklı.bozok-kastamonu-türkçenin mevcut nedeni ile iki amfiye bölündüğünü soruların farklı olduğunu söylemiştim , ancak ortak istastiki veri veriyolar bize.
Senin çalışmana bağlı her şey. Çoğu derecelik kişiyi geçen Kastamonuluda var , ortama adapte olamayan da . Sana bağlı ,dereceni fakültenin kapısında bırakırsın , gerisi senin azim ve çalışmana bağlıdır.
Hocam çok sağolun içimi rahatlattınız. Sınavların baya zorlayıcı olduğunu duyduğumdan fark çok olur mu kaygısına düşmüştüm :) peki hocam ben sıhhıye kampüsünü aradım ve son bu sene girenlerin ve önceki girenlerin Ankara'da eğitimlerine devam edip prada bitireceklerini öğrendim. Ankara istediğim için direk burayı yazacağım. Bunun hakkında bir duyumun var mı?
evet öyle bir şeyi ben de duydum. Son olarak bu sene alacaklar , önümüzdeki seneden itibaren yani 2015 girişliler Kastamonu'da devam edecek.Başlayanlar bitirir bence , öyle geri gönderme gibi bi durum olmaz ama yine de Türkiye burası ne olacağı belli olmaz .
Ankarayı çok istiyordum hocam yazıcam burayı. Hem hacettepe sonuçta hoca kalitesi falan gönlüm rahat olur diye düşünüyorum. Sıralamam 7500 en iyi tercih bura gibi görünüyor zaten. :) son bu sene alması da kader kısmet şansımdıe belki de :) son bir soru :) yıllara göre tus kazanma oranlarına bakabileceğim bir site vb biliyor musun ? :)
drtus.com a bakarsan orada bulabilirsin belki.
Geçenlerde görmüştüm de linki şu an elimde mevcut değil.
-
Teşekkürlerrrr :)) hocam çok sıkboğaz ettim biliyorum ama 7500 sıralamaya kast. Tıp doğru tercih mi sizce :)
quote:
Teşekkürlerrrr :)) hocam çok sıkboğaz ettim biliyorum ama 7500 sıralamaya kast. Tıp doğru tercih mi sizce :)
buna cevap vereceğim zaman , seni etkileyelecek belki de o yüzden , bir yorum yapmayacağım . -
Çok da iyi çok da güzel olmuş
7.5k ile kocaeli yaz @crista galli değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 7 Temmuz 2014; 4:38:25 >
Adam neler düşünüyor ya koordinat vermişim ben
quote:
quote:
buna cevap vereceğim zaman , seni etkileyelecek belki de o yüzden , bir yorum yapmayacağım .
Demek ki değil diyeceksiniz ki etkilemeyim dediniz. Söyleyin pek etkileneceğimi zannetmiyorum Ankara'dan başka bir yer yazmıcam zaten özel haricinde tercih listesine :)
hacı benim prensip belli eve en yakın hangisiyse onu yazsın. o sıralamalarda çok fatk etmez hangi okul olduğu.
kocaeliye gelecek olursak gayet memnunum okuldan ve eğitiminden. tavsiye ederim gelmek isteyenlere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: crista galli
hacı benim prensip belli eve en yakın hangisiyse onu yazsın. o sıralamalarda çok fatk etmez hangi okul olduğu.
kocaeliye gelecek olursak gayet memnunum okuldan ve eğitiminden. tavsiye ederim gelmek isteyenlere.
Hocam karabükteyim ben :D 7500e karabük tıp yazılır mı :D hem karabükten illallah geldi mümkünse gideyim şu şehirden artık :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: crista galli
Hocam karabükteyim ben :D 7500e karabük tıp yazılır mı :D hem karabükten illallah geldi mümkünse gideyim şu şehirden artık :D
kişisel tercih.bi şey diyemem. tıpta eve yakın okumak daha avantajlı bana göre.
ben 3,7k sıralama ile yazdım kocaeliyi pişman değilim. memnunum.
siz de kendi kriterlerinize göre yapın tercihinizi. zaten 3-5 köklü okul hariç gerisi hemen hemen aynı seviyedeler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
buna cevap vereceğim zaman , seni etkileyelecek belki de o yüzden , bir yorum yapmayacağım .
Demek ki değil diyeceksiniz ki etkilemeyim dediniz. Söyleyin pek etkileneceğimi zannetmiyorum Ankara'dan başka bir yer yazmıcam zaten özel haricinde tercih listesine :)
ankara ve özel hariç bi burası kalıyor zaten geriye .Ayrıca doğru tercih değil gibi anlam çıkarma ondan , yalnızca yorum yapmak istemiyorum :)
-
Kastamonu dışında başka fakülte var mi birlikte eğitim gördüğünüz az mevcut falan yalan oluyor yani 500 kişi mi okuyonuz siz de simdi
quote:
quote:
quote:
quote:
ankara ve özel hariç bi burası kalıyor zaten geriye .Ayrıca doğru tercih değil gibi anlam çıkarma ondan , yalnızca yorum yapmak istemiyorum :)
Iyi bakalım öyle olsun :) sağolun tekrardan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: PGAL
Kastamonu dışında başka fakülte var mi birlikte eğitim gördüğünüz az mevcut falan yalan oluyor yani 500 kişi mi okuyonuz siz de simdi
var bi de bozok , yukarda istatiskleri verdim işte , ingilzce tıp ayrı. 55 bozok 55 kastamonu 230-240 da biziz 350-400 kişi falanız maşallahBu sene bırakacaklar işte 300 hedef seneye için mevcut :D
-
Yalan olur bence okuyun kardeş kardeş zaten
İyi de yeni gelenleri almayacaklar yoksa ookuyanları aalıp goturemezler ya
Zalımsınız bırakın okusun yavrucaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X