Şimdi Ara

Hacettepe Tıp soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ing tip mi turkce tip mi hocam tr tip olarak ege ing tip olarak marmara dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    Dediğin okulların eğitimini bilmiyorum ama onlardan bağımsız olarak türkçe tıp > ingilizce tıp ( yurt dışı düşünmüyorsan )

Bizim örneğin 1 defa okuyup 1 defa ezber yaptığımız yeri ingilizcedekiler 2 defa okuyup 2 defa ezber yapıyor.

Fakat ana dilimiz olmasındandır ki bizim öğrendiğimiz bilgiler ingilizceye göre daha çok örneğin onlar bir konu hakkında 3 madde öğreniyorsa biz 5 gibi.

Bana fikrimi soracak olursan ben türkçe tıptan yanayım.Ama ingilizceye 1 senede alışırsın.

Makaleleri anlayacak düzeyde ingilizce şu an işimi görüyor zaten.Bunları diyebilirim

• Başınızı ne ara kaşıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • semachann kullanıcısına yanıt
    Fırsat bulur bulmaz

Arkadaşlar hacettepe eğitimi türkiyedeki en zor tıp fakültelerinden biri ama bu zorluk olmasa inanın bu başarıyı yakalamak da güç olur.( bu arada zorluğu biraz azaltılsın bence ) D1 rahat bir sene, olaya iyi yönden bakmak lazım. 1 senede ankaranın altını üstüne getirirsiniz sonra yapacak bir sey bulamazsınız zaten. Sonra güzelce D2 de anatomiyle haşır neşir D3 de farmakolojiyle haşır neşir derken stayjer olmuşsunuzz.Sonrası zaten bir şekilde biter

• Tıp nerede olursa olsun okunur düşüncesine katılıyor musunuz?

• mr.bayy M kullanıcısına yanıt
    Size saygım büyük. Hacettepe tıp okumasına rağmen müzikle ve grafik tasarımla ilgilenen bir tanıdığım vardı. Aynı yıl ben felsefe okumama rağmen evden bile çıkmıyordum. Helal be!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    "İlim Çin'de de olsa arayın"

Dostum insanlar bir sürü gibidir genelde çoğunluğa uyarlar.Çevrendeki insanları üniversitede çok umursama kendi çizgin sınırların olsun.( neden yazdım bilmiyorum :D )

Okunur neden okunmasın bu senin içindeki okuma isteğine azmine bağlı.Tabi hedef biraz daha düşük olabilir puanı düşük olanlarda ama son tus başarısına baktığın zaman ilk 10da her okuldan görebiliyoruz.Yani kişinin gayretine bağlı ve okunur bence

Teşekkürler hocam. Hedefim ilk Cerrahpaşa’ydı ama şuanlık pek olmayacak gibi. Tıp dışında da başka bir şey düşünmüyorum. Neresi olursa yazıcam gibi.

• Hocam valla şu an tr tıp gelir gibi duruyo ama ing de gelebilir. Ortam nasıl dersler spor olanakları nasıl araba için park imkanı nasıl bir gününü nasıl geçiriyosun çok soru sordum ama yardımcı olursan çok iyi olur

• atanamayansantrafor A kullanıcısına yanıt
    Hayal ettiğin üniversite ortamını bulamayacaksın ama bu boşluğu kendin doldurabilirsin kulüplere katılabilirsin.Ben dans kulübüne katıldım yarım dönem salsa yaptım.Bir tane spor salonu var sportif anlamda çok şey yok ama sene sonuna doğru tıp fakülteleri arası turnuvalar oluyor.Araba için sticker alıyorsun 120 tl civarı bi şey o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Sınava girdiğiniz sene başındaki başarınız nasıldı, sınava kadar nelerle bunu zirveye çıkardınız? çalışma-kaynak-düzen gibi konularda tavsiyeleriniz var mı? çok başarılı mıydınız hep? Obp’niz kaçtı/çevrenizde obp’si yüksek olmayıp sınava çok çalışarak hacettepe’ye gelmiş birileri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elifnp -- 9 Temmuz 2018; 20:18:16 >
  • elifnp E kullanıcısına yanıt
    Ygs 115 net civarı ile başlamıştım, eksiklerimi kapatarak bol soru çözerek ilerledim, hocamın yaptığı programa bağlı kalmadan o an masaya oturduğumda istediğim dersi açıp çalışıyordum, ilk zamanlar çözdüğüm kaynakların seviyesi ve soru tarzı tatmin etmediğinden son zamanlar daha uç sorular görmeye çalışmıştım ama sınavda uç sorular pek çıkmıyor, 11.sınıfın ortasına kadar sınav bilinci yoktu sonradan farkına varıyorsun ama normal yazılıya filan çalıştığından bir temel oluşuyor. Benim obp 96ydı ama fazla takma 80le filan da olur yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.bayy

Hazırlık okudum üst düzey ingilizce öğretmiyorlar lisenin bir tık üstü zorlukta diyebiliriz. Anatomi d2 de başlıyor, kadavra yeterince var.Cerrahpaşayla pek farkları olduğunu düşünmüyorum ama md-phd programı var hacettepede ilgilenirsen.
    Farkı dönem 6 da anlarsın dostum

Teşekkürler hocam, bunu duymak mutlu etti

Acaba eczacılar kadar, farmakoloji görüyormusunuz ben de anadolu ecz 2.sınıf öğrencisiyim siz ne düşünüyorsunhz

• Kaçıncı sınıftaya çalışmaya başladınız?

9. 10. da dersleriniz nasıldı?

10 .sınıfta hacettepe kazanmak için ne yapmalı

Benim 9 um aşağı yukarı iyi sayılır sizce ne yapmalıyım ne önerirsinzi?

Bana kapsamlı olarak bilgi verirseniz çok sevinirim

Gerçekten cevap vermenizi çok isterim çünkü ben de hacrettepeyi çok istiyorum lütfen bana önerileriniz varsa şunu şunu yap diyin çok istiyorum sizin olduğunuz yerde olmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi New young dr -- 10 Temmuz 2018; 21:12:21 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.