Yüzyüze randevu almak için hacettepe öğrencisi mi olmamız gerekiyor gerçekten? Randevu almak için gittim geri postaladılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe tıp fakültesi

-
-
Benim puan yetiyordu da yazmadım de belki alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanıdık yoksa randevu bulamıyorsun. Ankara tıp da benzer şekilde.
-
Anladım hocam ölelim o zaman biz, bilkentten yönlendirme yapmalarını isteyecem o zaman
İnternetten almak ne kadar mümkün?
bu tarz üniversite hastanelerinden internetten randevu alınmıyor. Bizzat gitmen lazım. Ki gitmişsin vermemişler.
Bilkent şehir hastanesine gitme, uzmanların hiçbiri hasta bakmıyor, netten bakıp bu adam prof doçent diye gidersin karşına 25 yaşındaki asistan çıkar. Zaten sevk edemiyorlar diye biliyorum ama sor çevrene bi.
Veya illa hacettepe veya ankara tıp hocasına görüneceğim diyorsan, bunların genelde özel muayenehaneleri oluyor, parasını verip gideceksin, tedaviyi hastanede uyguluyor.
öbür türlü 4-5-6 ay sonrasına anca randevu bulursun. Türkiye’de sağlık sistemi böyle maalesef.
-
Böyle bir şey mi varmış?
Peki internetten direkt alınıyor mu?
Başka bir hastaneye gitsem sorun için anti psikotik verecekler, lobotomi olayım daha iyi o noktada. Teşekkür ederim.
Dolu 40-50 saniyede speedrun yapman gerekiyor açıldığında
Alırsın ama sadece Hacettepe olduğunu kim söyledi tüm hastanelerden randevu almak ÖLÜM. 50 yıllık Ulucanlar hastanesinden randevu almak istediğimde 1 ay sonrasına atmışlardı. Rezalet bir sistemleri var. Dışkapı hastanesi falan var mesela oraya da kalabalıktan ilgisizlikten giremiyorsun. Anlayacağın her yer kötü. Günde 3738373737 kere aramadan sonra bir ay sonrasına randevu alabilirsin. Başarılar :d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternetten randevu alınmıyor derken ne demek istedin? Üniversite hastaneleri kendi sitelerinden randevu veriyor çünkü.
Farkındayım, 40-50 saniye içinde alman gerek sadece (:
Veriyor fakat 1 dakikadan kısa sürede doluyor hepsi. Acilden gideyim dersen de Hacettepe acilinde doktor görmek için 2 gün yatan bile var çok sıkıntılı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya Ankarada bu kadar hastane var nasıl yer dolu olabiliyor??
dene bakalım
-
Hastaneler koca koca ama içi boş
Reisin bundan 30 sene önce kuyruklar vardı dediğinden durum onlarca kat kötü
Önceden 4-5 saat doktorun kapısında beklerken şimdi 4-5 ay evde bekliyorsun.
Fıtık için acil MR’ı bile 1 ay sonraya veriyorlar. Tabii o sürede hastalık ilerliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sırf bu sebeple artık özel hastaneye domalmayı kabullendim cebimden gidiyor en azından mentalimden değil
Orası öyle çok çabuk doluyor, siteler bile çöküyor almaya çalışırken. Yukarıdaki arkadaş sanki internetten randevu alınmıyor fiziksel alman gerekiyor gibi söylemiş. Üniversitenin bünyesinde yer alan medikodan da faydalanabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 15 Eylül 2023; 14:30:9 >
Bi akrabaya 3 ay sonrasına verdiler bilkent şehir hastanesinde. Tanıdık buldu ertesi gün mr çektirdi
Hahahahaha bayağı komik ve üzücü olay.
En Beğenilen Yanıtlar

Benim puan yetiyordu da yazmadım de belki alırsın |
Benzer içerikler
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
- itü siber güvenlik mühendisliği
- sayısal 150 bin için kaç net
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- 4k yayınları zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X