Şimdi Ara

Hacettepe Nükleer Enerji Mühendisliği nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyede pek iş alanı yok, Akkuyunun açılmasına da pek bakma derim oraya nükleer enerji mühendisinden çok elektrik,makina ve inşaat mühendisi alıcaklar.

Moleküler biyoloji genetik ve Uzay mühendislerinden daha zor durumda kalırsın. Ben de Uzay istiyorum eğer elektrik olmazsa, risk alıcam bakalım..
  • Kyotoyu imzalarlar aç kalırsın. Herhangi bir ağır sanayi atılımı gerçekleşme ihtimali ne yazıkki çok düşük şu an ülkede. Makine inşaat ee kimya falan oraları tercih edin mümkün olduğunca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Türkiyede pek iş alanı yok, Akkuyunun açılmasına da pek bakma derim oraya nükleer enerji mühendisinden çok elektrik,makina ve inşaat mühendisi alıcaklar.

Moleküler biyoloji genetik ve Uzay mühendislerinden daha zor durumda kalırsın. Ben de Uzay istiyorum eğer elektrik olmazsa, risk alıcam bakalım..

Ben Mersinliyim akkuyu icin eyleme gitmistim bir de Ekmek parasi iste napacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Türkiyede pek iş alanı yok, Akkuyunun açılmasına da pek bakma derim oraya nükleer enerji mühendisinden çok elektrik,makina ve inşaat mühendisi alıcaklar.

Ben Mersinliyim akkuyu icin eyleme gitmistim bir de Ekmek parasi iste napacaksin

• nükleer enerjiyi tüm devletler azaltıyor zamanla tamamen bırakacaklar Türkiye'ye bakma sen Türkiye'ninki bir heves gelip geçici
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.