Şimdi Ara

Hacettepe makine vs iyte makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe 32k ile aliyo iyte 35k ile acaba hangisi bir tik ondedir yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kadrolarına bakıp kıyasla geçen sene benim ikisi de tutuyordu ben iyteyi seçtim (geçen sene hacettepe otomotivdi bu sene makine oldu)

• up
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    usta iyte kampüsü ve kampüs imkanları nasıl , yurt yemek vs olayları nasıl ? bilgi verirmisin ? Bilgisayar mühendisliği okumak iyte de mantıklı mı ?
  • kanta_kuzen K kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=N5LAdlNFBGc&t=52s geçen seneki oryantasyon videosu yine aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin iytenin mühendislikleri kalitelidir
    hocam her nekadar üniversiteye okumak için geliyor da olsak gönlümüz arada rahatlamayı güzel arkadaşlık ortamları kurmayı ve bu arkadşlıkları değerlendirecek alanlara sahip bir kampüsde okumayı istiyor . Nekadar karşılaş iyte bunu ? whatsapp grubu varmı sizin yanıtlarınızdan sonra diğer sorularıma ordaki ilgili dostlara sorayım
    okulun yanında köy denilen yer var oraya gidiyorlar içmek için eğlenmek için vs okulda latin dans vs var onlara da girebilirsin sahil denilen yer var yine oraya gidiyorlar arabası olan gruplar çeşmeye kaçamak yapıyor hallowen party falan da oluyor her perşembe konser tarzı şey oluyor ben gitmiyorum da kyk ya kadar geliyor sesleri :) tercih sonuçları açıklandıktan sonra kurarlar tahminen whatsapp grubu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    2 yıl önce açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Makine Mekatronik Üni Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam ben oryantasyon videosunu izledim de kyk yurdu olarak o yazlık tarzı evlerde herkes kalabiliyormu ? Neye göre çıkıyor onlar ücreti nedir ?
  • Hacettpe

İzmirde oturanlara da çıkıyor kyk da kalıp arabası olan da var ilk zaman çıkmazsa da yüz küsür yedeklere ilk dönem sonunda çıkıyor bu da benim eski odam fiyatı 225 veya 250ydi tam hatırlamıyorum

Hacettepe makine vs iyte makine
    il dışından geleceğim 10 saat uzaklıktaki bi il , 1 dönem boyunca nerde konaklıyor yurt cıkmayan ?
    ben de Ankaradan geliyorum okulun içinde özel yurt var yaşam merkezi orada kalıyorlar ya da dönem öncesi whatsapp gruplarında falan tanışanlar eve çıkıyor
    anladım hocam , siz memnunmusunuz genel olarak hocalardan üninin bulunduğu yerden imkanlardan felan
    ben bu sene hazırlığı geçtim 1. sınıf makineye başlayacağım ben genelde ders çalıştım kütüphanede öyle söyleyeyim ingilizcem yerlerdeydi 2-3 hafta önce work and travel için kayıt oldum upper( en üstün bir altı) çıktım.Hazırlık da çok iyi hocalara var ben de üzerine koyarak devam ettim hala da devam ediyorum hafta sonu zaten okulda genel bir boşalma oluyor İzmirliler cuma öğleden sonra dönüyor İzmire gitmek isteyenlerde öyle gidiyor veya haftasonu vs gidiyor senin derdin eğitim ise o konuda bir sıkıntı yaşamazsın eğitimin yanında eğlence olsun da diyorsan hafta için alsancak province yapamazsın hafta sonu yaparsın hafta içi partiler oluyor okuldakiler oraya gidiyor gitmek isteyenler okul küçük olduğu için herkes birbirini tanıyor ayrıca
    hocam dersin yanında illaki eğlence de olmalı bu yüzden araştırıyorum herşeyiyle , ing benimde leş öğrenmem lazım umarım 1 senede öğrenebilirim :D hazırlık geçme sınavı nasıl kolay mı ? toefl vs standartında deildir heralde
    çalışırsan hocalar yeterli yaparsın ben muafiyet sınavı olduğu zaman Ankaradaydım girmemiştim o yüzden bilmiyorum sene sonundaki sınav için dersen o zordu xD
  • Hacettepe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.