Şimdi Ara

Hacettepe bilgisayara yatay geçiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Universite dışı yatay geçiş sonuclarini bulamadim.Yatay gecis sartlarinda puani hesaplamayi bulabildim,diger sartlari bulamadim bilen varsa bilgilendirebilir mi?
    Bir de:Puanim 480,hacettepe 516 ile almis.3.8-4 arasi bir ortalamayla gecebilme sansim var mi? Hacettepeye YG icin puan hesaplama:

Yks puani=X
    Gecis yapmak istenen bolumun puani=Y
    Genel akademik ort=Z

Esas puan=(X/Y x 100 × 0.8) + (Z x 0.2)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Maksimum puan 80küsür oluyor hocam.(yks puanını 515 ortalamayı da 4 olarak aldım.) Senin puan da 75 küsür oluyor.İnsanların çoğu Ankara'da okumak istemediği için şansın var bence.
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    Hocam pardon belirtmemisim,ort 4 ama 100luk sistemden degerlendiriliyor.Ben hesapladim 90 95 arasi bir sey geliyor planlarima gore.Max puan 100 zaten.Dediginiz gibi yatay geciste istanbuldaki unilere basvurular agirlikta.O sans icin 2 sene ineklemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 8 Eylül 2020; 3:43:51 >
  • Bence de hocam.Geçiş için şansınızı denersiniz.Geçemezseniz de boşuna ineklememiş olursunuz yani ortalama her türlü işe yarar.
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle, en azindan ineklemek icin bir bahane bulmak da bir kazanc😁

• Hacettepe Bilgisayara geçen sene geçtim. Sorun varsa alabilirim.
  • bossdarkkiller B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu sene başvurdum daha açıklanmadı. Önceki okulunuzdan ders saydırma olayı nasıl oldu, saydılar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ'ye yatay geçiş yurt.
    5 yıl önce açıldı
    Odtü'ye yatay geçiş
    7 yıl önce açıldı
    İtü yatay geçiş
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet çoğunlukla saydılar. Sayılmaması gerekenleri sayıp, sayılması gerekenleri saymayarak büyük saçmaladılar ama olsun. Yatay geçiş açıklandıktan sonra maili takip et. Ders saydırmayla ilgili mail gelecek orada yönergeler yazar. Online olacağı için daha rahat olursun.
  • Ben de 498le deneyeceğim, işimiz zor ama hadi bakalım

Yalnız neden iki sene ineklemek yazdın hocam, 1 ve 2yi okuyup 3te mi yatay geçiş düşünüyorsun?
    Hocam kacinci siniftiniz?
    Genel ortalamaniz kacti?
    Ve yatay gecis puaniniz kacti?(Hani hem yks puani hem genel ort puaninin belirli bir yuzdesiyle hesaplanan)
    IYTE'den alacagim dersleri saydirabilir miyim,siz nereden geçtiniz hacettepeye?

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Hazirlik da var ya.1 aydir ingilizceyle beraber java calisiyorum.Kurs bittikten sonra ufak çapli projeler yaparak bu sene javada kendimi baya gelistiririm.Yazin da calculus,fizik calisirsam 1.sinifta yuksek not ortalama yapma sansim artar baya.Deneyecez bakalim hayirlisi

• Çok fazla başvuru oluyor. Ve eğer yatay geçişe ben karar verseydim iyte nin proje ödevlerini gördükten sonra lab dersini saydırmazdım.
    O yüzden iyi araştır.

Neden java çalıştığını da anlamadım. İki okul da ilk dönem python ikinci dönem java görmüşlerdi geçen sene.

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    Ya bir programlama dilinin gramerini oğrenmek en fazla 1 hafta suruyor.Mesele algoritma yaratmakta.Ben javayla basladigim icin baslamisken devam edeyim dedim,projelerimi bu dille yapicam,javayla iyi bir gelişme gosterebilirsem zaten herhangi baska bir dile gecmek 1haftami alir.O yuzden javayi bitirip proje + hackerranktan soru cozucem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 8 Eylül 2020; 15:32:3 >
  • sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: diğerize

Çok fazla başvuru oluyor. Ve eğer yatay geçişe ben karar verseydim iyte nin proje ödevlerini gördükten sonra lab dersini saydırmazdım.
    O yüzden iyi araştır.

Neden java çalıştığını da anlamadım. İki okul da ilk dönem python ikinci dönem java görmüşlerdi geçen sene.
    İytede değilim ama neden saydırmazdınız?
  • 3.sınıftayım. Geçen sene geçtim 2.sınıftan başladım alttan derslerim olarak. Bu arada ben merkezi geçişle geçtim siz kurumlararası geçiş düşünüyorsunuz galiba. Geçen sene benimle beraber IYTE den bir kız daha geçmişti bölüme. Dersler ortak olduğu sürece saydırabilirsiniz mat,fizik vs. 2016 da girmiştim sınava, sıralamam 14100 gibi bir şeydi.

Edit: ODTÜ İnşaat'tan geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossdarkkiller -- 8 Eylül 2020; 17:20:2 >
    Anladim hocam tesekkurler

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    çünkü proje ödevlerini biliyorum. hacettepe ödevlerini yapan biri iyte ödevlerini yapan biriden daha iyi duruma gelir

• %30 elektrik elektronik bölümümden hacettepeye geçiş yapabilir miyim?
  • Guest-5D17A1E45 G kullanıcısına yanıt
    hocam sonuçlar açıklandı mı, kazanabildiniz mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.