Şimdi Ara

Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği mi Yeditepe Bilgisayar Mühendisliği mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeditepe özel olduğu için gözümü korkutuyor biraz kararsız kaldım. Bu sıralamalara yakın YTÜ de var ama ben İngilizce okumak istediğim için yazmak istemiyorum. (SIRALAMAM:11k)

• Hocam bu sıralamalarda duzgun yer bulamadim ben de 4.8k yaptim ne itü tutuyor ne de ytünunki kadar düşük değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da 12 bin geldi tıptan başka bir şey Yok ve tıp da istemiyorum napıcaz bilemiyorum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada gordugum kadariyla hacettepe mezunlari donanimli oluyor. Trdeki ilk bilgisayar muhendisliklerinden birisi. ABD microsoftta calisan vs. mezunlari var. Tavsiye ederim. Yeditepe hakkinda cok bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca forumda bize bilgi verebilecek yok mu ya
  • IMU bilgisayar I kullanıcısına yanıt
    Puanının öbürlerinden düşük olmasının nedeni ne sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaantun

Puanının öbürlerinden düşük olmasının nedeni ne sizce ?
    Yıllarca Türkçe eğitim vermesinden dolayı geride kaldı diğer ceng'lere göre. 2013'te tamamen İngilizce eğitim geçtiler ve şu sıralar Hacettepe genel olarak yükselişte. 4-5 yıla top tier bölümler arasında girer gibi duruyor Hacettepe Ceng.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rez alalım

• kaantun K kullanıcısına yanıt
    Puan sirasi egitim kalitesini pek yansitmiyor, bence alt siralardaki bolumlarin bazilari usttekilerden cok daha iyi. Mesela bazi teknoloji fakultelerindeki bilg. Muh. puanlari yuksek ama muhendislik temelli olmadiklari icin egitim pek iyi degil. O yuzden puanim bosa gider algisi cok da dogru degil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.