Şimdi Ara

Hacettepe bilgisayar gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sıralamam 7,3k hacettepe bilgisayar gelir mi sizce yorumlarınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playhard36 -- 28 Temmuz 2020; 15:38:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav arkadaşlar uçmayın bir zahmet gelsin hiç bir bölüm bir anda 5k birden atlamaz.
    Hacettepe 11bin ile kapattı ytü de 13-4 arası kapattı.

Hacettepe bu sene olsa olsa 9bin -8bin arası
    Ytü de 11bin ile kapatır. Başka bölümler ve başka ünilerde var. Herkes burakarı yazmıycak. Uçan kaçını bırakın artık.
    Hocam 2018de 17k ile kapatan bölüm 2019da 11k ile kapattı. 5k'dan fazla birden atlamış gördüğün üzere. Şuanda 5-10k arasındaki en iyi CENG tercihi Hacettepe. Belki 6,5-6k bile kapatabilir yani. Şahsen ben 7,3 ile arkadaşın girebileceğini düşünüyorum ama şuanda ülkede inanılmaz bi CENG furyası var. Bi B planının olmasını öneririm.
  • gelir bence 11k dan en iyi 8k ya düşer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence biraz sıkıntıda ben de 6.6k ve endişeliyim

• Olmazsa artık ytü bakarız

• Yav arkadaşlar uçmayın bir zahmet gelsin hiç bir bölüm bir anda 5k birden atlamaz.
    Hacettepe 11bin ile kapattı ytü de 13-4 arası kapattı.

Hacettepe bu sene olsa olsa 9bin -8bin arası
    Ytü de 11bin ile kapatır. Başka bölümler ve başka ünilerde var. Herkes burakarı yazmıycak. Uçan kaçını bırakın artık.

• Umarım öyle olur

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Hocam 2018de 17k ile kapatan bölüm 2019da 11k ile kapattı. 5k'dan fazla birden atlamış gördüğün üzere. Şuanda 5-10k arasındaki en iyi CENG tercihi Hacettepe. Belki 6,5-6k bile kapatabilir yani. Şahsen ben 7,3 ile arkadaşın girebileceğini düşünüyorum ama şuanda ülkede inanılmaz bi CENG furyası var. Bi B planının olmasını öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt
    gecen sene 17'den 11'e atti ve ituden sonra 10k'ya kadar bosluk var. bence 6k'ya kadar yolu var.
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    İstisnalar elbet olabilir ama bu bunun bir daha olacağını göstermez daha tam oturmamış sanırım bölüm ben yine de bir anda 8k dan yukarı atmaz diye düşünüyorum.

• Alternatifim Ytü fakat okulun politikası ve yeri isteğimi kırıyor ama İstanbul avantajı var tabi, foruma bakarsak zaten herkes hacettepe seçiyor bölüme girersem forumu kullanmayanı almıyorlar heralde

• qew1978 kullanıcısına yanıt
    Arada yeditepe ve bahçeşehir %100 burslu var ama haklısınız, büyük boşluk var. Yine de 6k atmaz çok çok ekstrem olur bu. Ama 8k olabilir kapanış. Tercih meselesi yakında göreceğiz maalesef.

• playhard36 P kullanıcısına yanıt
    Ytü den önce bahçeşehir %100 ve yeditepeyi %100 dene. Sonra yazacaksan ytü yaz.

• Bilgisayar trend diye yazacaksanız yazmayın yani pişman olup oradan da dönenler oluyor. Bilgisayar isteyen birinin o aralıkta yazabileceği en güzel üniversite Hacettepe. İTÜ, YTÜ gibi üniversiteler kendini geliştirmezken Hacettepe ileriye doğru gidiyor. Bir diğer etken ise sosyal mecralarda üniversitenin ve bölümün önerilmesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 28 Temmuz 2020; 13:28:49 >
  • Hocam aslında itü ve ytü sıralama olarak oturdu sayılır. Bütün üniversitelerin böyle olması lazım en azından her 2-3 binde bir üniversite şeklinde. Hacettepe daha oturmadı sanırım bunun en büyük sebebi odtü bil giremeyenin orayı tercih etmesi.

Bunun dışında çok büyük trend oldu ve burada en çok gerçekten ilgilenenlere yazık olucak. Arkadaş içinse tavsiyem bahçeşehir %100 yazsın. İmkanları çok geniş bir üniversite.

• Hocam ne olursa olsun yaşadıgın coğrafyayı da tercihlerinde göz önün de bulundur ankaradaki birinin ismi için ytü yazması da istanbuldaki kişinin de yine ismi için ankara yazması bence çok mantıklı değil. Sonuçta bu tarz bölümler biraz kişinin jendini geliştirmesinde bitiyor

• Yaşadığım yer ikisine de aynı uzaklıkta bahçeşehir yeditepe de hiç düşünmedim nedense o tür özellere çok sıcak bakamıyorum

• Konu günceldir.

• tutma ihtimalini yüksek bulsam da ikinci plan bulundurmanız her ihtimale karşı önemli
  • Konu günceldir

• gelmez 6k dan kapatır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.