Hacamat yaptıran (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89
-
neymar'ın yaptırdığı hacamat değil. ısıtılan fanuslar ağrıyan bölgeye yapıştırılarak ağrının giderilmesi için yapılan bir yöntem. Ortada kan çekme falan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 13 Haziran 2020; 13:30:30 > -
Geçmiş olsun, umarım probleminiz için çözüm olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Linkorn63
Geçmiş olsun, umarım probleminiz için çözüm olur.Teşekkür ederim cildiye konusunda tıp halen çok yetersiz malesef.
Doktorlar yeme içme ile alakası yok diyorlar ama çok net bir şekilde paketli gıdaları tüketince artış oluyor.Uykusuz kalınca artış oluyor.Karaciğerle hiç alakası yok diyorlar ama karaciğerle ilişkili gibi.
Mesela bir ara enginar suyu detoks yapmıştım o ara çok azalmıştı karaciğer bölgesine hacamat ile belki geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bardak vurma masaj gibi bir şey
hacamatın da bi etkisi yok palavra. ortaçağda mı kaldınız kuzum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeeshbardak vurma masaj gibi bir şey
hacamatın da bi etkisi yok palavra. ortaçağda mı kaldınız kuzum
Faydası yok demek bana biraz saçma geliyor gerçekten hiç bir faydası olmasa bile placebo etkisi ile yarar görmek bile benim için yeterli.
Birincisi Peşin hüküm ile konuşmuşsun 7-8 defa steril ortam da hacamat oldum, Öncelikle migrenim kat kat azaldı ne zaman 8 ay gibi süre yaptırmasam Baş ve boyun Ağrısından duramıyorum,
İkincisi Kan aldırmak ile belli bölgeden kan alınmadı aynı değil, bunu destekleyen tıp doktorları dahi var, Özele gittiğim bir doktor inanır iseniz size hacamat tavsiye ederim demişti ve yaptırdım da faydasını gördüm.
3 Ön yargılarınızdan kurtulun.
Birde şunu söylemek istiyorum Özellikle ileri modern arkadaşlar için, Tıp da dahi bir çok hastalığa uygulanan tedavi yöntemlerinin kesinlik kazanmamış bir çok alanı var.
Tıp da çaresi bulunmamış bilimsel olarak neden olduğu kanıtlanmış hastalıklar var o yüzden Herşeye Gericilik veya orta çağ veya çağdışı gibi yaklaşımda da bulunan modern yobazlara itibar etmeyin etmeyiniz.
Derdiniz çare olmaz ise başka alternatif ararsınız.
Bir şeyin eski çağdan gelmesi onun fayda etmeyeceği anlamına gelmez Şifa methodu 1000 yıl önce de gelmiş olsa ben şifa verdiği kısma bakarım 1000 yıl öncesi diyip köşeye çekilip Gericilik söylemi ile Yobazlık yapmam.
Lafım modern Yobazlara
1) peşin hükümle konuştunuz diyerek daha benim yaptırıp yapmadığımı bilmeyerek yaptırmamış gibi düşünüp peşin hükümle yargılıyorsunuz :)
2) koyu renkli kanın nedeni ni açıkladım . Çoğu kişi kirli kan olarak zanneder hacamatta çıkan kanı , oysaki plazmadan kısmen ayrılmış kandır bu yüzden daha koyu ve kirli görünümündedir .
3)önyargılrınızdan kurtulun demeden önce 1. Yazdığınız maddeyi ve cevabımı daha dikkatli okuyun :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hacamat ne?
-
quote:
Orijinalden alıntı: metalosi
Birde şunu söylemek istiyorum Özellikle ileri modern arkadaşlar için, Tıp da dahi bir çok hastalığa uygulanan tedavi yöntemlerinin kesinlik kazanmamış bir çok alanı var.
Tıp da çaresi bulunmamış bilimsel olarak neden olduğu kanıtlanmış hastalıklar var o yüzden Herşeye Gericilik veya orta çağ veya çağdışı gibi yaklaşımda da bulunan modern yobazlara itibar etmeyin etmeyiniz.
Derdiniz çare olmaz ise başka alternatif ararsınız.
Bir şeyin eski çağdan gelmesi onun fayda etmeyeceği anlamına gelmez Şifa methodu 1000 yıl önce de gelmiş olsa ben şifa verdiği kısma bakarım 1000 yıl öncesi diyip köşeye çekilip Gericilik söylemi ile Yobazlık yapmam.
Lafım modern YobazlaraKatılıyorum buna
-
Ya kardeşim sen mi o***** çocuklarını dinleme doğru kaynaktan oku aidin Salih Hanım'ın gerçek tip kitabından detaylı bilgileri edin en buradaki yolsuz aptalları dinlersen İnan her şeyden soğursun ben birçok kez yaptırdım muazzam faydalarını gördüm istersen özelden yardımcı olabilirim konu hakkında detaylı bilgi verebilirim yani
Var mı başka tavsiyesi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X