Şimdi Ara

Hacamat ve süluge neden karşısıniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşinize gelince özgürlük falan dersiniz yav kardeşim bilimsel olarak ispatlanmamis olabilir ama ispatlanamayacagi anlamına mı gelir bence değil.Bence isteyen ücretsiz bir şekilde yaptırabilmeli.İstemeyen yaptırmaz nolacak yani ne bu kavga.Almanya ile kiyaslarsiniz almanya'da sülük eczaneleri var ne zamandır buna ne diyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nick-konu uyumsuzlugu.

ayrica almanyada suluk tedavisi uygulayan insanlar modern tibbi da kullaniyor, bizimkiler gibi reddetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

nick-konu uyumsuzlugu.

ayrica almanyada suluk tedavisi uygulayan insanlar modern tibbi da kullaniyor, bizimkiler gibi reddetmiyor
    İyi oku ben bilimi reddedelim mi diyorum avanak misin kardeşim

• Karakter olarak sevmesemde steve jobs hastayken alternatif tipla iyilesmeyi umup tedaviyi reddetmis ama hastalik ilerleyince is isten geçmiş tabi.Yani ek tedavi olarak yapilabilir ama tümüyle sulukten ottan medet umulmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankabirdu

Karakter olarak sevmesemde steve jobs hastayken alternatif tipla iyilesmeyi umup tedaviyi reddetmis ama hastalik ilerleyince is isten geçmiş tabi.Yani ek tedavi olarak yapilabilir ama tümüyle sulukten ottan medet umulmaz
    Bazı kesim alternatif olarak bile karşılar onları anlayamıyorum yav kardeşim ilaçların farmakolojisini biliyorum siz içtiğiniz ilaçların sadece hasarlı bölgeye lokalize olduğunu mu sanıyorsunuz hayır vücuda zarar veriyor bir kere bir yeri iyileştirirken diğer taraftan yan etki yapıyor bu yüzden sülük denenmeli diyorum ve reçete edilebilmesi gerekiyor

• kirli kan diye birşey yok çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.