Şimdi Ara

haber sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar haber sitesi üzerinde çalışıyorum. Editör paneliden girilen bir makalenin yeni bir sayfa oluşturması için ne yapmam lazım ? Örneğin bir haber girdim seyahat kategorisinde bir resim çıkıcak ve o resime tıklayınca url kısmında (ornek.com/istanbul-rehberi) gibi bir değer alıcak.

İyi forumlar.

Üçüncü konu aynı şekilde ana sayfa ya da buna benzer sayfalarda nerede linkinin olmasını istiyorsanız bu kısımlara işlemler yapılması gerekiyor.

Örneğin bir self link yapımız var. bu link yapımızı htacces yada fonksiyonlarla tanımlayarak oluşturduğumuzu var sayıyorum örneğün:
    siteadi.com/deneme-makale-editor.html şeklinde. burada çıkan link değeri haberinizin başlığını içerecek şekilde olması lazım. Yahut editor paneklinizden istediğiniz bir başlıkta belirlenebilir yapabilirsiniz.

htacces yada fonksiyon ile girilen linklerin makalegoster.php ye yönlenmesini ve açılmasını girilen id değerine görede içeriğin çekilmesini sağlamanız gerekecek.

İyi çalışmalar dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haber sitesi otomatik popup
    5 ay önce açıldı
    Güncel Haber Sitesi Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.