Project Bluebeam and HAARP Earthquakes - 3 video + text dosyaları var , ben sadece belgesel ve komplo teorileri içerikli torrent sayfasından indirdim concen.org Holes In Heaven, HAARP And Advances In Tesla Technology 1 saatlik video
1 adet daha vardı bulamadım onu ya silmişim yada nereye kopyaladım bilmiyorum bakıcam onada.
Takipteyim
quote:
Orijinalden alıntı: doktor35
Takipteyim
takıpte kal tamam.
Nerede HAARP çılar ??
quote:
Orijinalden alıntı: Blackened_61
Nerede HAARP çılar ??
Kaynak tükendi sanırım:)
birde Çindeki depremler içinde nette haarp videoları var:)
Haarpçılar bir toplansın. Durum değerlendirmesi yapalım.
Kaldırmışlar sanırım.
Doğa İle Oynamak, Depremler Yaratmak,İnsan Beynini Kontrol Etmek,En Basiti Bulutlara Şekil Vermek. Allah Aşkına Nedir Bu Saçmalıklar Böyle Birşey Mümkün Olabilir Mi? Bence Tamamen Fasafiso.En Basiti Bulutlar Bi Şekil Aldımı Hemen HAARP Benim Bulutların Şekillerine Biraz İlgim Var Ve Çektiğim Birkaç Resim Şuan Mevcut Acaba Onları Hemen Yayınlayıp HAARP mı Dememen Lazım?Neden Bunlar HAARP işi Oluyorda Allah'ın Bir Hikmeti Olmuyor?Depremler Seller vs. Bunlar Neyin Delilleri?HAARP ın Herhalde.
Ya bir konu vardı ne güzel orda tartısıyorduk simdi birden fazla konu acılınca millet testis gecmeye basladı
Bu tür doğa olayların son yıllarda sık sık olması biraz şüphe uyandırıcı.
quote:
Orijinalden alıntı: KARA*
Doğa İle Oynamak, Depremler Yaratmak,İnsan Beynini Kontrol Etmek,En Basiti Bulutlara Şekil Vermek. Allah Aşkına Nedir Bu Saçmalıklar Böyle Birşey Mümkün Olabilir Mi? Bence Tamamen Fasafiso.En Basiti Bulutlar Bi Şekil Aldımı Hemen HAARP Benim Bulutların Şekillerine Biraz İlgim Var Ve Çektiğim Birkaç Resim Şuan Mevcut Acaba Onları Hemen Yayınlayıp HAARP mı Dememen Lazım?Neden Bunlar HAARP işi Oluyorda Allah'ın Bir Hikmeti Olmuyor?Depremler Seller vs. Bunlar Neyin Delilleri?HAARP ın Herhalde.
Tüm deneyler yapılan çalışmalar akademik gözlerle bakılır olaylara Allah'ın hikmeti deyip geçilmez araştırıyorlar işte yağmur yağdığına Allah'ın hikmeti dersen onu araştırma ihtiyacı duymazsın mesela Allah'ın taktiri olan yağmur ormanlara daha çok yağarken Ormanlık alanları katlet oraya yıllık yağış ortalamasından az yağış düşer bunuda taktirle değil araştırmayla sonuç elde edilir
Bu arada Teslanın hayatı tamamiyle muhteşem finansal yönden saf biriymiş prestij filminden beri dikkatimi çekmiş araştırma konum olmuştur çok sağlam yapıtları var kablosun ampulleri yakma girişimi vs..
quote:
Orijinalden alıntı: seylem
Ya bir konu vardı ne güzel orda tartısıyorduk simdi birden fazla konu acılınca millet testis gecmeye basladı
O konu hala duruyor 31 sayfa oldu hatta. Ancak HAARP ile Kart konusu birbirine girince bir çok kişi HAARP için yeni konu açın dedi ondan açtım.
haarp diyince aklıma hasan gelio
İlginç.
quote:
Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe
Konu, konu dışı özele taşınırsa daha iyi olur.
ilginç bi proje yazanlar gerçekleşirse dinsizler napcak merak ediyorum