Şimdi Ara

HAARP PROJESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lationem

Öncelikle forumdaki bir konuda kendimi haklı çıkarmam için alaskaya gidip polat alemdar olarak bilgi toplamamı bekleme. Konuyu ve van depremi olayını doğru olarak okursan orada "Van Depremi %100 HAARP İşidir" Demiyor, "Van Depremi Bir Haarp Deneyi mi?" diyor. Ayrıca hakkında haber yapılmasının yasak olduğu şeyi mecburen internetten araştıracağız ve aklımıza yatana inanacağız. Ayrıca ilkokul v.s. şeylerle baltalamaya çalıştığını çok belli ediyorsun. Hayırlı işler.

şu verdiklerini kanıt olarak görmen komedi. ayrıca söylediklerime "Türkiye'de aktif volkan yok" diye cevap verirsen, ilkokul sosyal bilgiler bbilgisiyle cevap vermiş olursun. işi bilmiyorsan da van gölü tektoniğini araştırıp öyle cevap verseydin bir.
    sana alaska'ya git demiyorum, bir ton safsata dökmeyin şu bölüme. kültür-bilim gerçekten öldü, tebrik ederim hepinizi.

• hashus1099 kullanıcısına yanıt
    İnceden çivileme çabaları, post kasıyor olayına ceza yemek istemiyorum cevaplamaktan bıktım baltalamaktan bıkmadın. Aktif olarak patlamaya hazır olan ve fay bölgesinde bulunan kaç tane volkan var bunu bi araştır ayrıca birde Türkiye'nin üzerinde bulunduğu arazinin yapısınada bir bakmalısın. Haarp ile başladık Coğrafyaya çevirdin konuyu tebrik ederim.
    Dersine iyi çalışmışsın fakat her depremi ve düşen uçağı haarp'a bağlamamalısın. Açtığım konuyu iyice bi oku bakayım %100 haarp teorilerimi var yoksa bir soru cümlesimi?
  • quote:

İnceden çivileme çabaları, post kasıyor olayına ceza yemek istemiyorum cevaplamaktan bıktım baltalamaktan bıkmadın. Aktif olarak patlamaya hazır olan ve fay bölgesinde bulunan kaç tane volkan var bunu bi araştır ayrıca birde Türkiye'nin üzerinde bulunduğu arazinin yapısınada bir bakmalısın. Haarp ile başladık Coğrafyaya çevirdin konuyu tebrik ederim.

yaşın kaç, eğitim aldığın dal nedir bilmiyorum, bilsem ona göre cevap vereceğim. sen bana "Türkiye'de aktif volkan yok" dediğin için ilkokul seviyesi coğrafyadan bahsettim, ne ekiyorsan onu biçiyorsun başka bir şey yok.
    bir ton safsatayı ortaya çıkardığım, videolardaki şarlatanlıkları bir bir gösterdiğim için konuyu baltalamış olmuyorum, kültür-bilim bölümü için utanç kaynağı olan bir konuda, bilgi kirliliğine engel olmaya çalışıyorum.
    bana bir soru sordun,

2)Deprem Profesörünün bu depremin Van’ın plaka tabakasına uygun olmayan ve sığ bir deprem olduğunu söylemesi?

hatırlıyorsan buna cevap verdim, hem de bu konuda akademik yayınlar yapan jeofizikçilerin konferanslarından cevap verdim ve sen gelip ilkokul coğrafyasıyla karşılık veriyorsun bana.
    yiyecek çok ekmeğin var.

• quote:

Dersine iyi çalışmışsın fakat her depremi ve düşen uçağı haarp'a bağlamamalısın. Açtığım konuyu iyice bi oku bakayım %100 haarp teorilerimi var yoksa bir soru cümlesimi?

aaa yapma ama, kendi "dini emir" gibi inandığın videolardan birinin yalanını ortaya çıkardım. düşen "israil uçağı" yalanı, daha ne olsun? 17 ağustos hakkındaki tüm yalanlarınız ortada.
    çok ekmek yiyeceksin daha, çok. ama malesef youtube'a video yükleyecek palavracıları beklemek zorundasın, çünkü bilgi kaynağın yok.

verdiğin cevaplar da o kadar saçma ki, kendi videolarını da izlememiş olma ihtimalin beni şüphelendiriyor.

Yaş ve eğitim ile sürekli kendini üste çıkarmaya çalışma çabalarına hayran oldum gerçekten, neysin sen bay egoist profesör falan mı?

Kendi yorumlarınla konuyu kötülemek yerine yapılan açıklama ve belgelerle gel lütfen. Kendi yorumlarınla nasıl uçak mevzusunu açığa çıkarttığını düşünüyorsun? Konuyu iyice tartışmaya doğru çektin amacını anlamış değilim.
    Öyle bir konuşuyorsunki sanki biz hükümeti devirmeye çalışan birileri falanız "17 ağustos hakkındaki tüm yalanlarınız v.s." burada yapılan kanıtsal açıklama ve gerçekliği kanıtlanmamış videolar ve varsayımlar üzerinde duruyoruz. Kimse sana çıkıpta konudakiler %100 doğru ve tescilli şeyler demiyor. Ben yiyeceğim ekmeği yerim sen kafanı yorma. Yaptığım araştırmaya belki bilen merak eden ve araştıran kişiler birşeyler ekleyebilir diye konu açıyorum fakat baltalama çabalarını anlamış değilim.
  • quote:

Yaş ve eğitim ile sürekli kendini üste çıkarmaya çalışma çabalarına hayran oldum gerçekten, neysin sen bay egoist profesör falan mı?

Kendi yorumlarınla konuyu kötülemek yerine yapılan açıklama ve belgelerle gel lütfen. Kendi yorumlarınla nasıl uçak mevzusunu açığa çıkarttığını düşünüyorsun? Konuyu iyice tartışmaya doğru çektin amacını anlamış değilim.

neden mi? "kanıt" adı altında verdiğin videolar safsata ile dolu. söylediklerime verdiğin cevapların bilgi seviyesi de ortada. bilgilerinin sınırını bilip ona göre de konuşmuyorsun ki saygı gösterelim!
    inanmak için şartlandığın şarlatanlık videolarına aman bir şey söylemeyelim!

sen çok yanlış gelmişsin, bir şey iddia ediyorsan, iddia sahibi iddialarını kanıtlamakla yükümlüdür. buna rağmen sana videolarındaki tonla saçmalığı döktük, hem kendin kaynak vermemişsin, hem de bana kaynak vermeme rağmen "kaynak ver" diyorsun.
    dalga mı geçiyorsun?

kendi yorumlarımla uçak mevzusunu açığa mı çıkarıyorum?
    gazete haberlerini veriyorum, hani güya gizlenen uçak kazasını veriyoruz!

güya koca bir israil uçağı düşmüş ya! koca bir palavra.

konuyu tartışmaya çekmiyorum. videolardaki yalanları ortaya çıkarıyorum sen de sinirleniyorsun. sana tartış diyen yok, elle tutulur cevap da vermemene rağmen ısrarla konuyu sürdürmeye çalışıyorsun.
    sen rahat edesin diye burada insanları yanlış bilgilendirmene göz yumamam.

• quote:

Öyle bir konuşuyorsunki sanki biz hükümeti devirmeye çalışan birileri falanız "17 ağustos hakkındaki tüm yalanlarınız v.s." burada yapılan kanıtsal açıklama ve gerçekliği kanıtlanmamış videolar ve varsayımlar üzerinde duruyoruz. Kimse sana çıkıpta konudakiler %100 doğru ve tescilli şeyler demiyor. Ben yiyeceğim ekmeği yerim sen kafanı yorma. Yaptığım araştırmaya belki bilen merak eden ve araştıran kişiler birşeyler ekleyebilir diye konu açıyorum fakat baltalama çabalarını anlamış değilim.

hah, burada bahsettiklerinizin "gerçek" değil de varsayımlar olduğunu kabul ettin en azından. bu varsayımlardan yalan olanları ifşa etmek de benim boynumun borcu.
    konudakilerin yalan olanlarını da ifşa ediyorum, bunların doğru olmadığını, yalnızca ucuz komplo teorileri olduğunu herkes biliyor zaten. ama en azından YALAN konuşmayın.

neymiş? "KARDAK KAYALIKLARI TEKRAR BİR DEPREMLE KAYBOLMUŞ", verdiğin videolar bu kadar yalan dolan işte. buna sinirlenince suç bende olmaz. doğru konuş, yalanları kabul et, sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

hah, burada bahsettiklerinizin "gerçek" değil de varsayımlar olduğunu kabul ettin en azından. bu varsayımlardan yalan olanları ifşa etmek de benim boynumun borcu.
    konudakilerin yalan olanlarını da ifşa ediyorum, bunların doğru olmadığını, yalnızca ucuz komplo teorileri olduğunu herkes biliyor zaten. ama en azından YALAN konuşmayın.

neymiş? "KARDAK KAYALIKLARI TEKRAR BİR DEPREMLE KAYBOLMUŞ", verdiğin videolar bu kadar yalan dolan işte. buna sinirlenince suç bende olmaz. doğru konuş, yalanları kabul et, sorun yok.

Konuyu adam akıllı okumadığınızın farkındamısınız bilmiyorum fakat konuya dönün ve bir bakın orada kesin ve kanıtlanmış olarak haarp projesinin neler yapabildiği, yapılış amacı ve hizmette bulunduğu kuruluşlar yer alıyor. Ve sonrasındada deprem konusunda sizlere bir soru yöneltiliyor bu soruda şu şekilde;" Sizce ...... , ..... , ..... depremleri haarpın etkisinde depremler olabilirmi?" şeklinde ve sonrasındada haarpın etkisi olduğunu destekleyen videolar var tabii bunlar montaj v.b. şeylerde olabilir bu konunun uzmanı olmadığım için bilemeyeceğim. Fakat siz ısrarla tamamıyla gerçek olamayacak fakat gerçeklik payı büyük olasılıkda olan videolara takılarak konuyu baltalıyorsunuz. Burası sanal bir sempozyum değil bunun farkında olmanız gerekiyor. Ayrıca "yalan" dediğiniz şeylerde yine bu videolar ki videoları çeken kişileri ve çekildikleri yerlerden dahi emin değilim. UFO konularınıda incelerseniz kanıt olarak gösterilen birçok video mevcut fakat yüzde 99 kadarının montaj olduğu ap açık ortada neden onları baltalamadığınızı ayrıca anlamadım. Her neyse başarılarınızın devamını diliyorum. Umarım bu tartışma burada son bulur yoksa konu sayfalarca uzayacak ve sonuçsuz bir sempozyum gibi lidersiz devam edecek.

• quote:

quote:

neden mi? "kanıt" adı altında verdiğin videolar safsata ile dolu. söylediklerime verdiğin cevapların bilgi seviyesi de ortada. bilgilerinin sınırını bilip ona göre de konuşmuyorsun ki saygı gösterelim!
    inanmak için şartlandığın şarlatanlık videolarına aman bir şey söylemeyelim!

sen çok yanlış gelmişsin, bir şey iddia ediyorsan, iddia sahibi iddialarını kanıtlamakla yükümlüdür. buna rağmen sana videolarındaki tonla saçmalığı döktük, hem kendin kaynak vermemişsin, hem de bana kaynak vermeme rağmen "kaynak ver" diyorsun.
    dalga mı geçiyorsun?

kendi yorumlarımla uçak mevzusunu açığa mı çıkarıyorum?
    gazete haberlerini veriyorum, hani güya gizlenen uçak kazasını veriyoruz!

güya koca bir israil uçağı düşmüş ya! koca bir palavra.

konuyu tartışmaya çekmiyorum. videolardaki yalanları ortaya çıkarıyorum sen de sinirleniyorsun. sana tartış diyen yok, elle tutulur cevap da vermemene rağmen ısrarla konuyu sürdürmeye çalışıyorsun.
    sen rahat edesin diye burada insanları yanlış bilgilendirmene göz yumamam.

Videolardaki yalanlarını diyorsunda sana videolar %100 doğru diyen oldumu? Ayrıca videoları benmi çektim ki namluyu bana çeviriyorsun? Sadece konuyla alakalı olduğu ve konuyu desteklediği için konuldu onlar doğru düzgün okuduysan eğer. Ha birde post kasıyorsan başka konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lationem -- 8 Aralık 2013; 1:02:16 >

• quote:

quote:

quote:

Konuyu adam akıllı okumadığınızın farkındamısınız bilmiyorum fakat konuya dönün ve bir bakın orada kesin ve kanıtlanmış olarak haarp projesinin neler yapabildiği, yapılış amacı ve hizmette bulunduğu kuruluşlar yer alıyor. Ve sonrasındada deprem konusunda sizlere bir soru yöneltiliyor bu soruda şu şekilde;" Sizce ...... , ..... , ..... depremleri haarpın etkisinde depremler olabilirmi?" şeklinde ve sonrasındada haarpın etkisi olduğunu destekleyen videolar var tabii bunlar montaj v.b. şeylerde olabilir bu konunun uzmanı olmadığım için bilemeyeceğim. Fakat siz ısrarla tamamıyla gerçek olamayacak fakat gerçeklik payı büyük olasılıkda olan videolara takılarak konuyu baltalıyorsunuz. Burası sanal bir sempozyum değil bunun farkında olmanız gerekiyor. Ayrıca "yalan" dediğiniz şeylerde yine bu videolar ki videoları çeken kişileri ve çekildikleri yerlerden dahi emin değilim. UFO konularınıda incelerseniz kanıt olarak gösterilen birçok video mevcut fakat yüzde 99 kadarının montaj olduğu ap açık ortada neden onları baltalamadığınızı ayrıca anlamadım. Her neyse başarılarınızın devamını diliyorum. Umarım bu tartışma burada son bulur yoksa konu sayfalarca uzayacak ve sonuçsuz bir sempozyum gibi lidersiz devam edecek.

dalga geçiyorsun galiba. bak, haarp ve depremler ile olan ilişkisini içeren her şeye cevap veriyorum. başka konularda ne yapar ne eder, iklim bilimcisi mi cevap verir, başkası mı verir beni ilgilendirmez.
    uzmanlık alanım neyse o konuda cevap veriyorum ve bu sana bu kadar dert oluyor. internette her gördüğün safsataya bu kadar bağlanma derim.

ben videolardaki yalan yanlış bilgileri cevaplıyorum. gerçeklilik payları da büyük olasılıla YOK, videolar da bir liselinin elinden çıkmış çok belli. yahu gerçeklik payı çok büyük dediğin videoda "kardak kayalıkları çıktıktan sonra başka bir depremle kayboldu" gibi bir YALAN, UYDURMA bulunur mu? böyle bir videoda "gölcük depreminden sonra "İSRAİL UÇAĞI DÜŞTÜ" yalanı bulunur mu?
    bak büyük olasılıkla doğru dediğin videolarda ne yalanlar var ne yalanlar.

benden sana tavsiye, kendini bu kadar kaptırma bu yalanlara.
    konuya kaynak veremiyorsunuz. "kanıt" adı altında rezil yalanlarla dolu bir video veriyorsun ve mecbur bunları cevaplıyoruz.

forum ne demektir bir öğren önce. bir konu açılır ve o konu TARTIŞILIR. tartışmaktan korkuyorsan hiç üye olmasaydın, forumun temel mantığı neymiş bir öğren.

konu ufo konusu değil, ben de bir gökbilimci değilim, ufo konularında niye bu kadar yetkin bir şekilde konuşayım? keşke sen de bilmediğin konularda bu kadar iddialı konuşmasaydın da vaktimi bu kadar harcamasaydım.

NOT: VİDEOLARI SEN ÇEKMEDİYSEN, VİDEOLARDAKİ YALANLAR ORTAYA ÇIKTIĞINDA, VİDEO SENİNMİŞÇESİNE SAVUNMA. bu kadar manasız tartışma, bu eğilimin yüzünden çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 8 Aralık 2013; 1:30:32 >

Hep aynı cevapları vermekten sıkılmadın sanırım, forumun ne demek olduğunuda senden öğrenecek değilim ayrıca. Konum israil uçağı yada kaybolan cisimler değil, konum haarp tesisinin yaptıkları, yapabilecekleri ve amacıdır. Konuyu saptırmamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Hep aynı cevapları vermekten sıkılmadın sanırım, forumun ne demek olduğunuda senden öğrenecek değilim ayrıca. Konum israil uçağı yada kaybolan cisimler değil, konum haarp tesisinin yaptıkları, yapabilecekleri ve amacıdır. Konuyu saptırmamanı tavsiye ederim.

sen kabullenmemekten bıkmadın herhalde. konunda kanıt olarak verdiğin safsatalar dolu videoda ne geçiyorsa ona cevap veriyorum. o yüzden "konum o değil yeeaa" deme hiç. daha verdiği videoların içeriğini bile bilmiyor, gelmiş konuyu saptırmamamı söylüyor.
    konuyu saptırmıyorum, verdiğin videolara cevap veriyorum. kendine gel.

forumu öğretmekle uğraşacak değilim rahat ol. uğraşcak olsam, evet malesef forumu benden öğrenecek haldesin. kültür ve bilim bölümünde, internetten okuduğun yalanları yığamayacağını öğrenmen gerekiyor.

• quote:

Bildiğim kadarı ile depremin bulutlar ve gökyüzü ile pek ilgisi yoktur daha çok yer kabuğu ile ilgilidir.

Bkz:

Video İçin Tıkla

Kafamı karıştıran sorular?
    1)Tam şehitleri verdiğimiz büyük bir gerginlik ve acı içerisindeyken ve K.IRAK’a kara harekatına denk gelmesi?
    2)Deprem Profesörünün bu depremin Van’ın plaka tabakasına uygun olmayan ve sığ bir deprem olduğunu söylemesi?
    3) HAARP’ta yoğun iyonosfer ısınımından sonra aniden karanlık bir bölge ( veri girişi yok ) ve sonrasında birden dinginleşmesi?

HAARP'A Işık Tutan Kuran-ı Kerim Ayeti;

İbrahim süresi

46. Onlar gerçekten tuzaklarını kurmuşlardı. Tuzakları yüzünden dağlar yerinden oynayacak olsa bile, tuzakları Allah katındadır (Allah onu bilir).

adam kurana dayandırmış..

kesin doğru...

edit: msjı yazdığımda konunun hepsini okumamıştım...

adamın attığı videolara ithafen (bkz: contorium)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imOKAY -- 8 Aralık 2013; 3:57:41 >

• hâlâ HAARP ın deprem yaptığıni-yapabileceğini iddia edenler lütfen jeofizik ve elektromanyetik teorileri öğrenip gelsin. ondan sonra neden HAARP ın deprem yaratmayacağını tartışıriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler, herşeyi bırakıpda depreme dayandırmanızda bir başka etkiliyor beni fakat maalesef bu konu hakkında tüm kaynakları kontrol ettim zaten ulusal basın/yayında herhangibirşey yok bunlarla ilgili. Ancak internetten ve bazı üniversitelerin tezlerinden toparladığım bilgilerle bu kadar oluyor.
  • HAARP projesi ilgi çeken bir proje ama cılkını çıkarıyorlar. Konuyu açan arkadaşa değil lafım. Videoları hazırlayanlara. Her doğa olayını Amerika'ya yoracaksak işimiz var. Koy Requiem for a Dream müziğini yapıştır ABD'nin gizli projesi diye.
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim, videolar %100 doğru değildir, montaj bile olabilir diyorum daha üsteliyorlar yalanını ortaya çıkarttık diye. Videoyu ben mi çektim sadece konu ile ilgisi olduğu için paylaştım.
  • HAARP'ın neleri yapıp yapamayacağını bilmiyoruz, hiç bir zaman da bilemeyeceğiz. Ama kesinlikle masum bir proje değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.