Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
34
Favori
89.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Libreelec ile alâkalı hiç tecrübesi olan var mı? Özellikle HDR içerikleri, HDR desteklemeyen TV'lerde oynatabilme olayının verimliliğini merak ediyorum. Bu şekilde renkler ve görüntü kalitesi ne durumda acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ututal

    Arkadaşlar yukarıda belirttiğim arıza ile ilgili bilgi verebilecek bir arkadaş yokmu.
    Hard reset işe yaramadıysa tek çare yazılım atmak. Yazılım işi biraz karışık youtube da bulabilirsiniz Geçen sene ben de kullandım bu cihazı, playstoredan supersu kurmuştum açılış ekranını geçmiyordu. Hard reset de işe yaramamıştı. Yazılım atarak açmıştım. Cihazınızda başka donanımsal sorun yoksa yazılımla düzelir
  • aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim bende supersu kurdum ve bir daha açılmıyor. Nereden kurdum kurmaz olaydım. Yazılımı ben atabilirmiyim. Bu konuda bir link veya paylaşımda bulunabilirmisin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ututal

    Aynen kardeşim bende supersu kurdum ve bir daha açılmıyor. Nereden kurdum kurmaz olaydım. Yazılımı ben atabilirmiyim. Bu konuda bir link veya paylaşımda bulunabilirmisin.
    Aşağıdaki videoda iki ucu erkek usb kablo ile yazılım yükleme yöntemi var. Ben bu yöntem ile yüklüyordum.



    https://youtu.be/14UVPoV6gis



    Bu videoda da hafıza kartı ile yükleme yöntemi var. Adım adım anlatılmış. Yanlış hatırlamıyorsam bende bu yöntem işe yaramamıştı. Yüklemenin yarısında hata veriyordu diye hatırlıyorum. o yüzden kablo yöntemini kullanmıştım. Sizde işe yarar umarım. Diğerine göre daha pratik yöntem aslında.



    https://youtu.be/YvSXRW7oxdQ




  • Arkadaslar wifi acilmiyor reset sonrasıi wifi ac basiyorum acilmiyor.

    Nasil cozerim?
  • Yasadigim problemi youtube ta biri yayinlamis. Sorunum tam videodaki gibidir. Yardimlarinizi rica ediyorum.

    https://youtu.be/482HSqFrb1Y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serta2 -- 6 Aralık 2018; 23:08:16 >
  • Arkadaşlar m8s pro var çok memnundum ama son dönemde açtığımda dil Korece'ye dönüyor her seferinde tekrardan Türkçe'ye çeviriyorum sıkmaya başladı. Fabrika ayarlarına döndürdüm fayda etmedi. Bu sorunla karşılaşan var mı nasıl çözebiliriz?
  • hdmi cec ayarlarinda dili degistir die bir ozellik var onu kapatmaniz gerekiyor.
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Agronur üstad teşekkür ediyorum satıcının bile çözemediği sorunu çözdük. Bir tek sorun sanal klavye açılmamaya başladı fabrika ayarlarına dönünce bunu nasıl düzeltebilirim.
  • ututal U kullanıcısına yanıt
    Cihazda harici disk takılı mı? S912 harici disk takılıyken değiniz gibi bir sıkıntı yaşayabiliyor. Bir de çok fazla uygulama yükleyip arka planı temizlemediyseniz 3 gb ram yetmiyor olabilir. Lazım olan olmayan bir sürü uygulama tavsiye ediliyor merak edip yukleyip kullanmadiklariniz varsa kaldırın. Mouse icin kullandiginiz usb portunu da degistirin buda bazen sorunu çözebiliyor. Harddisk ya da sdcard takiliysa bunu da çıkararak kullanın bir süre . Gene de olmuyorsa yazılım atmaniz gerekecek.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/dfj-7gN0EyU bu videoda sanırım sorununuzun çözümü var. Cihaz aynı olmayabilir ama çözüm aynı olmalı. Bir dener misiniz?
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Hocam o yontemi denedim olmadi. Yeniden yazilim kurayim derken cihaz brick oldu.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Brick olduğundan emin mısınız? Belki size uygun olmayan firmware yüklemeye çalışmışsınızdır. Tekrar denediniz mi? Ben 2 ucu erkek usb kablosu ile yaparım. O yöntemle mi denediniz.
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Hocam baglanti yaptigimda hdmi uzerinden goruntu alamiyorum. cihaza adaptoru bagliyorum kumandadan bile kapanmiyor. Tam olarak ne oldu bilgim yok.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Cihazdan görüntü almamanız brick olduğunu göstermez. Firmware yüklemeye çalışan arkadaşlardan pek çoğu yanlış yazılım yükleme hatasına düşer. Siz bana cihazınızın ne olduğunu ve hangi firmware i ve hangi yolla yüklemeye çalıştığınızı anlatın. Belki cihazı geri döndürecek bir yol buluruz.
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim. size ozelden yaziyorum.
  • Fiziksel klavye takında android ayaşarında dilin ve girişin altında sanal klavyeyi göster gibi bir seçenek vardı. oradan açıp kapatabiliyorsunz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Agronur17

    Fiziksel klavye takında android ayaşarında dilin ve girişin altında sanal klavyeyi göster gibi bir seçenek vardı. oradan açıp kapatabiliyorsunz.
    Teşekkür ettim hocam ayrı bir klavye yükleyip ayarlarından aktif ettim fiziksel klavye olmadığı için.
  • Bende h96 pro plus 3gb kullanıcısıyım. Android box Samsung p580 tablet p20 telefonumda da denedim canlı iptv izlerken canlı yayınlarda alt yazı gecerken titreme oluyor. Film izlerken saniyenin altında takılma oluyor dikkat edildiğinde.. Bunun bir cözümü varmı bilen arkadaşlar cevab verirse sevinirim.. Sizlerde deneyip bakabilirsiniz..
  • masko M kullanıcısına yanıt
    orjinal rom mu kullaniyorsunuz? Ben freaktab dan nexus gt1 rom kurdum bir problem yasamadim. bir tek bluetooth eslemsinde sesde takilma oluyor. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.