Şimdi Ara

H81M-P33 Ekrana Görüntü Gelmiyor. Çok Acil Yardım Allah Aşkına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün h81m p33 anakart aldım. İ3 4160 işlemci ve gskill ripjaws 4GB ram alfım. Anakartı takıp kabloları bağladıktan sonra monitöre görüntü gelmemeye başlafı. Sadece bi kez gelmişti ama bi yazılar yazdı reboot , press a key falan sonra kapattım bida hiç gelmedi.nayrıca mouseyi falan ara usblere takıyorum oda çalışmıyor. Ön taraftaki usbler ilk pcyi aldığımdada çalışmıyordu ama yanında ışıklar vardı onlar yanıyordu. Şimdi onlarda yanmıyor. Ama eski pegatron anakartı ve i2 duo işlemciyi takınca düzeliyo tekrar ekran açılıyo. Sorun nerde olabilir. 3 saattir needeyse uğraşıyotum. Boynum kırıldı Allah aşkına yardım. Sata kablolarını eski anaartınkilerini kullabıyorum değişmedim. Monitörle hangi parçalar bağlantılı ? Allah aşkına bi yardım kafayı yiycrm. 9500gt ekean kartı takılı. Casper casa

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Acillll

• ön panel kabloları tam takılı mı?

• Onlar nedir ?

• kasanın önündeki power, reset tuşunun, usbnin, sesin kabloları olur ya onu demiştim. power tuşunun kablosunu takmadan tuşa basıyorsanız ibretlik olur

• Hayır ya her kablo takılı ekrana görüntü gelmiyo.

• Lütfen diğer girişlere takmayı dene ekran kablosunu. Monitörle neredeyse tüm bileşenler bağlantılı. Ram çalışmazsa monitör çalışmaz mesela güç kaynağı işlemciye voltaj veya ekran kartına voltaj veremesse çalışmaz. Sen onu boşver dediklerimi dene.

İlk olarak kablo ekran kartına mı takılı bak. Eğer takılıysa biraz ekran kartını bastır ve tam takıldığına emin ol.

Daha sonra olmadıysa ekran kartını çıkar anakartın ekran girişine tak. Eğer görüntü gelirse haber ver. Unutma bak direk haber ver.

Birde lütfen topraklı bir fiş dene. Bende 1 yıl boyunca uğraşmıştım neredeyse. Herşeyi denemiştim. Para harcamadan. Topraklı fiş e taktığında olmuyorsa yine aynıysa evin başka tarafında dene. Olursa başka evde dene olursa başka apartmanda. Gerçekten topraklama çok önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Topraklama ve başka evde deneme hariç hepsini denedim. Afedersin bi bock olmuyor. Ne yapabilitim

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: XxToprakMamixX

Topraklama ve başka evde deneme hariç hepsini denedim. Afedersin bi bock olmuyor. Ne yapabilitim

Onları 'da dene. Belki önemsiz gelebilir ama bende işe yaradığında çok şaşırmıştım. Bendede casper masaüstü bilgisayar vardı. Kesinlikle topraklama hattı olan priz dene.

(Topraklama hatlı priz derken hani şu normal modern priz varyı onlardan bahsediyom. Hani şu 20v üzeri gerekli olan sistem prizlerdeki. 2 tarafında metal var küçük o işte. Bu işlemi yaparken çoklayıcı vb. Varsa çıkar. Birde sinirini belirtme fazla )

Hadi dene gel. Yoksa hiçbir öneri yapamam.

Birde başka bir işlemcide çalışıyorsa o zaman sorun işlemcide olabilir güç kaynağında olabilir topraklamada olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.