Şimdi Ara

H4 Led ampul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz, yeni arabalarda led teknolojisi gelişiyor. Halojen, filamanlı ampüller malumunuz elektrik düşmanı. Arabamda H4 tip klasik halojen ampuller var. H4 led ampul kullanan gören var mı arkadaşlar? Halojen klasik ampüle göre aydınlatması nasıldır?

Apaçi çakma xenonları gibi değilse, karşıdan geleni rahatsız etmiyorsa, aydınlatması iyiyse takmayı düşünüyorum.

H4 Led ampul

• arabaya da mı elektirik fatursı kesicekler yoksa?
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    evet, yeni akü alayım desen dünyanın parası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Biliyorsunuz, yeni arabalarda led teknolojisi gelişiyor. Halojen, filamanlı ampüller malumunuz elektrik düşmanı. Arabamda H4 tip klasik halojen ampuller var. H4 led ampul kullanan gören var mı arkadaşlar? Halojen klasik ampüle göre aydınlatması nasıldır?

Apaçi çakma xenonları gibi değilse, karşıdan geleni rahatsız etmiyorsa, aydınlatması iyiyse takmayı düşünüyorum.

H4 Led ampul

Hb4 tipini aldım ve hiçbir yararı yok.Odaklaması olmadı için küçücük yeri aydınlatıyor.İyi halojen ampulleri tercih edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ledler pek etkili değiller kısa mesafe aydınlatır para verilecek gibi değiller belki şu creeled olanlar işe yarayabilir ama onlarda balastlı filan pahalılar onun yerine kaliteli ampul almalısın mesela philips xtream vsion %130 yada osram night breaker serisi gibi. Ledler park ampulü olarak güzelde gerisi pek etkili değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Far ampülleri, halojen alacağım. Diğer fren lambası, sinyaller vs. vs. komple led yapacağım. Sonuçları buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

evet, yeni akü alayım desen dünyanın parası :)

kaçak akü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Torpido LED ampulü
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.