Şimdi Ara

H2O Bios UEFİ Yardımmm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Elimde HP Pavilion dv6-1210et Eğlence Dizüstü Bilgisayar Var. UEFİ Kurulum Yapmak İstiyorum Fakat Birtürlü Başaramadım.
    Biosta UEFi Ayarları Gözükmüyor. Biosum İnsyde H2O F.46'dır. Yardımcı Olanlardan şimdiden Allah razı Olsun.. Biosuma Ait Resimleri Ekliyorum..
     H2O Bios UEFİ Yardımmm ? H2O Bios UEFİ Yardımmm ? H2O Bios UEFİ Yardımmm ? H2O Bios UEFİ Yardımmm ? H2O Bios UEFİ Yardımmm ? H2O Bios UEFİ Yardımmm ? H2O Bios UEFİ Yardımmm ?

• öyle biosa bülbül öte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yossi Kohler

öyle biosa bülbül öte.

Derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtuzn

quote:

Orijinalden alıntı: Yossi Kohler

öyle biosa bülbül öte.

Derken ?

https://store.donanimhaber.com/04/3b/95/043B9572E9B6E49261D5EEE4366D0FA6.png
  • Bu bios uefi değil ki kurabilesin.

Dolayısıyla windows 8 fast boot ve secure boot seçenekleri de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatti

Bu bios uefi değil ki kurabilesin.

Dolayısıyla windows 8 fast boot ve secure boot seçenekleri de yok.

Şu resime bakarsak yinede yok diyeblirmiyiz.
     H2O Bios UEFİ Yardımmm ?
  • Evet diyemeyedebiliriz ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    InsydeH20 Bios Güncelleme
    9 yıl önce açıldı
    Bios utilities nedir ?
    14 yıl önce açıldı
    Asrock bios sıfırlama
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet diyemeyedebiliriz ...

Neden peki ? Orada Biosun Efi Olduğunu açıkca yazıyor :) Ek olarak; Bios fotoğraflarıondakı o menuler bile gizliydi BİOS-MOD dan Unlock hidden Settings Bios Indırerek o Menulerı getirdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtuzn -- 21 Kasım 2014; 17:07:32 >
  • mrtuzn kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyi demek istedim zaten orada EFI görünce de anlaşılmadı.Sadece 2011 gibi erken tarihli bir biosta baya şaşırttı.

Artık bundan sonra Rufus'la FAT32 formatlanmış bir usb'ye GPT partition scheme for UEFI computer seçeneğini kullanarak widows kurulumu oluşturup denenebilir.
  • quote:

Bende aynı şeyi demek istedim zaten orada EFI görünce de anlaşılmadı.Sadece 2011 gibi erken tarihli bir biosta baya şaşırttı.

Artık bundan sonra Rufus'la FAT32 formatlanmış bir usb'ye GPT partition scheme for UEFI computer seçeneğini kullanarak widows kurulumu oluşturup denenebilir.

Rufus İle Diskpart ile UEFİ boot önyükleme yaptım ama maalesef bi türlü beceremedim. Sorun HP den Kaynaklanıyor, adam akıllı bir bios Menusu yapmamıslar. yabancı sitelerde bahsediliyor ama bnm ingilizce onların dedıklerını maalesef tam olarak anlamama engel. Onun ıcın forumdan yardım istiyrm.. Yinede Teşekkür ederim Üstad..

• eski (u)efi bioslar 32 bit olur. ve uefi boot desteği yok yada kapatılmıştır. gpt desteği bile yoktur.bende 2007 model (u)efi li laptop var. uefi olayı yeni değil aslında eski mac ler bile efi desteklidir.

ona uefi olarak kurulum yapılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 22 Kasım 2014; 22:25:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.