merhaba arkadaslar bir arkadasin dukkana dvr kamera kurduk pc ye bagli degil kendi recorderi var ama biz recorderin disinda evdeki pc ye de internet uzerinden baglanarak yedek kayit yapmak istiyoruz bu konuda baya arastirma yaptim ama tum konular uzaktan izleme adina acilmis hic kimse uzaktan kayit etmek istememis sanirim :D bu konuda cok acemiyim acaba birisi bana sade bir dil ile yardim edebilirmi? cok tesekkurler simdidien
Dediginizin yada ne istediginizin farkindasiniz degil mi?
dediginiz sey icin birincisi oyle superonline falan degilde harbi fiberoptik internet lazim. 100mbit sabit giris cikis gerekli en onemlisi. ikincisi kaydi aktarmak icin decoderin surekli kaydettigini almaniz gerekli vs vs... bu ise neden girmeye calistiniz anlamadim uzaktaki cam leri vs izlersiniz oyle yada boyle ama kayit isi biraz kasar.
internet hizim yeterli aslinda bunu istememizin sebebi hani dukkana bir saldiri veya hirsizlik girisimi olursa adam rekorderi alip gidebilir kayitlari yok etmek kendini ele vermemek icin onun icin kayitlari yedeklemek istedik izleyemiyecegimiz zamanlar icin ozellikle gece vakti. olmaz mi :S
internet hizi diyosunuz benim dedigim internetin sadece modemi 1000$ civarinda + buna sonlandirici lazim ve bu internet 100-200 tl degil 2500 tl civari 25mbit i diye hatirliyorum... 100mbit derken fiber internet demiyorum fiberoptik net diyorum.
Kayitlari yokeder dusuncesinde iseniz bildiginiz basina birsey gelmeyecek bir yere koyun recorder i... yada ulasamayacaklari bir yere koymak daha mantikli...
ama rekorderi baska yere koymak icin tum dekorasyonu alt ust etmek gerekiyor baska yolu yok mudur yani internet hizinda hata yapiyo olabilirim
anca cihaza baska bir cihaz baglanabilir ve bu cihaz otomatikman ethernet yontemi ile baska cihazda yedeklenebilir bu mantiklidir ki cogu yer bunu yapar yoksa sizin dediginize gelirsek ki kullanacaginiz kameraya vs herseyin degisecegine kadar da eklersek maliyeti cok fazla olabilir. siz bunu guvenlik urunleri satan firmalarla bir gorusun. belki elinizdeki cihazi soker daha iyi bir cihaz takip onu da surekli yedekleyecek bir baska sisteme acik hale getirebilirler ki mantiklisi da budur.
yani cihazi ethernetle bir baska odadaki guvenli bi yerde barindiracagim bir pc ye baglarsam bu kayit islemini yapmam mumkun olabilir dogru mu? aslina bakarsaniz yurt disinda yasiyorum cin mali bir kamera sistemi icin bes bin euro istediler burdaki firmalar bizde cinden 200 dolara getirdik dolayisiyla 4850 euro civarinda bir karimiz oldi simdi firmadan bu konuda yardim istesek agizlarini binlerce eurodan acacaklar yine o nedenle kendim yapmak istyorum
Kendiniz yapmak istiyorsunuz fakat bu tip cihazi nereden aldiysaniz oraya bakin bir daha belki benim anlattigim yontemle calisan birseyler vardir. Birde cinden getirdiginiz kamera sistemi ile arkadaslarin kuracagi kamera sisteminin bir oldugunu dusunmuyorum. sonucta bu kameranin 100$ olani da var 1000$ olani da. kayit cihazi icinde aynisi gecerli. Avermedia marka olan bir suru islem yaparken normal bir dvr cihaz her isi yapamayabiliyor gibi.
peki anlasilan baska bi care lazim ;D teskkurler ilginiz icin
kayıt cihazınızın markası ve modeli nedir?
merhaba arkadaşlar bızım komsunun evıne hırsız girmiş gelıp ıkde bı kayıt ıstıyor flaş bbellek getırmıs nasıl 2 günlük kayıt alabılırım yardımcı olursanız sevınırım kameranın markası CMS H.264 DVR EN SONUNDA KOMSUYU DOVCEM BILEN VARSA YARDIM ETSIN SIMDIDEN TESEKKUERLER :d ,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme