Şimdi Ara

H.Karacadagin son filmi YECUC ILE MECUC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seneryo güzelde hollwood da ceken yok. hayret nasil cekmiyorlarlar. hemde kendi kitaplarinda da anlatıyor yecuc ile mecucu. hem de gerçek okdugu icin daha cok ilgi çeker. insanlari kutsal kitaplara yoneltebilir ve tartışma yaratir. hala böyle bişeyin masal olduğunu düşünenler var.
    bu arada yecuc ile mecuc un incil ve tevratta geçen isimleri neydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek ümidim yok efektler nasıl olacak acaba

• acaba Karacadağ yuzuklerin efendisine karşılık mi yapacak bu filmi.

kiyamet savaşları 1: yecuc ile mecuc
    kıyamet savaslari 2: deccalin dehşeti
    kiyamet savaşları 3: mehdinin zaferi

boyle bir seri yapsa guzel olurdu.
    benide heyecan sardi. sanki ben cekecekmisim gibi senaryo yaziyom ya.

• bu filmle ilgili daha başka konuşulacak bişey yok herhalde.

• bende senaryo yazdım

• Hocam adamın planladığı açık ve bariz. Elcin vb. hepsinde aynı konu bi hoca gelir o da yanlış yapar tuzak olur en son herkes ölür cinler bedenini ele geçirir. Ama herseferinde izleyiciyi sinemaya toplar. Adam şuanda para biriktiriyo. Güzel bütçeli bi film yapacak demekki.

Zaten filmlerde ünlüde oynatmıyo buda kazancını arttırıyor. Ünlülere para verme derdi yok sadece efekt.

Deccal filmi en son çok büyük bi film olacak. yecuc ile mecuc'ü ilk defa duydum. Yani böyle bir film yapcağını. Ama yaparsa fazla bişey beklemem. En büyük beklentim Deccal filminden. Yaparsa efsane olur.
  • Ülkenin çoğunun mensup olduğu din hakkında film yapmak, güzel bir taktik. Ama bana göre yecüc ile mecüc gibi çok ayrıntı bişeyden film yapması da ilginç geldi. Her gördüğü kavram ile ilgili film mi yapacak bu adam?
  • işte senaryom: yecuc ile mecucler ilk olarak karanlik bir ormanlik bölgede karanlık bi sekilde gozukurler. sadece gözleri farkediliyordur. ormanlarda ki haavyanlar endişe urkek hareket etmeye baslamistir. ama yecuc ile mecuclerden kacis yoktur. bi anda yogun seslerle hayvanlar in karanlikta ciglik cigliga yok oldugunu goruyoz. ama karanlık oldugu icin ne yaratiklari ne hayvanlari goruyoz. gunduz oldugunda sadece kan vardir.
    bir sonraki sahnede hadislerde geçen o koskoca göl un etrafında milyarlarca yaratik oldugunu uzak bi kamerayla gosteriyoz. yaratiklarin göle girdigini ve agizlariyla içtiğini farkediyoz. sonraki sahnede bi bakiyoz göl mol kalnamis kupkuru.
    Sonra ki sahnelerde geri dönüşler olabilir. bi insan anlatabilir yada dış ses. hz. Zülkarneyn zamanina geri dönüp insanlara nasıl musallat oldukları hz.zulkarneyin onlar icin set yapip oraya hapsoldugu kuranda ki ayetlerle görüntü lu kisa anlatis gecebilir. bir nevi yuzuklerin efendisi nin yuzugun nasıl yapıldığını ve kaybeldigini anlatan ilk sahneler gibi.
    22 değişik katakter olabilir bu yecuc ile mecucler. cunku hadis de öyle bisey vardi sanirim. duvarin yikilip parcalanmasi ve akin akın dışarı tasarak çıktığı gozukebilir.
    mecucun kulaginin buyuk olduğu yecucun onun kulagina yatip yorgan yaptigi gösterilebilir bi sahnede. sonra dunyadaki insanlari dehsetle olfurmeye başlamaları.
    bu arada türkiyenin ilk yaratıklar filmi olma ozeligini de almış olur. senaryo aklima geldikçe yazarim. pek bi bilgim yok çünkü bu yecuc ve mecucle ilgili çünkü. sizin de bi bilginiz varsa söyleyin ekleyelim senaryoya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 19 Ocak 2014; 13:10:09 >

• senaryom nasıl Olmuş. begenen yok mu ya.

• fena film olacak fena. dunyada ilk olacak. hollwood bu filmin taklitlerini çıkaracak.

• Adam dizi yapar gibi korkunçlu dini film yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamı küçükken icinli micinli hikayelerle çok korkutmuşlar anlaşılan.
  • 1 sene oldu. çıkacak son filmi bu mu ?

• Adam hızlı ve öfkeli serisi gibi cinli ve korkulu film serisi yapmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.