Şimdi Ara

Gyan Formalarını Hazırlıyoruz :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
3
Favori
13.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi diyelim forma basıyorsunuz transfer kesinleşti ama niye kaç gündür duyuru yok? Keskin nişancı filan mı bekliyor Gyan'ın kapısında?
  • Beşiktaşlıyım ama bende bu adamı çok beğenmiştim dünya kupasında.Yaşıda oldukça genç.Eğer gelirse fener güzel iş yapmış olur.Ama bitirici değil ama onuda çalışarak halledebilir yaşı çok genç daha.Yalnız bazı fenerli arkadaşların yorumları okudumda gerçekten sinirlerim bozuldu.Arkadaşın samimiyetine ben inandım şahsen.Resim ekle diyorsunuzda Transfer açıklanmamış sizce formaları bastıkları yerde izin verirlermi fotoğraf çekmesine aklınıza yatıyormu bu iş?Fotoğraf çektiğini görseler işinden bile olabilir arkadaş.Bazı fenerlilerde arkadaşın laflarının çelştiği üstünde durmuş.Ayıptır ya bu arkadaşta insan size mutlu bir haber vermek istiyor yaptığınız şeylere bak.Diyeceksinizki sen nereden yalan söylemediğini biliyorsun.Tabiki bilmiyorum ancak arkadaş bana samimi geldi.

PlayStation® Network: ReoxTR

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Beşiktaşlıyım ama bende bu adamı çok beğenmiştim dünya kupasında.Yaşıda oldukça genç.Eğer gelirse fener güzel iş yapmış olur.Ama bitirici değil ama onuda çalışarak halledebilir yaşı çok genç daha.Yalnız bazı fenerli arkadaşların yorumları okudumda gerçekten sinirlerim bozuldu.Arkadaşın samimiyetine ben inandım şahsen.Resim ekle diyorsunuzda Transfer açıklanmamış sizce formaları bastıkları yerde izin verirlermi fotoğraf çekmesine aklınıza yatıyormu bu iş?Fotoğraf çektiğini görseler işinden bile olabilir arkadaş.Bazı fenerlilerde arkadaşın laflarının çelştiği üstünde durmuş.Ayıptır ya bu arkadaşta insan size mutlu bir haber vermek istiyor yaptığınız şeylere bak.Diyeceksinizki sen nereden yalan söylemediğini biliyorsun.Tabiki bilmiyorum ancak arkadaş bana samimi geldi.

Arkadaşım konu içindeki yorumları oku asıl kime sinir olman gerektiğini anlarsın.

• Arkadaşım , böyle gizli gizli birşeyler anlatmaya devam ettiğin sürece , kimse sana inanmayacak . Ha diyebilirsin inanmayın umrumda değil . Ama buraya bir konu açtıysan demekki birşeyleri ifade etmeye çalışıyorsun .

Ayrıca konuyu açarken herkes Gyan Fenerbahçe'de diyordu . Ama bu belirsizlik hala yerini koruduğu için ve hala tam anlamıyla bir forvetimiz olmadığı için , doğal olarak herkes daha gergin . Eğer gerçekten bir kanıdın var ise biraz da sakin bir şekilde böyle böyle diye açıkla , herkesin içini ferahlat derim . İyi akşamlar .

Teşekkür etmiyorum .

Souza
  • Gyan ile ne patlaması arkadaş.Semih yazdırırım daha iyi ....

Orijinalden alıntı: isyaman

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15422008.asp?gid=362

Arkadaş galiba doğru söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Ryan
    Merhaba arkadaşlar. Az önce işten geldim, bir Fenerbahçe'li olarak bu haberi sizlere bildirmek istiyorum. Ben İstanbul Adidas fabrikasında baskıcı olarak çalışıyorum. Bu sabah Adidas yönetimine gelen haberden sonra yoğun bir çalışmaya girdik. :)

Bize gelen haberde 10.000 adet yalnızca Gyan forması hazırlayacağız. Bu miktar tabiki Türkiye genelindeki tüm Adidas üretim fabrikalarının kapasitesine göre dağıtıldı. Yani biz sadece payımıza düşen miktarı üreteceğiz. Formalar gece biz yokken kesilmiş, bu sabah dikilmeye başladı, yarın formalar dikimden çıktıkça arkasına isim, numara ve reklam(Ülker) baskısı yapılacak. Formanın arkasında yalnızca "Gyan" yazacak, forma numarası ise "3". Aranızda bana inanmayanlar çıkacaktır, yarın bir yolunu bulup telefon ile formaların resimini çekmeye çalışacağım. Normalde kameralar var ve fabrikada telefon kullanımı yasak, soyunma odasındaki dolaba kitleyip öyle çalışıyoruz. Yarın bir aksilik olmazsa koyacağım resimi. Camiamıza hayırlı olsun, iyi günler dilerim.

Adidas'ın fabrikası yokki tüm herşeyi fason yaptırır. Sen söyle bakayım çalıştığın firma nerede, adı ne, telefonu ne, müdürün kim? Tabiki diğer herkesin sorusu gibi bunu da geçiştirirsin sen. 2,3 mesajda yazdığım gibi senin acilen doktora görünmen şart.

Bu tür asılsız konu açıp forumdaşları salak yerine koyan insanlara direk 1 ay ban verilmesi gerekir. Acilen adminler bu kişilere önlem almalı yok DH futbol bölümü ego tatmini eden insanlar ve açtığı asılsız konularla dolacak....

• Ee hala basılıyor mu?

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Ee hala basılıyor mu?

Yanlış talimat gelmiş galiba. Niang yerine Gyan anlamışlar.

Orijinalden alıntı: dolcia

Hocam bari Gyang falan yazın da benzesin biraz.

• Gyan da yalan çıktı ama 16M€ çok fazla Niang aynı işi daha az paraya yapar.Bama kalsa makakulayı alırdım 3-4 m€ verip.Niang camiamıza hayırlı uğurlu olsun.Kadıköyde izleriz artık yeni kara boğamızı

Gyan'dan kötü haber!
    Rennes futbol kulübü genel menajeri Pierre Dreossi Fenerbahçe ile sürdürülen görüşmelerin kesildiğini bildirdi.
    Marsilya'nın tam tersine, nakit krizi içinde olan Rennes kulübü Ganalı milli golcüsü Gyan'ın Fenerbahçe'ye tranferine sıcak bakıyordu.

Dreossi Fransız l'Equipe Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den kesin bir teklif almadıklarını belirterek Fenerbahçe ile görüşmelerin kesildiğini açıkladı.

Cumartesi günü yapılan Rennes-Lille karşılaşmasında yedek bekleyen Ganalı golcü için kapıların henüz kapanmadığını ve verilecek cazip bir teklif için Rennes kulübünün itiraz etme lüksünün olmadığını da belirten Dreossi, Fenerbahçe'ye ciddi bir teklif yapma konusunda son bir firsat daha bıraktıklarını ancak günlerdir haber alamadıklarını da belirtti.

08.08.2010
    Kaynak : DHA

Yazık oldu güzelim formalara.

• Bu konuyu açıp forumdaşları enayi yerine koyan @Mr. Ryan nickli kişi ceza aldı mı, alacak mı? Yoksa her önüne gelen insanları enayi yerine koyan mesajlar yazmaya devam edebilir mi?

Forum adminlerinden açık cevap yazmasını rica ediyorum.
  • Buna inananlar ...dır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.