Şimdi Ara

GW2 client çalışmayı durdurdu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar D&R dan GW2 aldım yükledim ve ilk açmamda çalıştı sonra oyunu kapadım ve 1 saat sonra tekrar açmaya çalıştığımda ise play butonuna basınca clientin donmasıydı bunu nasıl çözebilirim?

• Ben de d&r den almştım 2. cd de sorun cıkmıştı indirmek zorund akaldım oyunu bir sorun çıkarmadı. Acaba cd den yüklediğin için bir problem olabilir mi hani bi dosya yanlış yüklenmiş olabilir vs. bir çözüm bulamassan indirmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben de d&r den almştım 2. cd de sorun cıkmıştı indirmek zorund akaldım oyunu bir sorun çıkarmadı. Acaba cd den yüklediğin için bir problem olabilir mi hani bi dosya yanlış yüklenmiş olabilir vs. bir çözüm bulamassan indirmeyi dene

bende denemek istiyorum ama 16 gb felan yok yani 500 kb/s ile uzun sürücek gibi

• Elania kullanıcısına yanıt
    Bu seni rahatlatırmı bilmem ama bende o hızla indirdim gece açık bırakmıştım sabah 10 gibi bitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bu seni rahatlatırmı bilmem ama bende o hızla indirdim gece açık bırakmıştım sabah 10 gibi bitmişti

saol ilgilendiğin için bide birşey diyiceğim. Thief kasıyorum şimdide skiller ilerki zamanlarda hiç değişiyomu şu an 5 lvl ım ?
    Şöyle birşey var class ların giyebildiği her silahın farklı skilleri var. Bahsettiğim şey 1-5 arası olan tuşlar. 6 da heal sonrasında senin istediğiin açabilceğin skiller. 1-5 arası olanlar atıyorum thiefsin 1 dagger giydin 1-3 dual dagger giydin 4-5 ekleniyor. main hand e 1 dagger giydin off hande pistol 1-3 dagger skilleri 4-5 ise pistol skilleri olarak değişiyor. Yada main hand e pistol giydin 1-3 pistol skilleri oluyor. Her class için aynı bu olay fakat şöyle bir olay var atıyorum ranger sın short bow skillerin 1-5 den bahsediyorum gene farklıdır, warrior iken short bow giyince 1-5 gene farklı oluyor. Silah aynı ama farklı classlarda skilleri değişiyor. 7-0 arası ise dediğim gibi her classın kendki skilleri var onları acıyorsun. Level atladıkça skill point gelir birde skill challenge lar var mavi görürsün her haritada kısıtldır onları yaparak kazanabilirsin. Thief isen sigil of bilmem ne olması lazım tam hatırlayamadım açıklamasında pasifi 30 power veriyor aktif edersen 5 atağına güç ekleniyor onu aç ilk önce cok işine yarar pasifi felan. Görürsün zaten baktıkça. Öyle öyle gidiyor.

noxic i öneririm ordan pve-spvp buildlere bakabilirsin.Pek spvp buildleri ilgimi çekmiyor ama pve olarak bakabilirsin. Gerçi orası end game sen boşver bence mantıklı olan skilleri seç fakat trait konusunda noxic den bakmanı öneririm. 11 den sonra trainer dan alıcaksın 10 silver a. Sonra acılıcak aynı talent gibi birşey

• sağol bilgilendirme için bide şu benim seçimsizliğim olmasa ikide bir farklı bir şey açıyorum class olarak bu sefer kara verdim ama thief oynamak istemesem bile kasıcam diye bakalım ne olacak. gerçekten sağol hiçbir yerde böyle bir bilgi görmemiştim açabilirsen istersen başka insanlar için bence rehber niteliğinde bişeyler açabilirsin konu olarak. tekrar sağol bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elania -- 15 Haziran 2013; 12:58:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yok rehber ağır gelir cünkü bende yeni başladım oyuna max 1 hafta oldu ve bende senin gibi bir sürü ırk ve class açtım. 1 haftada anca karar verebildim 2-3 gündür thief oynuyorum baya kastım sıkılmadımda güzel yani thief. Ben birde pvp cok seviyorum hem oyun pvp odaklı hemde thief in pvp si cok iyi. mükemmel yani backstab fena damage atıyor. sPvp de de iyi fakat WvW da mükemmel birşey. açık alan serbestsin pat pat pat Thief in cok fazla stealth skili var millet çok ağlıyor offical forumda ama nerf gelmedi henüz. Combat dışı kalınca hp doluyor biliyosun simdi adamla combattasın canın az stealth ı basıyon zaten her skilin neredeyse steath canını dolduruyosun tekrar saldırıyosun felan büyük avantaj

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.