Şimdi Ara

GW2 beklediğiniz gibi çıktımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yüksek bi beklentiyle beklemediğim için,benim beklentilerimi gayet karşıladı diyebilirim.Star wars vs. gibi patlayacak bi rpg değil ciddi ciddi wow'a rakip olabildi bu sefer bence.
  • Beklediğimden iyi çıktı diyebilirim.
  • Beklediğimden kesinlikle iyi. Sıkıldınız pvp yapın turnuvalara katılın. Sıkıldınız çıkın iki üç evente dungeona girin level kassın.

Keşke daha fazla story quest olsaymış yaa. Her 3 levelda bir tane geliyor. İlk başları biraz sıkıcıydı ama şu aralar çok güzel görevler veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 4 Eylül 2012; 20:39:51 >
  • Bekledigimden çok daha iyi :)
  • Dünden beri WvW yapıyorum yani ordan çıkıp görev yapasım gelmiyor :) WvW ne güzel bir PvP türüymüş öyle yahu lvl25 itemler ile bu kadar eğlendiriyorsa bravo arenanet ve ncsoft.
    LvL fazla ilerliyor o yüzden tekrar pve ye dönüyorum. Neyse lvli fulleyince bol bol WvW yaparım artık.
  • İnternet kafem olduğu için bütün günüm oyunlarla geçiyor. 3 senedir aion oynuyordum, gf aldıktan sonra aionu bıraktım. Gün içerisinde arada arkadaşlarla lol atarız, online cod2 oynarız. Gel gelelim gw2 çıktı bir bakalım diye aldık. Aldığımız gibi kaldık, ilk başta beğenmedik sonra araştırmalar biraz kafa yorma derken detaylarının buildlerin ne kadar ince ayar gerektirdiğini fark ettik. Sayamayacağım kadar bir çok yenilik var oyunda misal tab'a bas adamı seç çift el klavye ile skilleri yağdır yok bunda, adam hareket ederse skile basınca adama gidip vurmuyor. Karakterini senin hareket ettirmen ve zamanında skillerini kullanman gerekiyor. Karakterini sürekli hareket ettireceksin. Mmo ama aksiyon var.

Görevler sıkmıyor devasa görsel bir dünya yaratmışlar. Git şu köpeklerden 80 tane kes veya şu kaplanların içinden arada bir çıkan pırlantalardan 30 tane biriktir gel gibi değil görevler. Görevleri çok çeşitli bir görev için bir sürü alternatifin var istediğini yaparak görevi tamamlayabiliyorsun. Misal, çiftlikte mısır büyüterek inek besleyerek, istersen mob keserek, istersen bir kervana koruyuculuk yaparak, veya craft yaparak. Bir keresinde bir evin çatısındaki dökümanı almam lazım, bir türlü çatıya çıkamıyoruz, iyice uzaklaştık bir tepeden nereden çıkacağımıza baktık, adamlar labirent gibi ordan oraya zıplayarak çıkılacak şekilde ayarlamışlar. Bence bu kadar çeşitli şekilde görevler konulması çok çok iyi herkes kendisine hitap eden yönde ilerleyerek görevlerini bitiriyor ve sıkılmıyor.

Ayrıca oyunda 1 lvlde bile olsan son lvl olan 80 lvl olarak pvp yapabileceğin haritalar var tek tıklama ile oraya geçiyorsun. Herkesin itemleri eşit herkeste oyunun en iyi pvp item seti var. Oyuna geç başladım veya yeteri kadar zaman ayıramıyorum derdin yok, istediğin zaman gir pvp ye takıl. Herkes eşit itemlere sahip olduğu için playerlık ön planda.

Son olarak WvWvW var oyunda. Yani dünyalar arası savaş. Yüzlerce insan yüzlercesine karşı tam bir savaş alanı, o kargaşa biraz karışık gelebilir ilk başta fakat bence oyunun en eğlenceli ve heyecanlı kısmı bu bölüm. Youtube da bir sürü videosu var seyredebilirsinizde. Uzun lafın kısası ben beklediğimden çok daha fazlasını buldum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun iyi ama wow'a rakip olabileceğini sanmıyorum, wow'un oynarkenki havası başka , gw2 de dolanırken hoplarken zıplarken bile bişeler eksik gibi.
  • 1-2 eksiklik dışında daha iyisini görmediğim bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

oyun iyi ama wow'a rakip olabileceğini sanmıyorum, wow'un oynarkenki havası başka , gw2 de dolanırken hoplarken zıplarken bile bişeler eksik gibi.

Wow yavaş yavaş ruhunu kaybediyor, blizzard çözümü oyunu zorlaştırmakta arıyor.( Yeni raidlerin bosslarına bakanlar varsa 1,7 milyar hpli ve insanüstü effect ve damage'e sahip bossları görebilir). Wow belli bir yerden sonra tıkanacak bu belli, belki MoPtan sonra son bir ek paket daha görür o kadar
  • Trading postun daha yeni yeni düzelmesi , bazı görevlerde ve haritalar buglar olması dışında beklentilerimi gayet iyi bir şekilde karşıladı.Oyunun mekaniklerine alışan ve seven biri için gayet iyi bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Trading postun daha yeni yeni düzelmesi , bazı görevlerde ve haritalar buglar olması dışında beklentilerimi gayet iyi bir şekilde karşıladı.Oyunun mekaniklerine alışan ve seven biri için gayet iyi bir oyun.

Trading post ilk etapta çok sıkıntılıydı ancak şuan kullanımı çok rahat olmuş. Şuana kadar tüm MMO'lar içinde gördüğüm en kullanışlı auction sistemi bu oyunda. Bir item mi satacaksın? İstersen alıcıların belirlediği fiyattan direkt sat, istersen satıcıların belirlediği en ucuz fiyata göre koy. Inventorydeki 40 tane itemi sanki npcye satar gibi 3 dakika içerisinde sattım.
  • beklediğimden iyi. herşey zekice düşünülmüş. dynamic event sistemi çok iyi combat sistemi keza öyle. crafting çok güzel. dün neredeyse 1 saat cooking station'da yeni yemekler bulmakla uğraştım bir çok şeyi karıştır dene kıvamı tutturunca gerçekten güzel şeyler ortaya çıkıyor.
  • beklentilerimi hayliyle karşıladı da işten dolayı pek oynayamıyorum ama tek sıkıntım sistemsel sorunlarrı onun dışında oyun cok cok güzel zevkli hele hele wvw harika ötesi, ayrıca haritayı keşfetme özelligimi desem cok güzel olmuş cok ilginç atmosferler yerler yapmışlar haritada sıkılmıyorsun yapacak bif şey elbeet buluyorsun oyunda sadece ne yapacagını seçmek kalıyor sana şu sistemsel sorunlarda yoluna girse cok iyi olcak o zaman tadından yenmez oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğim gibi çıkmadı. Çok daha iyiymiş. Esir aldı 25 Ağustos'tan beri, daha da devam eder bu esaret.

Özellikle Diablo 3 faciasından sonra ilaç gibi geldi.
  • Beklediğimden iyi çıktı diyebilirim. Öncelikle oyunun storylineı çok zevkli.PvP mantığıda iyi herkes eşit. Eventler çok iyi hayven gibi exp veriyorlar. Aynı şekilde karma sistemi de karmayı biriktirip harcayana baya iyi itemler sağlayabilir. Oyuun parayla alabileceğin bir gem storeu var belki ama o gemleri gold ve silverlarından hatrı sayılır bir miktarda kazanabiliyorsun zaten. Sınıf ve klas sistemine WvW sistemine diyecek hiçbirşey yok. Tek kelimeyle mükemmel. Herneyse eğer almadıysan hemen git bi d&r a yada gittigidiyordan al bir key derim. Paranın karşılığını verecek bir oyun
  • Şuan 2 kişi olduğumuz için pek tadına varamadık oyunun lvl kasma derdindeyiz 80 olduktan sonra ww ve turnuvalar ile eğlenceli olacağa benziyor.Oyunda şaşırdığım şey arena nın olmaması.

Onun dışında wow ile karşılaştırırsak , pvp sistemi wowdan daha güzel her class güçlü dengesizlikler olmuyor , birkaç özellik olarak da wowdan üstün yanları var.Hikaye kısmı doğal olarak wow dan daha kötü ama oyun pvp amacı ile çıktığı için hikaye kısmı ile ilgilenmiyorum.

Ultimadan sonra kasarken zevk aldığım tek oyun diyebilirim.
  • güzel fena değil oyun da işten vakit bulamıyorum ben de. başta thief açtım şimdi rangera döndüm thiefle dan dun mob kesemiyosun onla pvp takılırım sadece.
    wvw için levelım az diye girmeye gözüm yemiyor daha 10 mu neyim millet 80lemiştir çoktan girsek direk tokat manyağı yapmazlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

güzel fena değil oyun da işten vakit bulamıyorum ben de. başta thief açtım şimdi rangera döndüm thiefle dan dun mob kesemiyosun onla pvp takılırım sadece.
    wvw için levelım az diye girmeye gözüm yemiyor daha 10 mu neyim millet 80lemiştir çoktan girsek direk tokat manyağı yapmazlar mı?

Kesinlikle tokat manyağı yaparlar az önce girdim 70 lvl karakterle öyle bakındım çıktım , canlarını bile zor çekiyorum.Ww için set ve silahta ayarlamak gerekiyor
  • Kesinlikle beklediğim gibi çıktı.Hatta daha da iyi çıktı.Mutlu mesut oynuyorum şuan için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.