Şimdi Ara

güzelim hesap gitti gelirse süper olcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www234.popomundo.com/Common/CharacterDetails.asp?action=Skills&CharacterID=152233

kuzene vermiştim kullanıcı adı felan deştirmiş şimdilerde msnede girmiyo girse sorcam arada mesaj attım çevrimdışıyken oda bana atmış soradan adam ölmüştür diye inş şifresini verirde girerim bide rock ve temel davranışı 5X di

• Kayıt olurken senin mail adresini verdiyesen o mail adresine şifreni unuttuğun için mesaj gönder gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno123

Kayıt olurken senin mail adresini verdiyesen o mail adresine şifreni unuttuğun için mesaj gönder gelir...

vardıda unuttum veya deiştirmişte olabilir kuzen

nicki buldum ama emaili hala bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild Child -- 24 Ağustos 2007; 15:07:22 >
  • nasııl e-maili bilmiyon :D hepsini dene :D
  • Senin kuzenin olduğuna göre evlerini ara ordan sor...
  • bi şey demeyin ama mademki kuzenin akraban tanıdığın biri nie arıyıp sormuyosunda konu açıosun ben bunu anlamadım açıkarsan çok sevinirim.Bana garip geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xshadowx

bi şey demeyin ama mademki kuzenin akraban tanıdığın biri nie arıyıp sormuyosunda konu açıosun ben bunu anlamadım açıkarsan çok sevinirim.Bana garip geldi

telefonları yok ayrıca uzakta oturuyo Ben başka yolu varmı diye danışmak için açtım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.