Şimdi Ara

Güzele sevgi, zekâya değer verilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • onlarca kitap okudum 9 saat aralıksız kitap okuduğum oldu ama yinede bunu okumadım çünkü gereksizdir kesin.
  • Dostum işte hayat eşitsizliklerle dolu güzel bir kadın olmak yakışıklı bir erkek olmak bana göre insanın elde etmediği bir yeteneği olarak görürüm ve yaşamda +1 olarak öndedir. Çevremizde illaki raslarız hoş ve güzel bir kız var diyelim iş arıyor samimiyet az da olsa o insan için arkadaşlarına çevrene hatta gözüne çarpan iş ilanlarına bakarsın çünkü bir beklenti içine girersin aranızdaki arkadaşlığın sıkı fıkı olması için niçin istersin ki özgüven eksikliği, kendini değerli hissetmek , arkadaşların oo voo demesi vs.. aslında anlatılacak o kadar şey varki bu konu üzerine.

çoğu arkadaşın yazıyı uzun bulup kibirle okumadım söylemelerine girmesi hoş değil. çokta uzun yazı değil belki çok dolaylı ,aynı konu üzerinden tekrar geçilmesi ve herkesçe bilenen bir konu olması fakat bu açıdan bakmayın her insanın düşüncelerinde nüans olabilir.

bu forumda nerdeyse 10cu senem olacak ve bir parçam gibi çok uzun süredir yaşadığım sıkıntılar vs birgün oturup burda içimi dökmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

onlarca kitap okudum 9 saat aralıksız kitap okuduğum oldu ama yinede bunu okumadım çünkü gereksizdir kesin.

En azından "Önyargı düşük zekâ belirtisidir, çünkü..." kısmını okuyaydın da böyle bir yorumla çıkmayaydın, gerçekten bunu isterdim.

@igneli
    Mütercim-Tercümanlık öğrencisiyim, bir alâkası olduğunu zannetmiyorum, felsefe ve bilim kitaplarıyla boğuşmaktan ve çevremde bunları konuşacak birine sahip olmadığından buraya günce olaylarla ilgili fikrimi dökeyim istedim.

@Tobin

Herkesin bildiği bir konu olduğu için okunmamasından ziyade muhtemelen tek sebebi çok uzun olması gibi geliyor. Zirâ herkes biliyorsa neden forumda sürekli; "Sevdiğim kız arkadaşı olarak görüyormuş." "Neden kızlar beni hep arkadaş olarak görüyor?" "Ateistler aptaldır." vs... Konular oluyor, herkesin bir konuda önyargısı var ve bu önyargı herkesin potansiyelini söndürüyor, kimse oturup sebebin derinliklerine inemiyor, bir şeyi kaldırmaya çalışıp ağır gelince "Neyse başkası şimdi üşeniyorum..." demek gibi geliyor bana bu tür durumlar, nasıl oldu da böyle tembel bir ülke olduk da çıktık, konuyu kaydırmadan burda keseyim, yine uzun yazmışsın diyenler çıkacak...

@cakia1903

İnsan için örnek vermek egolara hitap etmek olur, zirâ insan her yazıda kendini bulmayı yeğler, ben dağa evrensel değerlendirmeye aldım, köpek ile öküz örneğinin neresi saçmadır? Köpek ile balık olsun hiç farketmez, her türlü insanlar sevimliliğe göre canlılara sevgi besliyor bağ kuruyorlar, kimse balıkla veya örümcekle bağ kurmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 24 Temmuz 2014; 1:07:53 >

• @Pomocus2 aslında ben seni desteklemiştim sanırım beni yanlış anladın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobin -- 24 Temmuz 2014; 11:28:28 >

Orijinalden alıntı: Tobin

@Pomocus2 aslında ben seni desteklemiştim sanırım beni yanlış anladın.

Orda sorun yok hocam, ben sadece bir yeri düzeltmek istedim, uzun uzun derdimi size anlatıp hafiften sizin dediğinizle çatışan bir yazı yazınca farklı görünmüş olabilir ama sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.