Bildirim
Güzel Ülkemin Kanayan Yarası - YETKİLİ SERVİSLER (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam saplamalarin iceriden gorunusu ve ic unitenizi de gorebilirmiyiz mumkunse? Sonra genel bir yorum yapariz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
İç ünitenin duvara cok yakin olmasinin ozel bir nedeni var mı hocam?
-
Sadece onu ben istedim hocam daha doğrusu eşim öyle istedi kablo görünmesin diye şimdi onunda resmini çekeyim perde kapattı orayı bayanlar isteyince bilirsiniz siz ne derseniz boş
-
Anlasidi ve gozumuzle gorduk ki, takmis olmaknicin takilmis bir klima.
Saplamalar icin guvenlik nedeniyle elestirmiyorum lakin yine de soylemeden gecemeyecegim ki bu tarz duvarlar icin yapilmis ozel dubeller var. Ayrica sivi dubeller de var yani istense estetik cozum uretilemeyecek bir alan degilmiş.
Sebebini bilmiyorum belki vardir onemli nedeni bilemem lakin ic unitte duvara fazla yakin, umarim hava dagilimini iyi saglar. Flaplari iceri cevirmeyi unutmayiniz hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ado
Anlasidi ve gozumuzle gorduk ki, takmis olmaknicin takilmis bir klima.
Saplamalar icin guvenlik nedeniyle elestirmiyorum lakin yine de soylemeden gecemeyecegim ki bu tarz duvarlar icin yapilmis ozel dubeller var. Ayrica sivi dubeller de var yani istense estetik cozum uretilemeyecek bir alan degilmiş.
Sebebini bilmiyorum belki vardir onemli nedeni bilemem lakin ic unitte duvara fazla yakin, umarim hava dagilimini iyi saglar. Flaplari iceri cevirmeyi unutmayiniz hocam.
Bir şey olmaz ki hocam ondan. Asıl olacak şey klimanın iç ünitesinin fazla alçakta veya yüksekte olması etkiler. Benim klima da eski evde öyleydi bir sorununu göremedim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Sen öyle diyorsan öyledir hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Ado
Sen öyle diyorsan öyledir hocam
Hemen öyle deyip küsme bana. Denedim biliyorum Çünkü. Çok takılıyorsun böyle şeylere hocam. Hatta şuanki evimde de klimanın altında derin dondurucu var yine öyle çok fark hissetmedim. Ha elbet mutlaka etkiliyordur ama %5 falan etkiliyordur taş çatlasa. Onu da kim farkeder ki
?
Bu arada benim ev çizimim krokileştirecektin merakla bekliyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Aynen hocam bende valla çok güldüm bayanların bizden farklı düşündükleri kesin 
ama şuan bende sevdim valla hiç kablo boru görünmüyor
aynen dediğiniz gibi cevirdim hocam içerisinden ayarladım çapraz şekilde gayet güzel geliyor üflemesi
Allah güle güle iyi günlerde, sorunsuz ve servis yüzü görmeden kullanmayı nasip etsin.
Size tavsiyem bir ara şu ucuz derecelerden eve alın, klimanın üfleme ısısını belli aralıklarla kontrol edin böylece zamanla klimanın çalışma şekline aşina olursunuz, ileride en ufak bir sorun olsa o aşinalığa istinaden hissedersiniz zaten.
Dereceye Örnek_____________________________
-
Tamamdır hocam klima alma aşamasında kurulumda ve sonrasında yaptığınız destek tecrübeleriniz ile benim evime en ideal kurulumun nasıl olması gerektiğini uğraşıp zaman ayırıp ilgilendiniz herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum size Allah sizden ve sizin gibi insanlardan razı olsun
www.sikayetvar.com
Vestel Marka Klimanın Yanlış Montajı ve Fahiş İşlem Ücreti Alınması!https://www.sikayetvar.com/vestel-marka-klimanin-yanlis-montaji-ve-fahis-islem-ucreti-alinmasi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bu facia da burada dursun bakalım._____________________________
-
Merhaba Ado hocam nasılsınız?SEG klimayı satın aldım.Kurulumunu daha sonra yaptıracağım inşaALLAH.Kurulum için nelere dikkat etmem gerekiyor.Kurulacak yer oturma odası 20 m2 bir alan balkona kapısı açılıyor taşınacağım evde de klima var.O klima sökülüp benim klimam takılacak.Vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim. _____________________________ Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı