Şimdi Ara

Güzel konuşuyonuzda Boş konuşuyonuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut gitsin nedir? Öyle kolay bir maçla adam mı harcanır? 3 Temmuz günü bu kulüpte kimler varsa bugünde onlar bir şekilde olmalı. Efsane, sembol bu insanlar. Yemişim sporunu futbolunu. Bunu, süreci yaşananların ortasında yaşayanlar daha iyi anlayacaktır. Skor hiçbir şeydir Fenerbahçe herşey.

• İroni yaptığını düşünüyorum. En azından öyle olmasını umuyorum.
  • Aykutu destekleyen herkes Fenerbahce ruhuna ihanet ediyor acık ve net. 90 dk takım Ezeli rakibine ezilsin sen çık burda Efsanelikten sembollükten bahset komik olmayın.
  • Tek maçla yorum yapan kim 2 yıldır oynadığımız pardon oynayamadığımız futbol ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

İroni yaptığını düşünüyorum. En azından öyle olmasını umuyorum.

sen, Piêr Dé Sans kardeşim, pek biber gazı yememiş gibi duruyorsun. Yanılıyor muyum?
  • Fenerbahçe büyük bir camiadır hedefleri büyüktür ziccoyu yollayan Aziz başkan neden aykut hocayı tutar aklımda basmıyor..
  • Eline alacksin sopayi su aykut destekcilerinin hepsini agzini burnunu dagitacaksin sadece bir oneri yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzlediğinizi yorumlayamıyorsanız açın maçın istatistiklerine bakın Bu kadar duygusal olmayın
  • Hala mı 3 Temmuz muhabbeti...Size herşey müstehak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Eline alacksin sopayi su aykut destekcilerinin hepsini agzini burnunu dagitacaksin sadece bir oneri yani

katılıyorum kesinlikle bi tutturmuslar 3 temmuz sürecini iyi yönetti. Bu adam teknik direktör politikacı degil takımı iyi yönetmesi lazım o konudada zaten koca bir sıfır
  • İronidir o ironi.
  • Korkak teknik direktör istemiyorum.
  • Katılıyorum kesinlikle ironi yapmıs arkadas.
    Anlamadıgım şey şu, koskoca 3 temmuz surecinden beri takımı ateşleyen ayakta tutan moral motivasyon veren destekleyen sadece ve sadece aykut kocaman mıdır?
    veya yerinde baska birisi olsa mesela zico veya baska biri bunları yapmayacagını nerden biliyorsunuz?
  • 1 maç mı? OHA BE OHA! Bu adamın tırsak ve bir halttan anlamayan biri olduğunu ne zaman anlayacaksınız? Rakibin 10 kişi kalmışken Moussa Sow gibi dünya çapında forveti oyuna almayıp yenik duruma düşünce alıyorsan ben sana teknik direktör demem. Defolsun gitsin bu takımdan Baroni'sini de alsın.
  • 1 maç mı?
  • ironi falan yaptığım yok. Bu benim görüşümdür. Bu sıkıntıları bizlerle birlikte yaşamış herkesin kredisi fazladır bende. Sametten, alexe kadar herkesin hemde.

Şu ağzımı burnumu kıracak elemanlar, istedikleri saatte Çapa tramvay durağının oraya çıkabilirim. Gelip kırabilirler orada. Bir pm yeterli.
  • Ya saçma sapan konular açma ya inan aykutun yerinde fatih terim olacak takımı o zaman seyrederdik adamda ruh 0 adamda ne zannediyor kendini futbolcu değişiklikleri tam bir komedi oyun felsefesi korkak futbol böyle t.d mi olur yeminle yılmaz vural falan gelcek bundan daha iyi yönetir takımı
  • Bence ironi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sence böyle güçlü bir kadro neden bu kadar vasat oynuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

Sence böyle güçlü bir kadro neden bu kadar vasat oynuyor?

Aykut hatalarında der almadığı için. Ders almayı becerdiğinde böyle güçlü bir kadro çok daha iyi oynayacak. Biraz daha destek olalım. Düzelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.