Şimdi Ara

Güzel kızlara ulaşmak çok zor (SS li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tipin olmazsa diye bi şey demedim ki ? Aşırı yakışıklı olmana gerek yok ama yüzüne bakılmıycak bi halin de olmıycak.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Eğer bir insan evlendik ne de olsa diye kendini salıyorsa kendine saygısızlık eder. Zaten evlilikler belli kız güzeldir ev işi yapar üstüne öğretmendir hemen kaparlar erkek için de doktor/müyendiz/avukattır. Ya da kız güzeldir erkek zengindir. Bir yerden sonra sıkılırlar aldatmalar başlar ve boşanma..
    İlk önce insanların sevgiyi saygıyı öğrenmeleri lazım. İnsanlara güzel gözle bakmayı öğrenmeleri gerek
  • Tüyleriniz çok güzel hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların da sizin gibi bir insan olduğunu bilmeniz gerekiyor. Kişiliğe dair hiçbir söz etmeyip sadece dış görünüş ile ilgilenen kişilerin o kişiyle sadece geçici bir cinsel birliktelik dışında amacı olmadığını düşünüyorum. İnsanların dış görünüşlerine bakarak önyargı ile hareket etmemek gerekiyor.

Siz ise birbirinizi seveceğiniz, bir ömrü paylaşabileceğiniz kişiyi aramak yerine kadınları cinsel istek giderici bir araç gibi düşünerek çeşitli özelliklere sahip olan bir et parçası istiyorsunuz.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    çetindir yüreğin arzusuyla savaşmak
    istediğini ruhun pahasına satın alır
  • Ben abiniz olarak şunu söyleyim. Kendimi bildim bileli kilolu ve vasat bir tipim olmasına rağmen gençliğin ilk sorunu olan kızla konuşamama durumunu hiç yaşamadım. Beğendim kıza gidip merhaba tanışabilirmiyiz diyordum hiç çekinmeden. Şimdiye kadar aldığım en ağır cevap defol git başımdan oldu. (tamam sen kaybettin böyle özgüvenli birini zor bulursun dedim ona da) Kafaya bile takmadım o olmazsa başkası olurdu sonuçta ve inanın akla hayale gelmeyecek güzellikte kızlarla çıktım. Hani bir şu kıza bak birde yanındakine bak derler ya, işte ben o yanındaki adam oldum hep. Hiç ummadığım kızlar tabi dedi kabul etti, bu özgüvenden ve nerde ne konuşacağını iyi bilmemden kaynaklanıyor.

Bakın başımdan geçen bir olayı anlatayım. Çok önceden sırf vakit öldürmek için Ankara sakaryada ki fantasyland e girmiştim, 3 tane çocuk 3 kızla kesişip duruyor. O sıralar onlardan 1-2 yaş büyüğüm ama kilolu olduğumdan daha büyük gösteriyorum her neyse gittim çocukların yanına. Sabahtan beri kızlara bakıp duruyorsunuz, ya gidip konuşsanıza kızlarda bakıyor diyorum abi konuşamayız dediler. Çocukların adını öğrendim sonra kızların yanına gittim. Kılzar nasılsınız diye girdim konuya. Şaşırdılar sen kimsin tanışıyormuyuz falanlar. Yoo tanışmıyoruz bir şey dikkatimi çekti. Siz çok güzle olduğunuz için şu 3 kişinin dikkatini çekmişsiniz ama konuşmaya çekiniyorlar siz ne düşünüyorsunuz dedim. Sen neden gelip söylüyorsun kendileri gelseler ya dediler. Onu diyene ismini sordum güzel isim dedim, sizin isimleriniz ne dedim diğerlerini öğrendim. Sonra kızlara gelsenize diyip çocukların yanına götürdüm. bu ali bu veli bu ahmet (isimleri hatırlamıyorum) bu ayşe bu fatma bu zeynep artık tanışmış oldunuz dedim ama siz yine açılamazsınız kızlar sizin hoşlandığınız biri armı aralarında dedim. 2 kız aliyi söyledi diğerleri bozuldu. :) Sonra veliyi ve ahmeti kenara çektim kızları alın bir mekana gidip oturun tanışın. Bozulmanıza gerek yok çekinmeden içinizden geldiği gibi konuşun yeter dedim. Sonradan merak edeceğimden Ahmet'in numarasını aldım. Bunlar hep beraber çıktılar gittiler. Ahmet ertesi gün mesaj atıyor abi dediğin gibi hiç çekinmedim sen Ali'den hoşlanmışsın ama benim gözüm senden başkasını görmüyor dedim şimdi o kızla çıkmaya başladık. Ali doğru düzgün konuşamadı o boşta kaldı dedi. Veli'de diğer kızı ayarlamış. (isimleri hatırlamadığımdan salladım, belki o kişiler bu mesajı okuyorlardır)

Burdan çıkarılacak ders Ali dediğim yakışıklılık olarak diğerlerine nazaran dikkat çekiciydi ama mal gibi kalırsan, ağzın laf yapmazsa boşta kalırsın. Ben çıktığım kızların resimlerini göstersem ağzınız açık kalırdı ama evlendikten sonra hepsini imha etmek zorunda kaldım. Kendinize güvenin, gidin açıkca söyleyin en fazla alacağınız cevap defol git olur, hayır olur ölmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 30 Ocak 2017; 10:30:14 >

• Fëanor_ kullanıcısına yanıt
    hocam bu kız karşıma geçip merhaba dese kalp krizi geçirip komaya girerim büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

hocam bu kız karşıma geçip merhaba dese kalp krizi geçirip komaya girerim büyük ihtimalle

Endişelenme, Türkçe bilmiyor kız. Rahat ol

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor_ -- 30 Ocak 2017; 13:34:28 >
  • Bu ana mesajdaki kızın ismi nedir beyler çok önemli lütfen eğer bekarsa Türkiye'ye getirecem sizinle de tanıştırırım

• elinize işinizi gücünüzü almadan sevgililik olayını düşünüyorsunuz kafalarınızı bunlarla dolduruyorsunuz. sonra okul bitmiyor abi olayları.

tipin normal, paran az olsun ama eğlenceli bir adamsan, insanlar yanındayken gülebiliyorsa, sıkılmıyorlarsa istediğin kişiyle beraber olma şansın her zaman vardır. kesin olan bir şey varsa o da budur. + vücut ve giyim bu şansınızı arttırır

• Tıp yok

Para yok

Bide güzel kız istiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
    İnsanların beni eleştirmesini isterim ben de insanım hatam olur ama birkaç kişinin bana böyle davranması sinirlendirdi.
    Elimden geldiğince yardımcı oluyorum çabalıyorum ama yaranamıyorum.
    Konuyu açıp cevap atmaması ironi. Forumun işleyiş düzenine aykırı biz burda onun için fikrimizi paylaşıyoruz. Heleki benim yazdığım yazı ona moral destek olucak şey ama beyimiz kendi konusuna cevap bile yazma zahmetine girmedi.
    Bu ben yapsam kızlar forumu batırdı kızlar ilgi manyağı kızlar böyle kızlar şöyle..

olum foruma kim kız getirdi lan burası buram buram koğuş kokarken oldu mu iç buraya
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    5.5 yıldır burdayım 3 yıldır falan da üyeyim

• quote:

5.5 yıldır burdayım 3 yıldır falan da üyeyim

kızlar bastı forumu biz kizlarsoruyor.com'a gidiyoz sen kal burda.

yaş kaç muhterem?
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Kızlarsoruyordaki kızları gördükce kendi cinslerimden utanıyorum.

97 modelim

• quote:

Kızlarsoruyordaki kızları gördükce kendi cinslerimden utanıyorum.

97 modelim

iyi iyi.

orda her yerdekinden daha anonim takılabiliyorlar onun rahatlığı var zannımca. bi düğmeyle anonim olabiliyorsun. sadece işleyişi biliyorum pek girdi okumadığım için net bilgim yok davranışları ya da sözleri hakkında söyleyebileceğim.
  • oha bu kıza bile güzel değil diyenler çıkmış. bu da değilse güzel kız kim, yıldız tilbe mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.