Şimdi Ara

Güzel hikayeli oyunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BlokShot kullanıcısına yanıt

Kutsalına laf mı ettim niye kudurdun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    hocam hayat oyunu sarmıyor bizim serverda şartlar çok zor,daha kolay keyifli bir sey arıyorum

• Venterneved kullanıcısına yanıt

Hayat oyununu daha keyifli yapmak senin ellerinde.

Açık dünya sonuçta  

Spor  

haklısınız h-hocam

• Venterneved kullanıcısına yanıt

(Bu emojiyi seviyorum.)

ben de

• öyle müthiş bir hikayesi yok ama fallout new vegas gerçekten zevkle oynadığım nadir oyunlardan birisiydi. witcher 3'ü zaten biliyorsundur. oynamadıysan witcher 2 oynayabilirsin o da harikadır.

• Soma çok ilginçti gerçekten.Başta bir korku oyunu zannetmiştim insanlar çok övmüşlerdi sonra sonra inanılmaz bir felsefe arkasında yatıyormuş meğer ki.O oyundan sonra yapay zekaya derin bir ilgim başladı.Bir de tabi Ex Machina filminin bunda katkısı çoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kromozom473 -- 12 Ağustos 2022; 15:5:44 >
  • Spec Ops The Line

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

Plot twist var diye kötü dediğimi nereden çıkardın? Ben beğenenlerin çoğu sondaki plot twistlere tav oluyor diye beğeniyor dedim.

Metacritic'i, game awardsu boşver. 94 metakritik zaten gülünç, hikayeyi kusursuz kabul etsen bile o gameplay le 75 80'den yukarı çıkacak bir oyun değil.

Ben sana kendi fikrini soruyorum. Neden beğeniyorsun, neresi iyi?

Ben sana neden kötü olduğunu söyleyeyim. Hikaye için önemli olan her şey oyunun başı ve sonunda. Aradaki 8 - 9 bölüm neredeyse hiçbir şey ifade etmiyor. Bu oyun başı ve sonu dahil toplam yarım saat bir saatlik bölüm için yüceltiliyor. Sondaki 10 dakikalık kısımda tüm oyunun hikayesi anlatılıyor olaya gel. Oraya da geleceğim.

Oyunda birsürü plothole var özellikle zaman yolculuğundan dolayı. En büyük saçmalık oyunun sonundaki boğma sahnesi. Elizabeth'in de dediği gibi sonsuz gerçeklik var, Booker'ı orada boğmaları hiçbir anlama gelmiyor. Sonsuz gerçeklik diyorsun. Hadi boğma sahnesi en azından bizim oyunda gördüğümüz gerçeklikleri sildi diyelim. Yine hiçbir şey ifade etmiyor, okyanustan bir damla çıkarmak gibi bir şey bu.

Oyun tam anlamıyla pretentious. Sana yok kuantum yok zaman yolculuğu yok paralel evrenler diyor ki bizim saf oyuncu kitlesinin ağzı açık kalsın. Oyunu oynayanların %70 - 80'i oyun bittikten sonra hikayeyi internetten oradan buradan okumadan anlayamıyor, bu mu arkadaş iyi hikaye, iyi hikaye anlatımı. Tamam konu ilgi çekici ama anlatım gerçekten kötü. Bioshock 1 çok daha iyi, oynanışı bile infinite'le aynı.

• red dead redemption 1 ve 2 özellikle 2 dahada bir farklı tabi...

• Detroit become human

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Far cry primal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A plague innocent tale,mafia 1-2 definitive

• Life is strange

• Sasubaysa444 kullanıcısına yanıt
    oynadım çok uzun bitiremedim

• Sasubaysa444 kullanıcısına yanıt
    oynadım çok uzun bitiremedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.