Şimdi Ara

Güzel haber.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu aralarda Dikkat ettiğime göre iLLegal Programlar kullananların Çoğu banned yemeye başLadı. Galiba K2 işine azda oLsa geri döndü..

Herkese iyi oyunLar

• Yaa ne de güzel hatırlarlar ya kosperları banlamayı.
  • belli olmaz baksana satıLıyolar da
  • Satılıyorlarda derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Satılıyorlarda derken ?

+1
    satılıyorlar derken ?
  • başka bir şirket aLıyormuş ya ? bende öyle biliyorum okumuştum bi yerde.
  • Hurafe onlar.
  • quote:

Hurafe onlar.

bi an sevinmiştim
  • Altın yumurtlayan tavugu kesmezler.
  • yok o haber 1 nisan sakasıydı blizard kim mgame k2 kim zaten blizard alsa wowdaki gibi cifre almak paralı olur o zaman hic oynayamayız onunda fiyatlarını dayar
  • imana geldiler sonunda..
  • illegal bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

yok o haber 1 nisan sakasıydı blizard kim mgame k2 kim zaten blizard alsa wowdaki gibi cifre almak paralı olur o zaman hic oynayamayız onunda fiyatlarını dayar

Şimdikinden daha ucuza oynayacağına eminim. Fiyatlarda saçmalayan hali hazırda mevcut firma sen farkında olmasandan sağlam geçiriyor. Ha bu arada "altın yumurtlayan tavuk" lafına iyice dellenmeye başladım. Aynı lafı sayıklıyıp duruyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdasd1980

quote:

yok o haber 1 nisan sakasıydı blizard kim mgame k2 kim zaten blizard alsa wowdaki gibi cifre almak paralı olur o zaman hic oynayamayız onunda fiyatlarını dayar

Şimdikinden daha ucuza oynayacağına eminim. Fiyatlarda saçmalayan hali hazırda mevcut firma sen farkında olmasandan sağlam geçiriyor. Ha bu arada "altın yumurtlayan tavuk" lafına iyice dellenmeye başladım. Aynı lafı sayıklıyıp duruyorsunuz...

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

illegal bitmez.

Bu bir fikir mi yoksa, temenni mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdasdasd1980

quote:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Ayda en az 100.000 $ getiren bir oyun için altın yumurtlayan tavuk sözü normal bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collossus -- 2 Nisan 2010; 16:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

illegal bitmez.

Fikir olasılığı yüksek ihtimalli gözüküyor.

Bende dahil olmak üzere çoğumuz boş umutlar peşindeyiz. K2 Network oyunu bırakmadığı sürece düzelme olacağını hiç zannetmiyorum. Bu kadar yüksek kitleye sahip olan bir oyun bırakılır mı? Aşikar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

illegal bitmez.

Fikir olasılığı yüksek ihtimalli gözüküyor.

Bende dahil olmak üzere çoğumuz boş umutlar peşindeyiz. K2 Network oyunu bırakmadığı sürece düzelme olacağını hiç zannetmiyorum. Bu kadar yüksek kitleye sahip olan bir oyun bırakılır mı? Aşikar...

Adam gibi anti chest programı, bu kitlenin sayısının artmasını sağlar.

Ama anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.

• 6 yildir normal 7 yildir beta dahil ulkemizde oynanan bir oyun. Zaten eskidi ama hala ilk baslayanlarin hevesi ve yeni baslayanarin hirsi ile oynaniyor. Omrunu doldurdu artik. Cok az bir omru kaldigini dusunuyorum. En fazla 1 bilemedin 2 sene bu gidisle oyun KOKO ve JAPKO dan ibaret kalabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.