Şimdi Ara

Güzel Fıkralar (+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir meşrubat firması reklam yapmak istiyormuş.Bir reklam şirketine gidip kendi ürünleri için bir reklam yapması istemiş ama nasıl bir reklam olacağına reklam şirketi karar verecektir.Toplantı günü gelmiştir meşrubat firması reklamı beğenirse alacaktır reklam şöyledir pamuk prenses ve 7 cüceler bir gölün etrafında oyalanırken pamuk prenses ben gölde yıkanacağım arkanızı dönün ben suya girince dönersiniz demiş cüceler arkalarını döner ve pamuk prenses soyunur tam göle girecekken bir kurbağa suya atlar cüceler de su sesinden prensesin göle girediğini sanar ve arkalarını dönerler cüceler çıplak prensesle karşı karşıyadır ve reklam orada kesilir ekran kararır ve kocaman beyaz yazı gözükür.
    SEVEN UP!!!

--------------------------------

Kadın doktora gittikten sonra eve geldi ve kocasına müjdeyi verdi:
    - Hamileyim! Adam şaşkınlık içerisinde:
    - İmkansız!.. Ben hep dikkat ederim... Emin olmak için doktoru ziyaret etti:
    - Anlayamıyorum doktor, dikkat etmiştim.
    - Bakın bayım... Bu araba kullanırken dikkat etmeye benzer. Siz dikkat edersiniz ama başkası gelip çarpar!..

------------------------------
    Efendim üç yakın komşu.. Her Salı toplanırlarmış aralarında.. Bir Salı, kadınlardan biri anlatmış; "Dün gece bir kabus gördüm.. Kocamla yatıyoruz.. Fena halde canım çekiyor.. Elimi atıyorum, kocamınkine.. Buz gibi.. Kocam ölmüş sandım, dehşet içinde uyandım.. Elimle kontrol ettim gayri ihtiyari.. Baktım. Sımsıcak.. 'Allaha şükür' dedim. Rahat rahat uyudum.." Ertesi Salı ikinci kadın anlatmış.."Ne garip.. Senin anlattıkların beni etkilemiş olmalı.. Gece rüyamda kocamla yatıyoruz. Ben de el attım.. Buz gibi.. Dehşet içinde uyandım.. Elimi uzattım, tuttum.. Sımsıcak.. İçim rahatladı, uyudum.." Üçüncü Salı toplantıya üçüncü kadın mosmor gelmiş.. Bir gözü kapalı.. Bir kolu askıda.. "Geçmiş olsun" demiş arkadaşları.. "Otomobil mi çarptı?.." "Hani o sizin rüyalarınız var ya.. Aynisi benim başıma geldi.. Gece rüyamda kocam yanımda uyuyor.. Elimi uzattım, dokundum.. Buz gibi.. Kocam ölmüş diye dehşet içinde uyandım. Hemen elimi kocama uzattım, dokundum. Buz gibi.. Avcumun içine alıp tümünü yokladım. Buz gibi.. Tam bu sırada kocam uyanıp, ne yaptığımı sordu.." "Eeee" diye meraklanmış öteki kadınlar.. "Niye her erkeğinki sımsıcak da, seninki buz gibi .. ? " diye sormamla beraber..."
    ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 27 Şubat 2008; 11:57:36 >

• 3üde çok iyi
  • paylaşım için saol
  • 3.sü güzeldi
  • 1. sini hiç duymamıştım dehşet bişey
  • 3. sü iyidi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jason2094

Bir meşrubat firması reklam yapmak istiyormuş.Bir reklam şirketine gidip kendi ürünleri için bir reklam yapması istemiş ama nasıl bir reklam olacağına reklam şirketi karar verecektir.Toplantı günü gelmiştir meşrubat firması reklamı beğenirse alacaktır reklam şöyledir pamuk prenses ve 7 cüceler bir gölün etrafında oyalanırken pamuk prenses ben gölde yıkanacağım arkanızı dönün ben suya girince dönersiniz demiş cüceler arkalarını döner ve pamuk prenses soyunur tam göle girecekken bir kurbağa suya atlar cüceler de su sesinden prensesin göle girediğini sanar ve arkalarını dönerler cüceler çıplak prensesle karşı karşıyadır ve reklam orada kesilir ekran kararır ve kocaman beyaz yazı gözükür.
    SEVEN UP!!!

ÇOK GÜLDÜM YAHU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temel fıkraları (+18)
    18 yıl önce açıldı
    fıkralar(+16)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.