Şimdi Ara

Güzel bir pvp serveri L2Pride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

interlude
    Exp 4000
    Adena 5000

Bayağı kalabalık bir server. Her zaman pvp var.

• evet güzel bir server. Değişik silah ve itemlerin olduğu bir server. Yaklaşık 4 aydır oynuyorum. Günün her saati pvp oluyor. Pvp den hoşlananların denemesi gereken bir server
  • quote:

Orjinalden alıntı: slmg

evet güzel bir server. Değişik silah ve itemlerin olduğu bir server. Yaklaşık 4 aydır oynuyorum. Günün her saati pvp oluyor. Pvp den hoşlananların denemesi gereken bir server

hocam 3yılda sadece 1msjmı attın
  • evet guzele benzıyor ama su primeevila ki yaratıklar cok zor oluyo lar onlar icin yeni jewellerden yapmam lazım galba ancak o itemler nerden dusuyo yazarsan sevınırım tesekkurler
  • Bu serverda oynayan var mı?
    Serverda baya bi yunanlı var.Yunanlı yatırmak baya güzel oluyor ama genelde birlik oluyorlar. Ben fazla türke rastlamadım. Bence bu servara uzmanlar bi el atarsa yani birlik olursa fena olamaz.

Slmg arkadaşın dediği gibi baya bi kalabalık server. Action hiç bitmiyor. Değişik mooblar, silahlar var.

Beklerim
  • bende o serverdaym :D nick:ShiNyBlaCk yanlıs olmasn +16 dawn ve +16 dusk varr gayet eglenceli server her dakika PvP var gunluk eventlar filan...
  • Bende burdayım nick TheExtremist. Baya eğlenceli bi server pvp pointiniz arttıkça yeni şeyler geliyor.. Mesela isminiz değişiyo yeni skiller geliyo. Server necro kaynamıyo her classtan adam var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gate chant konusunda uzmanim Ben servera ugrarim bi bakmaligina
  • 1-) Lag varmı beyler ?

2-) Player varmı
  • Lag yok. Player Kaynıyo :D Gludinde Non stop pvp. Oyunda Beleth Coin ve glittering medal bazlı bi ekonomi var. 12 subclass seçebiliyosun vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: qquz2

Lag yok. Player Kaynıyo :D Gludinde Non stop pvp. Oyunda Beleth Coin ve glittering medal bazlı bi ekonomi var. 12 subclass seçebiliyosun vs vs

Multi sub-class değil dimi ?
  • hayır. Multi yok
  • Teşşekürler bilgiler için
  • denedim fakat register ve download edemedim.Bilgi verirseniz sevinirim?
  • Account alımı otomatik.
    Foruma girip ana patchi bulacaksın. Sonra üstüne küçük patchi atıcaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.